|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Profesja: Elite Knight
Gildia: Anima
|
![]() a np. moje zgłoszenie zostało pozytywnie rozpatrzone
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Tibia.pl Support
|
![]() Właśnie o tym mówiłem, że nie będzie finału i wtedy się okaże kto został przyjęty , tylko w czasie zgłaszania od razu zostają wybierani ludzie.
![]() Pozdro, Thor
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() a ja tam spróbuje, a co mi tam ..według moich ambicji mam duże szanse
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: De Gie ;]
Poziom: 185
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() nono Powodzenia
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Miał ?!
A tak na serio, to jak już ktoś powiedział, do supportu łatwo się dostać, ale trudno przetrwać.(I Dwim, mówi, że wcale nie zmusza nas/was do ciężkiej pracy ![]()
#26 | |
Tibia.pl Support
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdro, Thor
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
|
![]() niepodoba mi sie zasada że : " Zglaszac moga sie osoby ktore posiadaja konta na tibia.pl utworzone przed 01.09.2006 " miałem tutaj konto MS_nake od .. o hhoho ale nie logowałem sie na nie bo nie miałem potrzeby - tylko przeglądałem forum za ciekawymi tematami a to konto założyłem bo baardzo chciałem sie wypowiedzieć co do jednej sprawy
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Szkut - 10-12-2006 o 18:35. |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie docenia, nikt we mnei nie wierzy ide an tory ...
![]()
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
|
![]() @up
miej nadzieje że nie trafisz na drezyne @topic nom faktycznie , jednak niegłupi ten pomysł z tą zasadą w regulaminie |
![]() |
![]() |
#32 |
Tibia.pl Support
|
![]() Ok, przyjęli mnie (happy)
![]() Jak by ktoś miał jakieś linki pomocnicze o supporcie... Dostałem PW potwierdzające przyjęcie.. Zrobiłem wszystko według jego zawartości. Jestem przyjęty ale co dalej proszę o kontakt na gg ![]() Pozdro, Thor
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Hum.. Dostałem się ; ) Euforia trwała krótko, bo zrozumiałem, że jeśli chcę się na tej 'posadzie' utrzymać, muszę sporo z siebie dać ; ) Oj, jak to dobrze, że od jutra będę miał lepszy net. Kwestia tego czy do w najbliższym tygodniu będę miał PACC.
Pozdrawiam resztę supporterowych kotów ; )
![]() |
#34 |
Tibia.pl Support
|
![]() MonteDostałeś jakieś wskazówki? Jeśli tak to pisz tu or na PW
Pozdro, Thor
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Ja nic nie dostałem na PW.
![]() [ironia=on] BTW, jak ktoś sie nie dostał to niech się cieszy bo tam jest tyle do roboty, że długo nie będzie wolnego od jakiejkolwiek pracy [ironia=off]
#36 |
Guest
|
![]() Ciekawe czy mnie przyjmą
![]() Chyba zsikam sie w gacie jak mnie przyjmą no ale widze ze duzo pepolsow się zglosilo ![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Świat: Arcania
|
![]() Ale bezsens. To, że nie znam htmla albo php odrazu już przypieczętowuje, że nie mogę startować. Czyli moim problemem jest to, że mnie to po prostu nie interesuje, nie pociągają mnie te sprawy i odrazu nie mogę sie dostać gdzieś gdzie chciałbym pomóc? ; (
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Widok
Imię: Lill Maanus
Profesja: Knight
Gildia: Sangre latina
Świat: Guardia
Poziom: 53
Skille: 74/71
Poziom mag.: 7
|
![]() No w sumie to ja bym mógł spróbować gram już w tibie 2 lata i dużo o niej wiem...
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() @up
Głupszy niż ustawa przewiduje... Czy nie zauważyłeś, że jest przynajmniej 5 temató w dziale Updates dla noobów "a kjety bencie updejt?", czy "Nje mokem siem doczekaci!!!" ? @Vrael Zgadzam się całkowicie... Jestem FACC i mógłbym sporo dać graczom FACC gdyby nie to, że jest potrzebna znajomość HTML i PHP na grafice się znam, w paintcie umiem posklejać części zdjęć z fotek z Tibii, ALE PO CO komu taki człowiek? Wnieść mogą tylko ci, którzy mają: 1. Kasę na 42 lata PACC. 2. Znajomość HTML'a I PHP na poziomie średnio-bardzowysokim. ![]() ![]() ![]() ![]() Także z całą uprzejmością zgadzam się z Vraelem. (Przy okazji potępiam skrajną głupotę Bucika13) |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() To już nie będą dalej wybierać wybrali tych i wiecej nie?
![]() :/ ja np. nie dostałem wiadomości... Pzdr. |
![]() |