Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-12-2006, 16:42   #301
Galancik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Domyślny

nie dawno faraona pile schakowali i mialem na 125 lvl kill przez rata i tak do 125 przez raty wolfy itp cienkie potworki
Galancik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-12-2006, 18:33   #302
Cygan Slejter
Użytkownik Forum

Cygan Slejter's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Jawor
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

hehe pamietam jak na 10 lv poszedłem sobie na zamek koło Ab i nagle wyskczył Zerk, stanołem i pomyślałem sobie " o orc zabije go" za chwile patrze "you are dead" hyh , albo jak sobie na 12 lv poszedłem pOH pozwiedzać to na Gsika sie trafio
stary 07-12-2006, 19:06   #303
Johanes19
Użytkownik Forum

Johanes19's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

Jak grałem moim najtem poszedłem trenićan rotach. Po chwili brat coś chciał na innym kompie bo w costam grał i nie mugł przejść to mu przeszłem( graliśmy w tym samym pokoju) wracam do mojego kompa i..... nie zgadniecie(xD)..."You Are DED!!11111!!
A drugi moim sorcem (duuużo puźniej) poszedłem na dwarf guardy koło imperatora, zloorowałem guarda do drzwi do skarbca, miałem dwa copper key'e i jakby sie zrobiło gorąco chciałem drzwi zamknąć i poczekać na mane i dalej bić ale pomyliły mi sie key'e i... nie zgdniecie(xD)..."You Are Ded"!!!111!!

Innych se nie przypominam :/

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2006, 04:09   #304
wildzia pyta
Użytkownik Forum

wildzia pyta's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk

Profesja: Royal Paladin
Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
Domyślny

No to tak :
1.Wyszłem pierwszą postacią na maina i wybrałem venore.Ide sobie na bagna za jakimiś gośćmi i nagle ich zgubiłem to nic ide dalej patrze jakiś gość se przebiegł za chwile drugi za nim i zaczął we mnie napieprzać ze strzał to ja wtedy jedyne co sie nauczyłem od innych noobków to "no plz dont kill " i błagałem go jak głupi dopiero w temple po przemyśleniach skapłem sie,że to musiał być potwór ;p
2.Padłem na ss na 2 pk bo nie wiedziałem ze można exitem wyjść ...
3.Wdałem się w bujke ze scorpionem bo powiedziałem koledze,że może coś fajnego wypaść ..zgon.
4.Poszłem expić na pustynie a jakby mnie spotkał scorpion to se kupiłem antidote i spotkał mnie to oczywiście odrazu pusciłem "exura pox" nic nie daje exexo pox" też nic nie wiem co sie dzieje w panice spieprzam z pustyni i byłem pewny,że padne i patrze truje po 1 to sie ciesze ledwo zostałem na black z 8 hp i ide do ab a tu po drodze jakaś gosciówa to ją zatrzymałem i mówie "heal pliz " ona "ok adori gran" domyśliłem się,że coś nei tak ale dostałem shota i się wyłożyłem ......to na tyle
wildzia pyta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2006, 10:32   #305
Sylwka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wisła

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: >25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holbar Pokaż post
To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich.

Zginołem tylko raz. Zaczynałem grę nową postacią, miałem wtedy 3 lvl. Wchodze sobie do jakiejś jaskini i chodzę szukam potworów i na nic nie moge trafić. W pewnym momencie spotykam Trolla. Byłem słaby nie miałem pożądnej broni i więdząc, że nie mam szans bo nawet próbowałem z nim walczyć, ale bezskutecznie postanowiłem się wycofać. Uciekam bez problemów aż tu nagle w takim wąskim przejściu (moja jedyna droga ucieczki) staje sobie dwóch kolesiów. Więc ja pisze spokojnie żeby się posuneli. Oni nic. Podbiega Troll i zaczyna mnie nawalać więc troche zestresowany krzycze "run run run", "plis", "go go go" itp texty. A te chamy stoją i się patrzą jak mnie zielony zabija. :evil:
I przez takich chamów zginołem pierwszy raz. Wprawdzie nie straciłem za wiele bo nie miałem porządnego sprzętu, ale nie miałem ochoty na Tibie przez jakiś czas.
Też mialam cos takiego na rooku: to byl chyba 5 lvl, poszlam do jaskini trolli, zeszlam w dol do orkow i poszlam w strone minosow. Na skrzyżowaniu wybralam droge w prawo, jak doszlam do zejscie w dol okazalo sie, że tam mino a ja sama wiec zeskakuje w dol a tam 4 mino i kilka orkow. Wskakuje na gore a mino zaczyna mnie tluc proboje zwiac ale zrobil sie korek bo jakies n00by stanely w przejsciu i patrza jak mnie mino dobina. Ja wrzeszcze "help" i "plz help!" a oni nic, proboje ich przesunac ale nie zdazylam.

