Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-11-2006, 22:00   #3101
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

Raverton zastanów się co piszesz o Silverze:/ Nie wiem o co ci chodzilo z tym zagubieniem ale tylko sie skompromitowales. Ja chodze juz od ponad 4 lat do mojej budy, ktora jest od razu przy starym Browarze, czyli w cetrum miasta i jakos sie nie uwazam, za wielkiego znawce Poznania. Biorac pod uwage, ze od centrum mieszkam 30 min drogi.

A co do Kondy to jak dla mnie lepiej jest dzialac grupka znajomych niz badna nieposlusznych. Sam parokrotnie przekonalem sie jakie moze byc irytujace pouczanie kogos, zeby czegosc nie robil a on mimo tego to robi

A Grudii lepsza nie jest, na wojnie przy Ab sama Arkussa z sd pozamiatala, tlumaczac sie ze nie trafila we wroga na battle:/
Ceapoznan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-11-2006, 22:01   #3102
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Nie ja wystawialem aukcje ^^
Zobaczcie na adres... On chyba zostawil otwarty folder RAVE SS czy jakos tak...
Zapraszam do licytowania ;]
@tharrin
Mowilem mu zeby dal 500 kup teraz ;], bo wiecej nie da rady za tego chara.

@
Konda zaczal robic sneaki? Haha pvp grudgiie jest niesamowite ;] haha nie moge z niego 5 deadow juz?

@silver
Uzywaj glowe zamiast dupy do myslenia. Bys napisal o co chodzi. WIelki poznaniak .... jesus mieszkasz w poznaniu, i zgubil bys sie w tym miescie jak bys wszedl w tramwaj innych, niz ten ktory prowadzi do szkoly twojej.

heh, piszac takie bzdury tylko potwierdzasz to jaki jestes infantylny i bezrozumny. nic o mnie nie wiesz a porywasz sie na takie glupie stwierdzenia nie poparte zadnymi argumentami ;p widac tez, ze sam uzywasz dupy a nie glowy do myslenia bo nawet nie umiesz dobrze mojego nicku przeczytac i napisac. mysle ze dalsze moje komentarze w tej sprawie sa zbedne wiec nie bede nic pisac na ten temat bo i tak chyba wiekszosc na tym forum widzi jakie bzdury wypisujesz
sliver jest offline  
stary 29-11-2006, 22:02   #3103
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Hmm.. moze sie myle... ale jakby ten Cue Cember dostal UE od kondy+rattzora to by siadl...;]
Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue
stary 29-11-2006, 22:04   #3104
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

Chcecie się kłucić to zróbcie to na PM...
Morbom jest offline  
stary 29-11-2006, 22:07   #3105
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

sorka, ja juz nie bede bo nie ma sie o co klocic
sliver jest offline  
stary 29-11-2006, 22:52   #3106
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Jakbys mistrzu widzial tez nie argumentujesz swoich wypowiedzi. Powiedzialem ci to samo co ty mi teraz. I wiesz co to ironia? -.-
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 29-11-2006, 22:59   #3107
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bru666 Pokaż post
Nie znasz pvp tych fighterów... była sytuacja, że konda, rattzor, xalade i ktoś tam jeszcze nie mogli go ubić, pomimo spam ue
Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 29-11-2006, 23:13   #3108
Somos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Pewnie dlatego że to nie Cue gra tylko Twistah.. Czym sie tutaj szczycić ? dzieleniem konta ?
Pff nie udawaj cwaniaka,nawet nie wiesz kto to Twistah.
Idz i dobij ten swoj 20lvl~ bo soba nic nie reprezentujesz
(moze biede)
Somos jest offline  
stary 29-11-2006, 23:31   #3109
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Somos Pokaż post
(moze biede)
Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??
Ceapoznan jest offline  
stary 30-11-2006, 00:02   #3110
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Po pierwsze nie bądz taki ordynardy w stosunku do innych osob i nie cytuj Peji, bo w tym przypadku tylko się ośmieszasz. Może często mówie o osmieszaniu ale na prawdę czasami lepiej przemilczeć bo to co wydaje sie śmieszne w waszych kregach towarzyskich nie ma odbicia chociazby tutaj na forum:/

Wiec skupcie się proszę na Galanie a nie na docinkach innym. Zresztą co jest takiego piękne w obrazaniu kogos przez ekran monitora Prosze chociażby o troszkę kultury i wyrafinowania w tym co piszecie.

