![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: z nowego jadowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: ta gra jest do dupy
Profesja: Knight
Gildia: Draconus
Świat: Zanera
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 99
|
![]() mnie wkurza, gdy ludzie nie szukają w grze przyjaciół, którzy by mogli pomóc w problemie, tylko zakładają bezsensowne tematy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#602 |
Guest
|
![]() najbardziej mnie wkurzaja:
- PK!!! przez nich odrabialem przez tydzien straty!!! (skille i lvl, heh bylem jedynym Thaisem ktory ma 6 lvl ![]() - PACC. omg mnie przerazaja sumy jakich oni chca... 95zl za 3 miesiace?! to juz lepiej kupic sobie Splinter Cella albo cos takiego ![]() gdybym ja byl z CIPsoftu wprowadzilbym zasade ze za PKowanie dostaje sie bana na konto ![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
@Topic wkurzaja mnie: -Nooby ktore placza ze pacc jest zadrogi nic dla facc nie robia -Lizaki -Espanol,Brazylijczycy(sa wyjatki) -Lurerzy i full resp guardow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dyskordian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
![]() Mnie wkurzaja:
-Noobki które myślą, ze sa pr0 gdy zabijaja slabszych od siebie... -Knight na 20 lvl ze skillami 45/45 (kolega takie mial zalosne to bylo i irytujace) -Lurerzy -Ludzie piszący "leave or die" -Ludzie ktorzy narzekaja ze pacc jest drogi <- wezcie sie za cos porzytecznego, nie wiem u babci posprzatajcie przez 3 tygodnie i kasa wleci.
![]() |
#605 |
Guest
|
![]() hehe a ja nie mam babci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
|
![]() Cytuj:
Pkowanie to świetna zabawa!! Nikt nie lubi padać przez pk alę każdy lubi zabijać ;] Gdyby pacc kosztował tyle ile komandor w ogame to cipsoft nie zarabiałby nawet na prąd Nie dziwię się, że ci się nie podoba skoro masz 9 lvl na rooku ^^ Ostatnio edytowany przez karłowaci - 03-12-2006 o 00:10. Powód: chyba tibia.pl nie przestawiła czasu bo pisze, że dytowałem o 00.10 a ja mam 23,10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() huaahu ostatni koment mnie zainspirował
![]() gostek pewnie nie wie jak się wychodzi dlatego 9 ![]() A mnie najbardziej wkurzają dzieci ,które piszą głupie posty , spoilingowcy w dziale filmy ,a także osoby ,przypominające raczej zepsute persocomy zaprogramowane na słowa :br? ,free items plx?food plax ,huntet? Noob .
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Jak ja ich nazywam... PK Noobki... Dla normalnych PK, którzy zabijają jak ktoś im NAPRAWDĘ przeszkodzi lub dokuczy, czuję rispect, bo wiem, że to elita. Ale dla cieciów, którzy myślą, że jak kupili na allegro 80lvl to pobawią się w BEZCELOWE (jaka korzyść z zabicia, np. 20lvl?) ubijanie low lvl... Że też użyję eufemizmu, dla mnie takie osoby są mało wartościowe intelektualnie.
I chyba jedyne co mnie wkurza ![]()
![]() |
![]() |
#609 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: BiaŁy100k
Świat: Thoria
|
![]() wasza gadka mnie wkurza...
Tibia Sep 01 2006, 17:51:38 CET Killed by v7.8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Rembertów
Imię: Inkwizytor Olek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Kiedyś Great Family :D
Świat: Jamera
Poziom: 21
Skille: 19/26
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Bez wysiłku dostaje coś co my zaczynający od rooka musimy po 5 latach równomiernej gry zdobyć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Zbanowany
|
![]() Faktycznie. Chyba tylko noobowaty mistrz
Skoro ja 21 knigtem ze skillami 55/50(nie śmiać się) Walne w 10 druida z p-setem za 60+ z bs'a^^ Ostatnio edytowany przez karłowaci - 04-12-2006 o 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik forum
|
![]() - porażająco niska znajomość j.angielskiego (lub jego całkowity brak)
- nooby zabijające potworki, na których trenuje skilla (gram na non-pvp więc jes to szczególnie widoczne). - "plx items" - br? to chyba najbardziej działa mi na nerwy |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Imię: Il Kamor Il
Świat: Refugia
![]() |
![]() Mnie denerwują soule i wolny respawn stworków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Zbanowany
|
![]() A mnie denerwują takie tematy ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Guest
|
![]() wnerwiajace slowa ;p
br? plz etc...itemz (i inne wersje ) gadanie brkow... hackerzy rozdajacy linki do stron,sprzedajacy w grze pacc And more... Nicki: takie jak swiat...np: Xantera Polskie sprosne np: Mamo daj szluga Mamo daj zlotowke Lekcja temat... i Noob Massacra... nOOby...ktore ubijaja train moby...poprostu wkur***** |
![]() |
![]() |
#616 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ten koleś co ma nick "lekcja temat" ma takie Głupie nicki na swoim acc: Daj naa chlebek Xantera Dziad Grzyb Xantera Elvix Elah nuub Xantera Lekcja temat Xantera Mamo daj zlotowke Xantera Nie sprzedalem ciebie Xantera Prosze pani jaki temat Xantera Sacief Nup Xantera Zabij szczurka Xantera Zaciew poczekaj jescze Xantera |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Co mnie wkurza? Hmm..
-br? -Fri itens plx -pisanie mniej więcej takie: hej jak się masz ? -n00bki -i... nuda - na niskim lvlu cały czas nudy , bo: Chodzisz na potwory słabe, bijesz je bijesz, zdobywasz lvl, wracasz do miasta, idziesz na potwory...itd. To chyba tyle ![]() ![]()
![]() |
#618 |
Zbanowany
|
![]() A mnie wkurza, że jest sobie taki temat o nazwie "Co was w tibi najbardziej wkurza" I pełno ludzi pisze w nim to samo. Wyszło już ponad 60 stron.
I do czego ten beznadziejny temat prowadzi??? Do niczego ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
2.Tibia i tak daje OGROMNE możliwości dla darmowego konta i jest bardzo tani PACC, naprzykład taki knight online 6 dni do obejrzenia a potem 60 zl na miech, No i co dalej trzymasz przy swoim? Mam dużo argumentów w rękawie. Ostatnio edytowany przez Knoland! - 09-12-2006 o 21:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: LDZ
Imię: Singlar
Świat: Candia
Poziom: 16
Poziom mag.: 2
|
![]() nooo... to co mnie najbardziej wkur****
to to jak kolesie cały czas o coś proszę... albo myślą ze dam sie nabrać na linka strony.... w której jest trojan itp. ale momentami myślałem ze nie ma nic gorszego jak to... do czasu gdy pewien koles w*****ł mnie mówiąc "Ciota daj gp" koleś był BR i sie nauczył od jakiegoś polaka... i pozniej mówią ze Polacy to najgorsi gracze... |
![]() |
![]() |