![]() |
#3121 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Kręcone przy wejsciu do Kaliskiej... Pełno drechow z małymi mużdżkami... Zapraszam ![]() P.S. to bardzo stare akcja miala miejsce jakos z 2 lata temu... |
|
![]() |
|
![]() |
#3122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Co do Galany to ja czekam, az zrobicie cos tworczego bo ta dominacja Lithum jest nudna:/
![]() |
#3123 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() Smieszny jestes jesli myslisz ze dla kondy i lovize "coś" znaczysz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3124 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3125 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3126 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3127 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Dauthislayer
Poziom: 102
Skille: 89/85
|
![]() Nie rozumiem o co niektorym w ogole chodzi - Ze nie potrafimy zrobic nic bez Kondy, Lovize, Rattena itp. ?? Tu juz nawet nie chodzi o to, czy umiemy czy nie. Po prostu nie mamy takiej mozliwosci. Mam pojsc ja, Marduc, Adelao, Potempik i Zemus i co mamy wedlug was zrobic? Co mamy takiego udowadniac? Ze jestesmy super Polacy i ownujemy wszystkich?
Kazdy wie jakby sie to skonczylo, wiec po co o tym gadac. A to czy jestesmy przydatni czy nie... Nie twierdze ze odgrywamy duza role, bo nie odgrywamy. A juz na pewno nie ja. Ale nie uwazam tez, ze bez nas wszystko szlo by im tak idealnie. Po prostu kazdy ma przypisana role - oni wala comba my pomagamy trapowac. I przynajmniej jakos to zaczyna wychodzic. A i na ventrilo jest teraz zupelnie inaczej. @Catrishia Rozumiem to co mowisz, z tym ze ostatnio probujemy zabijac ludzi tylko na ank-dara. Ale czy nie na tym polega wojna, zeby wykorzystywac swoje mocne strony? |
![]() |
![]() |
#3128 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Wracając troche ; p
Cytuj:
Ajron Cytuj:
Cytuj:
Ten co powiedzial, ze nie trafilem 3 razy z UE, spróbuj zrobic lepiej z 10 fpsami i nie ominięciem gaostica xP. |
|||
![]() |
![]() |
#3129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Anarchist
Gildia: Old Patriots
Poziom: 108
Skille: 97/74
Poziom mag.: 21
|
![]() >.< Vallianto poprostu nie potrafi stworzyc swojej postaci tylko musi sharowac... Jesli jest to kogos idol etc.. to bez kitu czuje do kolesia respekt -.- Pvp tak ma dobre, ale jest niczym bez swojej postaci ... To tyle..
|
![]() |
![]() |
#3130 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3131 |
Guest
|
![]() Wielki Lord Anarchist się odezwał, na pewno ma lepsze pvp od Ciebie
|
![]() |
#3132 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie mowcie mi o ich pvp. Kiedys stalem przed domkiem spalajac mane i keekz stal obok piszac COME OUT COME OUT ;]
Online byli camuh gaostic i toxo chcieli zrobic ue spam na mnie stojacego przed domkiem - ze stone skinem i tylko gaostic trafil mnie z ue bo zdazylem bez problemu wejsc do domku - tak super hiper dobre bylo lithium na poczaktu ^^. Nie mozna stwierdzac jakie vallianto ma pvp... na pewno duzo se pozwala ale nie mozna wiele zrobic 40 sorcem - mozna oczywiscie zabic wyzszo lvlowe sorce ;] Vallianto czesto zbieral duza liczbe osob i robil random pamietam jak chcieli mnie zabic full osob tylko ze kazdy 20 lvl -.-. W/w nie ma na celu mowienia jakie mam dobre pvp - bo wejscie do domku po oberwania jednego ue, kiedy po 10 minutach polecialo drugie, albo uciekniecie 20 20lvlowym pkerom tez nie jest trudne. Tharrin Ty mistrzuniu. Nie wypowiadaj sie od czasu do czasu. Czy naprawde w kazdej walce musi brac udzial Polak? Na podstawie tego, mowisz, ze boja sie o chary... przytocze przyklad zemusa ktory uratowal Rattzora. TY woliles zaplacic, a oni wola lojalnie pozostac retired. Kto jest lepszy placacy czy nic nie robiacy w wojnie? I pomysl, bo ty jestes taki taktyk, sam zawsze gadales ze jest tyle i tyle na ich ventrilo i jak wracaja ze szkoly jest ich 10 jak sam mowiles. To ty bys tylko po to zeby Polak walczyl, kazal wyjsc 60 masterowi i wbic pz zabijac 76 master - gdzie bylo konda -170 ms grud rattzor- 120? Czy ty kiedys myslisz? Jakby Polacy mieli high lvl sorca to moze by poszli. @ryba Vallianto zawsze byl perfidny nawet te jego odwazne ataki na mnie i na vidente solo z hmm'ami ^^ |
![]() |
![]() |
#3133 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() @up
Mistrzu się znalazł :-D |
![]() |
![]() |
