|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() SUUUUPER
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() coś mi się zdaje ale w niedziele bedzie update chyba dziś kupuje pacc
![]()
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Ciassssssta
![]() @up Skoro w niedziele juz bedzie update to w niedziele biore sie odrazu za robienie ciast ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
EDIT: @down Nikt nie każe ci grać w Tibię ![]() ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 07-12-2006 o 19:09. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Toruń
Imię: Orgazes
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 35+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tereny dal Facc nie powinny sie w ogole juz nigdy pojawiac. Panowie z CIP obiecali juz kilka razy zmiane w klasach i gdzie ona jest? Za to mamy ciasta i nowe dekoracje, ktore naprawde wprowadzaja duzo innowacje....
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Taki offtop`ek:
Cytuj:
![]() PS. Zdawało mi się, że dziś widziałem w Twoim profilu "Wiek: 12/13", więc wróć do profilu ten wiek, bo faktycznie nie ma sensu tego ukrywać... PS~2. Chciałbym już ten Test Server ![]()
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans Ostatnio edytowany przez Zupka_Chinska - 07-12-2006 o 19:16. |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Luca Leahcim
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Roc
Świat: Elysia
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() @Do tych wszystkich, którzy mówią, że Cipsoft się zajął pierdołami:
Zapomnieliście o tych nowych potężnych stworach? Zapomnieliście o tych nowych questach chociażby na PoH? Zapomnieliście o tak istotnej "księdze zadań"? Do tego prawdopodobnie mnóstwo nowych itemów, może nawet trzeci addon. Pozatym Cipsoft stara się jak najbardziej urealistycznić codzienną rozgrywkę tibijska. @Piotrinko Prawdopobnie można będzie, bo każdy umie piec, rookchar, facc czy pacc. @Shokei Tibia już ma klimat, o dziwo go nie straciła, i póki co będzie miała. @Łuk~/Rezo~ Właśnie na tym polega Tibia, żeby samemu coś rozwiązać, a nie pytać się innych. Zrób coś sam a nie cheatuj ![]() @Orgazes Sam się zajmij cwaniaku i nie komentuj, bo to tylko kilka z wielu zmian. Nie wiem czy wiecie, ale następna wzmianka w update, to zbanowanie Ograzes'a. Ale o tym narazie wie tylko CIPsoft. @Topic Fajnie z tymi pierdółkami ^^ Kolejne fajne rzeczy do domq. A wypieki ![]() ![]() @Edit Zmiany w profesjach nie są konieczne. Orgazes, jak Ci tak nic nie pasuje, to nie graj. A jak już zrozumiesz, to spróbuj zrobic RPG 15-minutowy chociaż z jednym questem i 3 brońmi. Odpisz ile Ci to zajęło i podaj linka to se pogram ![]() Ostatnio edytowany przez Luca Leahcim - 07-12-2006 o 19:17. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam nadzieję, że jak chociaż wprowadzają te ciasta to zrobią coś w rodzaju Outfitów (trza zebrać określoną ilość składników) przez co aby miec najlepsze ciacha trzeba bedzie troche posiedziec. A dla mnie najlepsze w tym updatcie bedzie zwiekszeni many za exori vis bo to co sie dzieje z expieniem sorciem teraz to paranoja.
@Luca Leahcim Może i update jest wielki ale nie ma w nim tego co najistotniejsze. Ostatni konkretny update był z wandami/rodami, ktory naprawde cos zmienil a nie tylko dodal tereny i monsterki @Up Nie jestem żadnym programistą/grafikiem itd. Oni są jednym z najlepszych w tym fachu i mają za zadanie to robić w czym sa najlepsi. A jak to beda robic zalezy od graczy, a niestety coraz rzadziej przeglądają fora aby zobaczyć co właśnie MY sądzimy o tym. Robią swoje nie patrząc na innych Ostatnio edytowany przez Orgazes - 07-12-2006 o 19:24. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
A co do wieku w profilu, nigdy nie miałem tam nic napisane ![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ej no to fajne zmiany się zapowiadają. Widzę jednak, że nic nie wspomnieli o palladynach, ach ..... Qrde no szkoda ;/ tak ich udupili i nawet tego nie chcą naprawić ![]() Pzdr. ! |
|
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() zgaduję...
jutro test server dla wszystkich, w niedziele update ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Jutro ts chyba otworza dla all a za tydzien lub dwa update
![]()
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() czytałem wcześniej że będzie bank dla wszystkich graczy, nawet na rooku.
czy będzie rosla kwota wplacona jak w kazdym banku? np 1% na dzien?? była taka informacja czy narazie sie tylko domyślacie? |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1% na dzien to troche sopro, nie moglo by tak byc. Przy wiekszych lvlach to bylyby juz duze sumy. Moze ten 1% bedzie ale na miesiac :S
@Down ![]() Ostatnio edytowany przez Orgazes - 07-12-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() EDIT: Zdublowałem Orgazesa. ![]()
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 07-12-2006 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() "W tym roku zapasy Mikołaja w rzadsze prezenty, takie jak pluszowe misie, lalki, skarbonki i nowe figurki są większe na terenach dla PACC. Gracze go posiadający powinni właśnie tam poprosić o swój prezent."
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA j już myślałem że to pierwszy w histori teaser bez słowa "PACC" |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajne, fajne. To update zapowiada się jak dla mnie świetnie.
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() wszystko dla pacc jak zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
![]() |
![]() Hehe nie wiecie ile en mikolaj bedzie chodzil?? Bo jutro albo pojutrze mam zamiar zaplacic za pacc ??xD
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
|
![]() Cytuj:
20gp do 100gp. Po uzbieraniu dużej ilośći można sporo zarobić, jeśli ma się odpowiednie miejsca, np: -Ghostland -Wyspy lodowe -Kopalnie
9% ludzkości ma gen głupoty, dobrze, że należę do pozostałych 71%. Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości. - Carl Orff Dzień, w którym się nie śmiałeś, jest dniem straconym. - Phil Bosmans |
|
![]() |