Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-11-2006, 15:01   #3121
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s
Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha
To nie ja oczywiście żeby nie było
Pozdro
Szczerze to łódzka gościnność!
Kręcone przy wejsciu do Kaliskiej...
Pełno drechow z małymi mużdżkami...
Zapraszam

P.S. to bardzo stare akcja miala miejsce jakos z 2 lata temu...
Kurier jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2006, 15:27   #3122
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Zmieniając całkiem temat chciałem wam pokazać piękne wejście z partyzanta w twarz
http://www.youtube.com/watch?v=1j3C2k7z25s
Nie ma to jak dostać oklep HAhahAha
To nie ja oczywiście żeby nie było
Pozdro
Jesli ci to imponuje to mi jest przykro... W Poznaniu takich debili tez jest pelno. Zreszta sam parokrotnie bylem swiadkiem takich motywow. Jednak z tego co widzialem na filmiku to Ci kolesi wygladali na takich, ktorzy tylko w grupie sa tacy cwani...Szkoda gadac

Co do Galany to ja czekam, az zrobicie cos tworczego bo ta dominacja Lithum jest nudna:/
Ceapoznan jest offline  
stary 30-11-2006, 15:39   #3123
Somos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
LOL, akcje na levandero~ robilismy w 7 i nie bylo tam samych sorcow "tych 100+". a na Rash'nor robilsimy pomimo ze to byla godzina kiedy oni ze szkoly wrocili i na vent nas max 10, a to wszystko dzieki temu ze nie ma Ciebie, bo pewnie gdybys byl to by bylo nie attakowac ich jest na vent 100

P.S Jak ja kocham ludzi ktorzy wypowiadaja sie na temat ktory nie maja pojecia
LOL ty to tam najbardziej jestes potrzebny
Smieszny jestes jesli myslisz ze dla kondy i lovize "coś" znaczysz
Somos jest offline  
stary 30-11-2006, 15:41   #3124
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
moj blad

no to teraz pokazcie cos bez kondy lovize i rattena albo inaczej, namowcie ich na akcje nie na pustyni, i wtedy zoabczymy, na ankh to konda mogl sam lavendaro ubic i biegac w kolo do woli co nie raz pokazal, namow go na walke gdzie indziej

sliver@
tez tak sadze, po prostu ludziek toych atakowal sie go bali i tyle, no ale tak to jest, "mistrzowie" pvp czesto najbardziej noobersko gina
Ale panie tharrin czemu mamy cos pokazywac bez kondy ? My jestesmy w koncu gildia a nie jak bylo kiedys I konda ma tu glowne zdanie gdzie i jak ma byc walka a nie my, my mu tylko pomagamy.
Adelao jest offline  
stary 30-11-2006, 15:42   #3125
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Somos Pokaż post
A czy ja tak napisalem?
Adelao jest offline  
stary 30-11-2006, 15:42   #3126
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Somos Pokaż post
Double srry ;*
Adelao jest offline  
stary 30-11-2006, 16:45   #3127
Dauthislayer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa

Poziom: 102
Skille: 89/85
Domyślny

Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac.

A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic.

A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej.

@Catrishia
Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony?
Dauthislayer jest offline  
stary 30-11-2006, 17:46   #3128
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Wracając troche ; p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
ten wasz caly twistah to albert, dawny vallianto, gosc ktory gral na grudging w poprzedniej wojnie(haha iteraz ja zabil) i ten sam ktory raz goniac mnie solo przed wojna nie trafil z ue pogrywal tez camuhem dopoki go nie wykopali z chara teraz pogrywa cue~
Z tego co mi mówil Cue, to go wcale nie wykopali, tylko postanowił nie grac juz Camuhem ;P

Ajron
Cytuj:
Tak to nasz kochany Albert "spudłowałem 3 UE Camuh'em ale i tak mam najlepsze pvp w całej tibi" XD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vallianto Pokaż post
16:42 Vallianto [42]: the one that said i missed 3 ues, Try doing better with 8-10 fps and trying not to hit gaostic with it.
Dla tych co nie czają ang..
Ten co powiedzial, ze nie trafilem 3 razy z UE, spróbuj zrobic lepiej z 10 fpsami i nie ominięciem gaostica xP.
Rybzor jest offline  
stary 30-11-2006, 17:56   #3129
Maffer
Użytkownik forum

Maffer's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Old Patriots
Poziom: 108
Skille: 97/74
Poziom mag.: 21
Domyślny Vallianto

>.< Vallianto poprostu nie potrafi stworzyc swojej postaci tylko musi sharowac... Jesli jest to kogos idol etc.. to bez kitu czuje do kolesia respekt -.- Pvp tak ma dobre, ale jest niczym bez swojej postaci ... To tyle..
Maffer jest offline  
stary 30-11-2006, 18:07   #3130
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffer Pokaż post
>.< Vallianto poprostu nie potrafi stworzyc swojej postaci tylko musi sharowac... Jesli jest to kogos idol etc.. to bez kitu czuje do kolesia respekt -.- Pvp tak ma dobre, ale jest niczym bez swojej postaci ... To tyle..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vallianto Pokaż post
Ty spedzasz czas na expieniu, a dlaczego ja mialbym expic kiedy moge mieć dostęp do większych lvli bez expienia?
Hah ;p.....
Rybzor jest offline  
stary 30-11-2006, 22:14   #3131
DfJ
Guest

Domyślny

Wielki Lord Anarchist się odezwał, na pewno ma lepsze pvp od Ciebie

stary 30-11-2006, 22:30   #3132
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.

Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.

W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.

Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.

@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 30-11-2006, 22:39   #3133
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

@up
Mistrzu się znalazł :-D
Morbom jest offline  
stary 30-11-2006, 22:47   #3134
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post

Ten co powiedzial, ze nie trafilem 3 razy z UE, spróbuj zrobic lepiej z 10 fpsami i nie ominięciem gaostica xP.
Zapytaj sie go kogo niechciał trafić jak spódlował UE w Konde (akcja rozpoczynająca nową wojne) i kogo nie chciał trafić z UE w bitwie w thais (spudłował wtedy w Dravenor'a).

A co do jego FPS , dziwne że mając 10 fps jest wstanie dotrzymywać kroku reszcie wysokolevelowych postaci w Lithium , bo żadna znich nie narzyka na fps..

Polemizować znim nie będe bo mało go znam , ale widziałem kiedyś jak na WoT ktoś nazwał go legendą pvp , a ztego co widziałem na filmach.. daleko mu do legendy.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 30-11-2006, 23:50   #3135
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer Pokaż post
Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac.

A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic.

A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej.

@Catrishia
Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony?
o to ze wiekszosc z was razem z marduciem. toba, zemusem itp zawsze wrzucala mi i innym jak mowilem ze nie robimy ataku bo mamy 3 shooterow i np 9 knightow i nie ubijemy nikogo chyba ze bedzie mial 15 min pzta... a wy na to zawsze cytuje "srasz sie cos zrobic bez kondy" no i teraz macie, ja nie raz atakowalem z pN bez kondy w ogole i bez was i byly tego efekty.. a wy teraz co? "sracie sie bez kondy"? czy wrescie jakeis "mUzgi" z ventrilllo zrozumialy ze nie zabijecie 130 EK w 5 knightow ? xD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Ale panie tharrin czemu mamy cos pokazywac bez kondy ? My jestesmy w koncu gildia a nie jak bylo kiedys I konda ma tu glowne zdanie gdzie i jak ma byc walka a nie my, my mu tylko pomagamy.
gildia nigdy nei byliscie i nie bedziecie, w dobrej sensownej gildii padnie kazdy za kadego i akzdy sobie ufa, u was tak nie ejst, nie bylo w relictus, nei bylo w AS i raczej z takim skaldem nigdy nie bedzie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^.

Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;]
Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-.

W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne.

Tharrin
Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli.

@ryba
Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^
lol ja mowie tylko o tym ze bez kodny rattena itp jako shooterow nie sa zdolni do zorganizowania akcji... i prosze cie nie przytaczaj mi argumentow zewtey nie maja shooterow tylko samych knightow.. albo ze 60 sorc sam, nic nie zrobi... bo jak ja tak mowilem to sie wszsycy ze mnie smiali. czekam na realizacje smialych planow naszych "mistrzow" sorka catrishia to czyta, ale zdradze wam:jak pojda w 5+ knightow i paru low leveli, otocza catrishie, to 2 bloknie, 3 hity po 100 beda wchodzic, + sd z tych low leveli i ich zabija, bo wg jakiegos tam kalkulatora catrishia czy aylitha sie z tego nie wyuha! gz panowie tak to jest jeden z pomyslow na fragowanie przeciwnika pewncyh "mistrzow"

vallianto i jego fpsy to bzdura, na 10 fpsach to by lev 50 nie dogonil a on smialo sie sciga z 100+, nie wierzycie to zlimitujcie sobie fpsy na 10 i sprawdzcie

adela0 i raverton@
co do waszych gadek ze jestesmy nielojalni itp... ze sie splacamy albo "nic nierobilismy w wojnie", co wy zrobilsicie keidykolwiek? sadze ze nic. ja juz chyba z miesiac temu napisalem tutaj ze mam dosc i zaprzestaje prob organizowania akcji... pokazcie mi jedna akcje od tamtej pory do czasu az zaplacilismy... mam na mysli akcje wasza a nie wypad samych sorcow... nie bylo zadnej? oj dziwne... jak my organizowalismy to bylo zle, nie robimy to nie ma wcale, i co? poczekajcie zaraz sie kondie uraodiz dziecko i tyle go zoabczycuie, chcialbym wasza walke wtedyzoabczyc xD