Ostatnio (12lvl) zabily mnie 3 elf scouty ale nie stracilam nic oprocz plecaka, liny i 60gp.
Sylwka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2006, 16:40   #306
kubexsik
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Holbar Pokaż post
To mój pierwszy post na tym forum więc witam wszystkich.

Zginołem tylko raz. Zaczynałem grę nową postacią, miałem wtedy 3 lvl. Wchodze sobie do jakiejś jaskini i chodzę szukam potworów i na nic nie moge trafić. W pewnym momencie spotykam Trolla. Byłem słaby nie miałem pożądnej broni i więdząc, że nie mam szans bo nawet próbowałem z nim walczyć, ale bezskutecznie postanowiłem się wycofać. Uciekam bez problemów aż tu nagle w takim wąskim przejściu (moja jedyna droga ucieczki) staje sobie dwóch kolesiów. Więc ja pisze spokojnie żeby się posuneli. Oni nic. Podbiega Troll i zaczyna mnie nawalać więc troche zestresowany krzycze "run run run", "plis", "go go go" itp texty. A te chamy stoją i się patrzą jak mnie zielony zabija. :evil:
I przez takich chamów zginołem pierwszy raz. Wprawdzie nie straciłem za wiele bo nie miałem porządnego sprzętu, ale nie miałem ochoty na Tibie przez jakiś czas.
LOL NIE MOGLES POPCHANAC!?
kubexsik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2006, 17:39   #307
Qapek
Użytkownik Forum

Qapek's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: ...
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Imię: ...
Gildia: ...
Świat: ...
Poziom: ...
Skille: ...
Poziom mag.: ..
Domyślny

muj najgorszy ded to jak wypilem slima wiedzonc ze jest trujoncy
nie muwionc juz o tym ze bylem w miescie...(roggard)
hconc nie hconc zaliczylem deda.
Qapek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2006, 17:57   #308
eloelo520
Zbanowany

Data dołączenia: 07 11 2006

Imię: Revemen
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Galancik Pokaż post
nie dawno faraona pile schakowali i mialem na 125 lvl kill przez rata i tak do 125 przez raty wolfy itp cienkie potworki
ty i 125 level, chyba 1,25

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qapek Pokaż post
muj najgorszy ded to jak wypilem slima wiedzonc ze jest trujoncy
nie muwionc juz o tym ze bylem w miescie...(roggard)
hconc nie hconc zaliczylem deda.
to tak na serio?
eloelo520 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-12-2006, 18:27   #309
Me$z
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wildzia pyta Pokaż post
2.Padłem na ss na 2 pk bo nie wiedziałem ze można exitem wyjść ...
Co? Exitem? Jak masz battle? Exitem? No to powodzenia w "wylogowaniu" poprzez exit
stary 10-12-2006, 22:53   #310
_aNeptiS_
Użytkownik Forum

_aNeptiS_'s Avatar

Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Łodz

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
_aNeptiS_ ma numer GG 0000000
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Me$z Pokaż post
Co? Exitem? Jak masz battle? Exitem? No to powodzenia w "wylogowaniu" poprzez exit
Jezeli masz battle i dasz exit np. kiedy bija cie potwory ... to po pewnym czasie cie wyloguje(krótkim czasie)...a co do smierci to :
Na 13 lvl Paladyn (1 postac) zwiedzalem Hills...zabilem kilka wolfow,owiec i nagle zauwazylem goscia (Hunter) pisalem do niego a on mnie atakowal...spadl mi wtedy moj ukochany plate armor..po wlogowaniu sie wyzucilem wszystko do wody i nigdy wiecej sie nie logowalem na ta postac <peace> )
stary 10-12-2006, 23:15   #311
Dego
Użytkownik Forum

Dego's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu

Dego ma numer GG 6088579
Król Mój ded...

Hmm.. wspomina sie te czasy kiedy sie było noobami... Pamietam, poszedłem na Femor Hills noi spotkalem sławnego Huntera. Dzieiłem sie dlaczego mnie atakuje schowałem mu się. Pozniej postanowailem ze pojde i sie spytam dlaczego mnie atakuje. Ja do niego grzecznie -hi a on mnie bije pytam sie -why mnie atk?
Skonczyło się na dedzie.
stary 11-12-2006, 06:28   #312
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

@kubexsik: trochę inteligencji... nie można przepchnąć kogoś gdy za nim stoi kolejny gostek... -.-''

Moja najgłupsza śmierć? Duel 1vs1 z kumplem, strasznie długo nie grałem tym charem i zapomniałem, że w bp upchane głęboko były UHy ;]

A ogólne inne moje "głupie deady" spowodowane były (są? ;]) brawurą i lataniem na harde potworki na niskich levelach ;]
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-12-2006, 08:15   #313
wildzia pyta
Użytkownik Forum

wildzia pyta's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk

Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
Domyślny

Me$z :to co ty nie wiesz co to jest save server(ss) albo raczej co to był...można byłó wyjść na nim exitem nawet jak się miałó skulla a ja o tym nie wiedziałem i se glebłem.
Wieszok :Też tak miałem jak sie nie logowałem długo na sorka i wchodze ide pekować lał mnie jakiś player to góra/dół na schodach i wkońcu padłem,a w tym samym momencie gadałem z kolegami z tego samego serva na skype i mowie,że padłem,a on to czego się nie uhałeś? "o kur*a zapomniałem"
wildzia pyta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-12-2006, 20:06   #314
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

mój pad

expie sobię na zamku moim pierwszym najtem... skille mam lipne i dodatkowo nie miałem Ihów, na zamku ciasnota. Ale się expi jakoś, widzę napis KRAK ORKKKKKKKK! ale idę bo myślę że to wyżej. Wyskoczył mi zerk i chciałem uciec ale wyskoczył mi jakiś hiszpan 23 lvl który najpierw mówił leave mimo że byłem pierwszy. Wskutek czego zostałem zablokowany. Zerk wziął mnie na 3 hity
stary 15-12-2006, 08:33   #315
Ginar
Guest

Domyślny

heh stare czasy ... XD
Kiedyś jak byłem jeszcze takimm noobkiem to z kumplem postanowiliśmy pozwiedzać Ghostland.
Mieliśmy z nim umowe /jako że był o 2 poziomy wyższy XD/ że on wchodzi pierwszy a wrazie czego pisze mi o niebezpieczeństwie ... XD
No to on chodzi do jednej z dziur/ ta najbardziej na pn na GL / a ja czekam ... nic nie pisze więc postanowiłem sobie wejść ...
Ostatnie co zobaczyłem to DS ... /od tamtego czasu ich nie lubie XD/
  Odpowiedz z Cytatem
stary 15-12-2006, 17:33   #316
Pere
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: ZG

Imię: Cyox
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Pere ma numer GG 1866234
Domyślny

Leader mojej bylej gildi dednoł na 21 lvl na cave racie (????) nie pamiętam nicku (wolałem zapomnieć). Albo jak grałem z moim kolegą na pythera mieliśmy 8 lvle i postanowiliśmy pójść na WW on wziął fire fieldy a ja knight to moj long sword . Jak pojawił się WW to on zaczął nawalaćz FF ja zaczołem blokować i bić po 1 (czasami) aż wkońcu mój kolega nie trafil w WW ja mialem żółte HP a on we mnie fire fieldem (2 razy) i oczywiście dead. (postać usunięta już)

Ostatnio edytowany przez Pere - 15-12-2006 o 17:34.
Pere jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-12-2006, 22:06   #317
rataj
Użytkownik Forum

rataj's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: W domu

Imię: Vexano
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Poziom: 126
Skille: 90+4/70
Poziom mag.: 21
rataj ma numer GG 6339405 Send a message via Skype™ to rataj
Domyślny