BTW. zna ktoś może plany Lithium i innych znaczących graczy na Galanie. Czy sa jakieś konkretne założenia dotyczace przyszlych dni??
Tak.. ja wyjezdzam za granice i odchodze ;]
Kurier jest offline  
stary 30-11-2006, 00:09   #3111
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Somos Pokaż post
(moze biede)
Twistah to Valliants/Vallianto , a takze typek ktory walczyl Camuh'em do tej pory (nie glowny owner) , teras gra Cue na wojnach.

20 dobijam faktycznie kolejnym makerem.. a zanim powiesz cos na moj temat , popatrz co ty soba reprezentujesz.
Ajron 88 jest offline  
stary 30-11-2006, 00:16   #3112
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach
stary 30-11-2006, 00:18   #3113
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion Pokaż post
Nie wiem kto to twistah ale cue cumber rzeczywiscie inny jest niz przedtem, wydaje sie fajniejszy i ciekawszy z tego co widac na filmikach
Ogolem ogladajac filmiki doszedlem do wniosku ze to nie jest nasz maly bojazliwy Cue tylko ktos inny, na poczatku myslalem ze to Alex nim gra z racji bana na koncie ktore zwykle uzywa (oczywiscie terz nie swoje) , ale potem przyokazji wypuszczenia jednego filmu na WoT forum , Twistah klocil sie z Kejisey'em na temat tego kto mu pozwolil poscic kamerke w publike.. no i powiedzial "to ja nagrywalem ten film" , i wszystko mialo sens.
Ajron 88 jest offline  
stary 30-11-2006, 00:50   #3114
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s
Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha
To nie ja oczywiście żeby nie było
Pozdro

Ostatnio edytowany przez Celmir - 30-11-2006 o 00:51.
Celmir jest offline  
stary 30-11-2006, 02:48   #3115
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie

ide spac, 3mka
stary 30-11-2006, 08:24   #3116
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~

co do tego jak sie walczy po czyim zaplaceniu... do kogo te slowa? przecierz nadal nitk z was dupy nie ruszyl z pz, to cigle sa akcje samych sorcow.... owszem grudging niesamowicien oobi i pada ale sie nei boi ryzykowac

niech bynjmniej zaden "fighter" nie przypisuje sobie zaslug za wypady kondy, kto ostnai raz widzial polaka na tych akcjach? ano wlasnie

ide spac, 3mka
LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia

Ostatnio edytowany przez Adelao - 30-11-2006 o 08:25.
Adelao jest offline  
stary 30-11-2006, 09:24   #3117
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Ja tam bylem pk charem chcialem ich poblokowac ale uciekli... a wczoraj to stalismy w ankh w przejsciu.. Ja i 3 kumpli je blokowlaismy a z tylu Lovize, Konda, Ratzzor i ten MS na X~ wiec nie mwocie ze nie blyo zadnego polaka xD
aragorn uczciwy jest offline  
stary 30-11-2006, 11:12   #3118
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post

ide spac, 3mka
Tak to nasz kochany Albert "spudłowałem 3 UE Camuh'em ale i tak mam najlepsze pvp w całej tibi" XD

Ja mówie po prostu Twistah bo łatwiej skojarzyć zapamiętać
Ajron 88 jest offline  
stary 30-11-2006, 12:06   #3119
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Domyślny

Albert nigdy nie mial doskonalego pvp ale za to mial doskonale plecy dzieki czemu mogl sobie tym 40~ levelem z 2 fe smigac dowoli ;p
sliver jest offline  
stary 30-11-2006, 12:57   #3120
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia
moj blad

no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej

sliver@
tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania