|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy podoba się wam nowy update? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
92 | 40.71% |
Nie |
71 | 31.42% |
Najlepsza rzecz jaką widziałem/am w tibi |
14 | 6.19% |
Najgorsza rzeczy jaką widzialem/am w tibi |
24 | 10.62% |
Nie mam zdania |
25 | 11.06% |
Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() Nie podoba mi sie poniewaz po co sa ulepszane potwory rozumiem ze gs aby bylo sprawiediwie ale naprzyklad po co zerk na takich swiatach jak secura jest pelno wysokich leveli i oni sobie zluruja gs-a i idzie jakis koles i mam deada na 100 %. Update do dupy.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: Szczecin -> Polska (Venore -> Isara)
![]() |
![]() ... ogółu rzeczy związanych z UP datem chciałbym poprawić swoją opinię.
nadal jestem nastawiony na nie, ale dostrzegłem plusy. PLUSY +
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Anty Spam zbyt dużo nie daje. Jak byłem jeszcze na rooku na Pacerze wpsiałem SELL MACE(40GP)!!!!! i CTRL+C i CTRL+V bez entera tylko w tej samej linicje. Po nacisnięciu Entera wyświetlała się bardzo duża wiadomość
![]() ![]() PS: Mogliby zwiększyć liczbe potforkuw lub przyspieszyc respawn na pustyni(dla FACC i PACC) ![]()
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() Mi sie nie podoba ze wzgledu na ta nowa wyspe ze jest tylko dla pacc ale reszta jest dosyc fajna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Ja odpowiem tak: OCZYWIŚCIE. To że mam pacca polepsza moją sytuacje. Moge tym updatem sie cieszyc do woli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ten UPDATE wniósł dużo zmian i dobrych i złych.
Ale ja jestem na TAK, mi się podobają te zmiany. Zrobiło się bardziej ciekawiej i trudniej. Teraz trzeba bardziej na siebie uważać podczasu huntowania bo nigdy niewiadomo w którym momęcie potworek naprzykład przyspieszy. ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Grafika fajna ale potworki silniejsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() Nie podoba mi sie
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() mi sie podoba bo nie jestem pallkiem i Gsy odpadaja, ani sorkiem(lub drutem) wiec silniejsze beholderki tez mi zabardzo nie przeszkadzaja! ale bardzo mi sie nie podoba ze zerk Duzo szypszy(jak ktos bez uha napotka to lvl i skille-)
a tak wogule to graficzka fajna, nowe miasto niewiem nie bylem, ale potworki to mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() a ja czekam na nastepny update tak zeby wszystko bylo jeszcze trudniejsze. Zeby zrobili cos takiego jak kiedys na antice (reset postaci o polowe). Skonczyl by sie wkoncu power gamming no i wtedy kiedy po kilku miesiacach zdobylbys juz ten 50 lvl to byl bys ktos i dalsze expienie tylko w grupach na wieksz stworki szybki exp lub powolne expowanie solo. Wyobrazcie sobie to !!!! sprzet drogi jak cholera, wspolne hunty, nie brakowalo by nam lepszych mieczy i zbroi bo wreszcie k-set stalby sie porzadnym zestawem na jakie miano wlasnie zasluguje, bo teraz to na golden armora sie krzywo patrzy tylko dsm i mpa sie liczy. Najlepsi rycerze wladali by fire swordem lub jego odpowiednikiem... malo pk bo nie byli by wstanie zabijac szybko.... ehh marzenia ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Nowy update nie podoba mi się. Tzn. na pewno spróbuję zakupić (jak stanieją) jakieś fajne przedmioty, dobre grafiki są (choć takie trochę plastikowe, ale doceniam trud) no i w końcu najlogiczniejsza poprawka, która powinna pojawić się zaraz po stworzeniu gry
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() HiHo. Mi tam wszystko jedno. Oprucz grafiki nic się nie zmienilo:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() a co to jest to cale update ?
![]() a tak na powaznie poprawila sie grafika doszly nowe potworki i bron czyli udal si im ten update czekamy teraz na nastepny, jeszcze tylko 3 mies ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() ponad 3 miesiące
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() Jak dla mnie to ten update to zupelne dno. Ponieważ do bani zrobili itemy.
![]() Ale otoczenie Tibii po update jest spoko. ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: W Piekle
Stan: Niegrający
Imię: Pacyfikator
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hibernia
Poziom: 112
Poziom mag.: 66
|
![]() mogliby sie wysilic i pododawac przedmioty klasy firesworda- zeby bylo wiecej mozliwosci na zdobycie podobnego sprzetu.do tej pory dodaja tylko slabe przedmioty ktore wlasciwie niczego nie zmieniaja.
ancient scarab- jedyny silny potwor jaki dodano wlasciwie nic nie mooze drobnac |
![]() |
![]() |