#3134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
A co do jego FPS , dziwne że mając 10 fps jest wstanie dotrzymywać kroku reszcie wysokolevelowych postaci w Lithium , bo żadna znich nie narzyka na fps.. Polemizować znim nie będe bo mało go znam , ale widziałem kiedyś jak na WoT ktoś nazwał go legendą pvp , a ztego co widziałem na filmach.. daleko mu do legendy.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3135 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() vallianto i jego fpsy to bzdura, na 10 fpsach to by lev 50 nie dogonil a on smialo sie sciga z 100+, nie wierzycie to zlimitujcie sobie fpsy na 10 i sprawdzcie ![]() adela0 i raverton@ co do waszych gadek ze jestesmy nielojalni itp... ze sie splacamy albo "nic nierobilismy w wojnie", co wy zrobilsicie keidykolwiek? sadze ze nic. ja juz chyba z miesiac temu napisalem tutaj ze mam dosc i zaprzestaje prob organizowania akcji... pokazcie mi jedna akcje od tamtej pory do czasu az zaplacilismy... mam na mysli akcje wasza a nie wypad samych sorcow... nie bylo zadnej? oj dziwne... jak my organizowalismy to bylo zle, nie robimy to nie ma wcale, i co? poczekajcie zaraz sie kondie uraodiz dziecko i tyle go zoabczycuie, chcialbym wasza walke wtedyzoabczyc xD PS: znow powtorze ze potraficie tylko pkowac na noob charach, nie dawno desdperados zlozone glownie z was zabilo mi kumpla, jak to sie powtorzy to mam to w nosie po cyzjej stornie jestescie i te chary powybijam. takie z was mastahy to pokazcie klase i bijcie dawne soft? oni ciagle pkuja tylko jzu bez gildii... ale nie.. opni nie sa bezbronii.. wiec tego jzu nie potraficie... n/c
![]() |
#3136 |
Użytkownik forum
|
![]() @Tharrin
I tu sie troche nie zgadza. Nigdy nie zarzucilem Tobie tego, ze nie chcesz gdzies wchodzic, nie pamietam momentu zebym powiedzial, ze "srasz sie zrobic cos bez Kondy". Takiej sytuacji po prostu nie bylo jakkolwiek bys tego nie kontr argumentowal. Troche tutaj przesadziles. Jedyna osoba, ktorej zdarzalo sie cos takiego mowic (choc pewnie tez nie w ten sposob jaki przytoczyles) byl obecnie grajacy Pehava, gosc ktory nigdy nie mial czym walczyc i pewnie dlatego tak latwo przychodzilo mu zachecanie nas do podjecia jakichs akcji. My po prostu wiedzielismy ze bez ryzyka nie ma fragow. Ale nie bylismy samobojcami.I nie hiperbolizuj tak z tym 130EK, bo nikt z nas nie poszedl by w 3 shooterow na kogos takiego. Ja najwidoczniej mam troche inne wspomnienia z vent, i dobrze pamietam jak siedzielismy wiele dni w pz, bo nie moglismy zgrac wystarczajcej liczby shooterow w tym samym czasie. (Nie moglismy, albo raczej malo kto probowal.) A dowodem, ze zdobycie fraga bez Kondy bylo mozliwe jest ded Rainfangera. |
![]() |
![]() |
#3137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
a pomysly takie co do 130 ek byly.. najwidoczniej nie bylo cie akurat wtedy na vent, aspyaj sie drava czy innych ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 02-12-2006 o 00:18. |
|
![]() |
![]() |
#3138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() Skoro tak narzekaliscie ze zabranialismy wam robic akcje to teraz macie swietna okazje sie wykazac... Ostatnim i chyba jedynym jesli sie nie myle fragiem ktorego zrobiliscie Wy byl Toxo Yeangus (tutaj chyle czoła przed Zemusem ze udalo mu sie zebrac tyle osob itp)
![]() |
#3139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() omg czemu chcieliscie mnie zabic ? XD nie no zartuje co do kondy itd nadal sie boja o postacie bylem ja (15min pz) nuskei i gain tina online a ich 15 (mass log jak wbilem pz) i bali sie wejsc na dragon lair wiem ze mogl to byc trap ale bez przesady .... oni nic nie zrobia poza ank i dara (kto kolwiek cos sprzedaje od nas na trade dostaje msg ok come to ank or dara lol) to jest juz nawet zabawne a co do tego co powiedzial tharrin ze konda bedzie mila dzieciaka i go zaczesto nie zobaczycie to bedzie dopiero hardcore dla was xD ale juz paymenty nie beda po 30 k skonczyly sie dobre dni ci co chcieli odszeli ci co zostali beda do konca
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 01-12-2006 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#3140 |
Użytkownik forum
|
![]() @Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow. Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha. @Navoxiv Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic. @Catrishia Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy. |
![]() |