![]() |
#801 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Świat: Azura
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() @ up
to chyba nie jest az takie wazne ![]() @ bonnek nie wiem czy zauwazyles kolego, ale tylko Ty lub glownie Ty obrazasz ludzi na tym forum, zauwaz ze my podajemy argumenty, piszemy spokojnie i nie musimy nikogo wyzywac, po drugie skoro wspominasz o szpiegu DoF-u to dlaczego zapomniales wymienic, ze Wanted tez mialo szpiega w DoF -> Dea~ ? no ale nic, widac tego Urb Ci nie powiedzial to skad mogles wiedziec Pozdrawiam Jet |
![]() |
|
![]() |
#802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Na noobach wbił tego bana. Pamiętam tą akcje bo chyba na niej jedynie każdy miał po kilka kicków z obu stron walczących + całe stada noobów z całej tibii, że nie było gdzie się ruszyć
![]()
#803 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Cytuj:
Tak dobrze o tym wiem ze dea szpiegowal dla wanted ale przez krotki okres. Dzieki niemu zrobili takiego samego trapa w venore jak wy na nich tylko w lepszym wykonaniu bo wszyscy popadali , a wy majac szpiega nawet nie potrafiliscie strapowac wszystkich drog lol. |
|
![]() |
![]() |
#804 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta na noobach z twojej guildi wbil bana.(sandra,tegax,onlly,cezarius,respius i ktos tam jeszcze) debuga mieli ci co stali na tym samym polu latajac gora dol po drabince przy statku thais. a byl jeden wyjatek niejaki tegax co wmawial ludzia ze mial debuga biegnac po normalnej drodze haha ale czego mozna sie spodziewac po tym klamczuchu. |
|
![]() |
![]() |
#805 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Tegax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tegax's Fanclub
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
![]() Tak w Thais. Wbił bana na noobach : ) jak tylko wszedł mu rs i został trapnięty na mostku koło statku to zaczał bic nooby do bana.
|
![]() |
![]() |
#807 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tegax mozesz mi powiedziec co ty tu robisz??z tego co nam mowiles to masz kare za to ze cie wyrzucili ze szkoly przez tibie...a moze to nastepna marna sciema z twojej strony??
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Bonnek wszyczal bym z toba jakakolwiek polemike co do tych twoich teori moj ty bajkopisarzu - ale najpierw musialbys sie przedstawic.
nie lubie pisac / gadac do gosci ktorzy wstydza sie kim sa. generalnie jak dla mnie to mozecie zyc nadal w przekonaniu ze jestescie najlepsi (albo nie sorry - ze oni sa najlepsi-wanted- bo wiekszosc z tu obecnych asslickerow ma tyle wspolnego z wanted co ja z hipopotamem - slyszeli ze wanted jest fajne, z dopiskiem pro by drago mogli swoim 40 lvlem terroryzowac 30lvle i bylo fajnie - a teraz pojawil sie zly dof i nie jest fajnnie bo nie mozna mnieszych straszyc i drago/urbem sie zaslaniac) wanted rzadzi, wanted wygrywa, wanted ma lepsze pvp, wanted wygra, wanted jest najlepsze - niech wam bedzie - ok ![]() ja tu tylko sprzatam - czyt. zabijam |
![]() |
![]() |
#809 |
Zbanowany
|
![]() OWNEDDDDDDD
Te Bonnek chyba mnie z Urbem pomyliłeś XD |
![]() |
![]() |
#810 |
Użytkownik Forum
|
![]() bla bla bla bla ........omg wez skoncz gadac te pierdoly....
Zdawalo mi sie ze juz to przerabialismy.Jezeli masz jakies watpliwosci do tego co napisalem to mnie popraw chyba od tego jest te forum. jak chcesz sprawdzic kto jest lepszy to polecam open battle noobie. ok,a teraz wracam do expa ![]() cye cowards ![]() |
![]() |
![]() |
#811 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie wiem, albo mi się zdaje, albo w tym temacie czas zatrzymał się w miejscu...
#812 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Euh
Że tak powiem "shit" prawda, wszyscy mieli debugi , nawet Ci co nie biegali po drabince więc nie pierdziel głupot. Nabił bana na noobach co w thais nie było zbyt trudne patrząć na ilość ludzi przed statkiem. bonek to pewnie jakiś gościu z wanted albo nie wydarzony noob który zjadł wszystkie rozumy, obejrzał każdy filmik z wojny i chwali się swoją wiedzą na temat każdej walki ![]() ![]()
#813 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
Podjarałes sie czy co? On nie podaje swego nicku dla twego dobra ![]() Po co masz padac cio nie? Wanted ma lepsze pvp i tu prawda oczy kole ![]() POzdro Gremb
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
|
![]() |
![]() |
#814 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() A kiedy to gammbler nie padal ?? Gammbler upadabniał sie do Cleytona ;p
@topic a ja pameitam jescze jak mi dupsko lizales na kazdym kroku a teraz jedziesz na forum naszczescie znam name twojego brata ktory gra "sciagne buty " pozdro ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gammbler - 16-12-2006 o 19:10. |
![]() |
![]() |
#815 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Kto jak kto ale ty to akurat nie jestes najlepsza osoba zeby komus- komukolwiek wypominac ze lize dupe. co najwyzej moglbys dac kilku techniczno praktycznych wskazowk. wszak jestes w tej dziedzinie mistrzem... |
|
![]() |
![]() |
#817 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Rajstin Mejere
Profesja: Knight
Poziom: 119
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#818 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ty chociaz wiesz co to jest debug?? po update nie dopracowali jednej rzeczy wystarczylo ze na tym samym polu stanie wiecej niz jedna osoba i dostawala kicka.Sam latales goora dol po drabince wraz z innymi noob charami i dlatego miales debuga.I nie pierd..... mi ze kazdy mial debuga bo mieli tylko ci co skakali po drabicne ty noobie. |
|
![]() |