PS:
znow powtorze ze potraficie tylko pkowac na noob charach, nie dawno desdperados zlozone glownie z was zabilo mi kumpla, jak to sie powtorzy to mam to w nosie po cyzjej stornie jestescie i te chary powybijam. takie z was mastahy to pokazcie klase i bijcie dawne soft? oni ciagle pkuja tylko jzu bez gildii... ale nie.. opni nie sa bezbronii.. wiec tego jzu nie potraficie... n/c
stary 01-12-2006, 00:23   #3136
Dauthislayer
Użytkownik forum

Domyślny

@Tharrin

I tu sie troche nie zgadza. Nigdy nie zarzucilem Tobie tego, ze nie chcesz gdzies wchodzic, nie pamietam momentu zebym powiedzial, ze "srasz sie zrobic cos bez Kondy". Takiej sytuacji po prostu nie bylo jakkolwiek bys tego nie kontr argumentowal. Troche tutaj przesadziles. Jedyna osoba, ktorej zdarzalo sie cos takiego mowic (choc pewnie tez nie w ten sposob jaki przytoczyles) byl obecnie grajacy Pehava, gosc ktory nigdy nie mial czym walczyc i pewnie dlatego tak latwo przychodzilo mu zachecanie nas do podjecia jakichs akcji.

My po prostu wiedzielismy ze bez ryzyka nie ma fragow. Ale nie bylismy samobojcami.I nie hiperbolizuj tak z tym 130EK, bo nikt z nas nie poszedl by w 3 shooterow na kogos takiego.

Ja najwidoczniej mam troche inne wspomnienia z vent, i dobrze pamietam jak siedzielismy wiele dni w pz, bo nie moglismy zgrac wystarczajcej liczby shooterow w tym samym czasie. (Nie moglismy, albo raczej malo kto probowal.)

A dowodem, ze zdobycie fraga bez Kondy bylo mozliwe jest ded Rainfangera.
stary 01-12-2006, 01:07   #3137
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
@Tharrin

I tu sie troche nie zgadza. Nigdy nie zarzucilem Tobie tego, ze nie chcesz gdzies wchodzic, nie pamietam momentu zebym powiedzial, ze "srasz sie zrobic cos bez Kondy". Takiej sytuacji po prostu nie bylo jakkolwiek bys tego nie kontr argumentowal. Troche tutaj przesadziles. Jedyna osoba, ktorej zdarzalo sie cos takiego mowic (choc pewnie tez nie w ten sposob jaki przytoczyles) byl obecnie grajacy Pehava, gosc ktory nigdy nie mial czym walczyc i pewnie dlatego tak latwo przychodzilo mu zachecanie nas do podjecia jakichs akcji.

My po prostu wiedzielismy ze bez ryzyka nie ma fragow. Ale nie bylismy samobojcami.I nie hiperbolizuj tak z tym 130EK, bo nikt z nas nie poszedl by w 3 shooterow na kogos takiego.

Ja najwidoczniej mam troche inne wspomnienia z vent, i dobrze pamietam jak siedzielismy wiele dni w pz, bo nie moglismy zgrac wystarczajcej liczby shooterow w tym samym czasie. (Nie moglismy, albo raczej malo kto probowal.)

a pomysly takie co do 130 ek byly.. najwidoczniej nie bylo cie akurat wtedy na vent, aspyaj sie drava czy innych

Ostatnio edytowany przez pawlon - 02-12-2006 o 00:18.
pawlon jest offline  
stary 01-12-2006, 08:51   #3138
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
@Tharrin

Podpisuje sie pod Tharrinem... A podac konkretny przyklad? Wylogowanie sie w rogu dp Venore bo catrishia lubi tam siedziec
Skoro tak narzekaliscie ze zabranialismy wam robic akcje to teraz macie swietna okazje sie wykazac... Ostatnim i chyba jedynym jesli sie nie myle fragiem ktorego zrobiliscie Wy byl Toxo Yeangus (tutaj chyle czoła przed Zemusem ze udalo mu sie zebrac tyle osob itp)
Bartol1 jest offline  
stary 01-12-2006, 13:55   #3139
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1 Pokaż post
Wylogowanie sie w rogu dp Venore bo catrishia lubi tam siedziec
omg czemu chcieliscie mnie zabic ? XD nie no zartuje co do kondy itd nadal sie boja o postacie bylem ja (15min pz) nuskei i gain tina online a ich 15 (mass log jak wbilem pz) i bali sie wejsc na dragon lair wiem ze mogl to byc trap ale bez przesady .... oni nic nie zrobia poza ank i dara (kto kolwiek cos sprzedaje od nas na trade dostaje msg ok come to ank or dara lol) to jest juz nawet zabawne a co do tego co powiedzial tharrin ze konda bedzie mila dzieciaka i go zaczesto nie zobaczycie to bedzie dopiero hardcore dla was xD ale juz paymenty nie beda po 30 k skonczyly sie dobre dni ci co chcieli odszeli ci co zostali beda do konca

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 01-12-2006 o 13:58.
Cataclism jest offline  
stary 01-12-2006, 17:42   #3140
Dauthislayer
Użytkownik forum

Domyślny

@Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow.

Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha.

@Navoxiv
Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic.

@Catrishia
Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania