![]() |
#3101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi. A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi ![]() A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/
|
![]() |
#3102 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() Cytuj:
heh, piszac takie bzdury tylko potwierdzasz to jaki jestes infantylny i bezrozumny. nic o mnie nie wiesz a porywasz sie na takie glupie stwierdzenia nie poparte zadnymi argumentami ;p widac tez, ze sam uzywasz dupy a nie glowy do myslenia bo nawet nie umiesz dobrze mojego nicku przeczytac i napisac. mysle ze dalsze moje komentarze w tej sprawie sa zbedne wiec nie bede nic pisac na ten temat bo i tak chyba wiekszosc na tym forum widzi jakie bzdury wypisujesz |
|
![]() |
![]() |
#3103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Chcecie się kłucić to zróbcie to na PM...
|
![]() |
![]() |
#3105 |
Zbanowany
|
![]() sorka, ja juz nie bede bo nie ma sie o co klocic
|
![]() |
![]() |
#3106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Jakbys mistrzu widzial tez nie argumentujesz swoich wypowiedzi. Powiedzialem ci to samo co ty mi teraz. I wiesz co to ironia? -.-
|
![]() |
![]() |
#3107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora ![]() BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??
![]() |
#3110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3111 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
20 dobijam faktycznie kolejnym makerem.. a zanim powiesz cos na moj temat , popatrz co ty soba reprezentujesz.
|
![]() |
![]() |
#3112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach
#3113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ogolem ogladajac filmiki doszedlem do wniosku ze to nie jest nasz maly bojazliwy Cue tylko ktos inny, na poczatku myslalem ze to Alex nim gra z racji bana na koncie ktore zwykle uzywa (oczywiscie terz nie swoje) , ale potem przyokazji wypuszczenia jednego filmu na WoT forum , Twistah klocil sie z Kejisey'em na temat tego kto mu pozwolil poscic kamerke w publike.. no i powiedzial "to ja nagrywalem ten film" , i wszystko mialo sens.
![]() |
![]() |
#3114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha ![]() To nie ja oczywiście żeby nie było ![]() Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 30-11-2006 o 00:51. |
![]() |
![]() |
#3115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue
![]() co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac ![]() niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie ![]() ide spac, 3mka ![]()
#3116 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia ![]() Ostatnio edytowany przez Adelao - 30-11-2006 o 08:25. |
|
![]() |
![]() |
#3117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja mówie po prostu Twistah bo łatwiej skojarzyć zapamiętać ![]()
|
![]() |
![]() |
#3119 |
Zbanowany
|
![]() Albert nigdy nie mial doskonalego pvp ale za to mial doskonale plecy dzieki czemu mogl sobie tym 40~ levelem z 2 fe smigac dowoli ;p
|
![]() |
![]() |
#3120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena ![]() ![]() sliver@ tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina ![]()