![]() |
#1161 | |
Użytkownik Forum
|
![]() up
tak jest z wiekszoscia hlvl polakow co sa neutralni lub po przeciwnej stronie Cytuj:
Moje osobiste odczucia z rozmow przez wojny i teraz w czasie z niektorymi z hurri a dokladnie ze starymi czlonaki ashok (nie wszyscy ! ! !) Ostatnio edytowany przez Gumball - 10-12-2006 o 09:57. |
|
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
|
![]() ze nie dolaczuli do wojny
|
![]() |
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam. Chciałbym z kolegami zmienić serwer i na oku mamy właśnie Morgane. Chciałem się zapytać o ceny, czy warto tu grać i czy łatwo o hunta? Jest PA? Z góry dzięki.
Yours, Emilek ![]()
#1165 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do hunta to na wysokim lvl mozna dostac ale jak jestes spokojny to nie dostaneisz |
|
![]() |
![]() |
#1166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Wlkp
Stan: Na Emeryturze
Imię: Torpeseq
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Łomża
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialo sie tak
Gildia: Pierdy Smierdy
Świat: Morgana
Poziom mag.: 5
|
![]() Morgana to serv bez przyszlosci...
#1169 |
Guest
|
![]() Hehe a ktos powiedzial ze gra na Morganie?
![]() |
![]() |
#1171 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Ty tez pewnie byś siedział w dp;/ Zamiast Krytykowac Hurri.. to powinienes ich wspierac ![]() "...Jeszcze Polska Nie Zgineła..."
|||
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, kolejny idiota...
Dlaczego powinien ich wspierać? I po co tu wsadziłeś kawałek hymnu polskiego... Widze, że nie masz szacunku do najwyższych wartości Polaka... Ale jak jest się 10 letnim bachorem to czego tu się spodziewać ... -.-
#1173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ponoc kolejny polak dostal hunta od hurri i to jest Fureyka a za co to nieiwem jak znajac hurri to za nic ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Jak dla mnie wojna już się zakończyła. Zadnych openbattle , ciekawych trapow itp. a hurricane bawi sie w huntownie noob charami. ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przed chwial pad Dorlik przez massloga
Jak fire chcialo walczyc to wszyscy dali loga i to mam byc wojan ? zachowali sie jak TCHORZE by pokazali na co polske stac |
![]() |
![]() |
#1176 |
Chica mala
|
![]() Co do Didera i reszty którzy stoja w dp to przeciez przed dojsciem do Hurri widzieli ze dzieli ich i Niza sporo lvli roznicy wiec to zadne wytlumaczenie, ze nie wychodza z dp.
Oh Hurri...No comment... Widze ze potrzebujecie nowych sił w gildi i próbujecie juz wszystkich metod aby zrobic z moich przyjaciol a szczegolnie mnie, wroga Fire. Jednak łatwo wam sie to nie uda od razu wam mowie. i pamietajcie ze NIGDY ale to NIGDY nie stane po waszej stronie! Haha a tak z ciekawosci jak sciemnialiscie ze mam "przyjaciol" w Hurri to kogo im wymieniliscie? |
![]() |
![]() |
#1177 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aphydion
Profesja: Druid
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
a z twoim Pvp to bedziesz tylko kolejnym liśćiem do fragowania na Wojnie Account Information Real name: Monika Created: Aug 24 2005, 15:43:05 CEST Tyle w Temacie |
|
![]() |
![]() |
#1178 |
Chica mala
|
![]() Oh dziecko drogie .... jakos twoja opinia na temat wojny i tego czy uwazasz mnie za tranzwestyte mnie nie interesuje ;s
|
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Dorlika zabilismy, wczoraj chcieismy walke to sie wystraszyli i nie przyszli. Dzis moj blad z Victeronem ze poszlimy na hydry, on uciekl ja trap. Co z tego wynika? 24 lvl mnie uhal na exicie, a ich 5 nie moglo mnie zabic. Wszechmogace Fire to sa naprawde gracze
![]() A co do Fureyki to ten temat mi jest obcy, tylko o uszy mi sie cos obilo... Jak wyszla z gildi bylismy pewni, ze dochodzi juz do Fire. Wiemy ze z nimi trzyma i plakac nie bedziemy ![]() Powoli sie rozkrecamy. Zapewne wiem jaka bedzie reakcja na ten post ale wkoncu mamy wolnosc slowa, czyz nie? |
![]() |
![]() |
#1180 |
Chica mala
|
![]() Wyszlam z gildi bo nie dosc ze probowaliscie i probujecie narobic mi problemow to zaczeliscie czepiac sie rowniez moich kumpli z gildi, wiec dla ich bezpieczenstwa wyszlam.
Oczywiscie kazdy wie ze trzymam z fire i oficjalnie ich popieram jednak nie chce sie mieszac w ta wojne z powodow ze tak napisze "prywatnych". Bede neutral i nie dojde do fire az mnie nie hitniecie, to proste. Jednak widze ze coraz wiekszemu gronu na tym zalezy: 13:29 Banano'heck [90]: juz mozesz dolaczac do fire n/c |
![]() |