No więc tak ja byłem świadkiem głupiej śmierci,koleżanka 32 master sorc pkuje 43~ ek z FE i juz jest dobrze ten ek ma red hp i nagle sie uhnął ona zaczyna spierdzielać on za nią i nagle dead,patrze na deda You recognize.... She was killed by Fire elemental(dobrze napisałem?)
XD!!
(ZAPOMNIAŁEM DOPISAĆ TEN EK STAŁ NA AFKU z YELLOWEM I TA KOLEŻANKA GO Z SD DOBILA)

Ostatnio edytowany przez rataj - 18-12-2006 o 22:15.
rataj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2006, 18:21   #318
Michnik of Celesta
Użytkownik Forum

Michnik of Celesta's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk

Poziom: 262
Poziom mag.: 28
Domyślny

Pamiętam , jak bardzo dawno temu poszedłem z kolegą do koplani dwarfów. Wtedy grałem jeszcze knightem , a kumpel palkiem. Mialem coś koło 15 lvla i chwale się jemu , że zsiekam dwarf soldiera. On miał wtdy ze mnie bekę oraz mówi , że nawet orc warriora bym nie zjechał . Idziemy do kopalni schodzimy na -3 poziom. Zabijalem pojedynczo soldki. Schodzimy niżej , a tam pełno soldków i guard. Przestraszyłem sie i zacząłem uciekać , a kolega próbował z łuku zabić dwarfy. Soldiery zjechały go do reda , dodtakowo przy nim był już guard. Dostał raz od niego , ale ledwo przeżył i w końcu soldki go wykończyły. Mialem z niego bekę , że on (coś koło ~18 lvla dist ok. 50) padł na soldierach

Druga sytuacja - expiłem na ghostlandzie (moim aktualnym paladynem , 16 lvl) , spotykam pewnego sorca (21 lvl). Chciał ze mną trochę pozwiedzać podziemia. Wszedliśmy do jaskini , kitórej wejście jest najbardziej wysunięte na południe. Zabijamy skeletony , ghoule , raty itd. Schodzimy niżej do miejsca , gdzie było sporo poison spiderów. Wybiliśmy je i zatrzymujemy się przy zejsciu na jeszcze niższy poziom. Mówię mu , żeby zszedł pierwszy. Zlazł i już nie wyszedł . Potem dowiedziałem się , że tam na dole tuż przy zejsciu jest GS , a wyjście zablokowane przez kratkę

Ostatnio edytowany przez Michnik of Celesta - 19-12-2006 o 18:29.
Michnik of Celesta jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2006, 18:45   #319
Maciekmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Świnoujście

Maciekmon ma numer GG 4133230
Domyślny

@up:
Mój brat miał prawie taką sytuacje.On 18 sork zwiedza se podziemia Ghostlandu i jest spoko.Dochodzi do pomieszczenia z wieloma dziurami i pioson spiderami.Jak je już zabił mówie mu idź do jednej z dziur a on "czekaj zobacze co jest na tych schodach".Schodzi,chwila niepewności i nagle GIANT SPIDER.Dostał 2 razy ,walnął exure gran,13 hp w końcu blisko dziury,many ok. 200 a on zamiast "utamo vita" to nie zdążył i padł.Polewka była niezła ;p
Maciekmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2006, 19:16   #320
Prostyy
Użytkownik Forum

Prostyy's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
Prostyy ma numer GG 1000
Domyślny

moj dead to codziennosc.
ide 13 lev pallem 51 dista patrze jakis sorc ucieka na yellow i hunter go jedzie wiedzialem, ze to potwor i jest silny. wiec zjechalem go na red i czekalem az ujebie sorca. ubil sorca ja happy jebe w niego lukiem nie trafil moj char hunter na mnie ja na redzie exura gran dobijam juz go prawie czarno mial widze napis : you are dead. mysle sobie spoko ide po loot przychodze cialo oproznione a tu nastepny hunter (tibia7.4 brak anty luring sys) znow padlem

to zdarzenie mialo miejsce kolo cyclo w thais

Postac juz dawno sprzedana
Prostyy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania