|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xelijew
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 20/20
Poziom mag.: 30
|
![]() Witam. Zalozylem ten temat, mimo iz bylo wiele innych o przemocy, ale ja chce spytac co sadzicie o tej stronie http://www.szkolabezprzemocy.pl/ Jest to strona na jaka trafilem przegladajac strone mojego starego gimnazjum. Czytalem porady co robic jak jestes gnebiony, i sadze ze zawarte tresci nie beda skuteczne. A co wy o tym sadzicie? Wg mnie ta akcja upadnie gdyz to jest z gory skazane na porazke. Czekam na wasze opinie
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Omg. Jednym slowiem lol (kupa smiechu). Dobiles mie XD nie dosc, ze sie wysmialem z gry to jeszcze ta stronka buhahha.;p Najbardziej rosmieszyla mie ta
tresc : "w Internecie publikowane są obraźliwe informacje o Tobie" Nom, ale dzieki tej stronce przynajmniej rozpoznalem wrogow. "jak sobie poradzic?" - Jedyne dla mie madre slowa to ostatni podpunkt. Najlepiej cwiczyc miesnie i taki "el nab" bedzie sie bal zaczepiac gory ;p. Szkoly takiej nie bedzie u mie w miescie napewno ;p. P.S. Jedyne co mie dreczy, to pytanie: "czemu nasladowcy krytykuja wlasnie ta osobe?" lub "co spowodowalo to". @edit ![]() http://www.szkolabezprzemocy.pl/index.php?menu_id=68 Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-12-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciężko ocenić...
Z jednej strony chęci autorów tego site'a...zaś z drugiej żadnych nowości...a z trzeciej że żadna osoba tego nie wykorzysta...bo będzie się bać że ktoś ją zbiję... Naprawdę czasem żal się robi jak silniejsi biją słabszych...co możemy zrobić?
![]() |
#4 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widzę że mamy podobny pogląd na takich jak pan 2up ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() @Pramus
Ja jak chodzilem do szkoly to nikt nigdy mnie nie gnebil ![]() ![]() ![]() edit Ten blondasek na stronie glownej to najwiekszy koks w szkole xD On rzadzi tą budą(nie lubie tego slowa) xD Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 20-12-2006 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Takie strony nic nie dadza nawet jakby kazdy o niej wiedzial. Zawsze ludzie beda zaczepiac drugich i nie poprawi sytuacji jak ofiara bedzie oskarzac nasladowce, wrecz przeciwnie bedzie ja bardziej dreczyc ba nawet koledzy do niego dojda. Masakra @edit to up Ohy ahy. Puf, ale koksiarz z tego chlopaka. Bos nad bosami i jeszcze wyzej. Ostatnio edytowany przez janek@ - 20-12-2006 o 14:56. Powód: literowki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Tupac Legacy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Najlepsze rozwiazanie to po prostu nie robic z siebie ofiary, bo jak ktos zobaczy, ze dajesz po sobie jezdzic to bedziesz mial zle. Nieraz juz widzialem osoby ktore sie smialy kiedy ktos sie z nich wysmiewal.. Potem bylo juz coraz gorzej.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() HAHAHAHHAHAHAH roflroflroflroflroflroflrorlflofllf! Dawno takiego tekstu nie slyszalem, hahahahahahahahahaha.....
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A ja dawno nie widziałem takiego idioty...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() @Badzo Nie rozumiem czemu smiesza cie moje slowa
![]() a co do tego ze ktos mowi ze jestem bossem nad bossami -.- Nie uwazam sie za takiego, bo sam nie raz dostalem po ryju ale nigdy nikogo nie sprzedalem. Poprostu wg mnie najwazniejsza jest jednak psychika bo bez tego nic nie zdzialasz. Dasz sie zastraszyc to po tobie i nie trzeba do tego byc silny. Takie jest moje zdanie i bede go bronil, bo mam sily aby isc za swoim zdaniem, a nie jak niektore leszcze ktorych znam, najpierw mi koles mowil ze slucha verby itp, jak ja to skomentowalem i mowie ze to gowno to sam zaczol tak mowic. Tego nie lubie. I drogi Pramusie, czemu mam wyjsc i nie wracac? Dlatego ze mam inne zdanie niz ty, i sadzisz ze jednak pokonam cie na slowa? Kto tu jest agresorem? xD edit I jesi macie mnie za nooba bo mam taki nick to mozecie sobie myslec co checie. Wybralem go wlasnie bo taki nick wybieraja 10 letnie dzieci. Ja nawet nie nazywam sie Andrzej ![]() edit 2 @Hieyan Mowisz ze akcja dziala. Celem akcji jest zmniejszenie ilosci agresji w szkolach. Pewnie wiekszosc osob tak jak ty ma podobne zdanie o plakatach. Denerwuja cie, co? Chcesz sie na kims wyzyc? :> A czy jakies plakaty, naklejki, ankiety zmienia cos? dzieki temu bedzie mniej pobic? Sadze ze nie. Nie ma dobrego sposobu na wyeliminowanie przemocy w szkolach. Ja mialbym pewnien pomysl ale on i tak by nie wszedl w zycie, wiec po co sie meczyc xD Ostatnio edytowany przez Andrzej_czarnoksieznik - 20-12-2006 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() :* młaaaaaaa @VelVet Oh jakis ty madry :*
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 20-12-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() U mnie w szkole ta akcja jest prowadzona, już nią żygam, na każdym korytarzu pare plakatów 2,5mx1,5m o "Szkole bez przemocy". I już parę ankiet zrobili, więc ta akcja działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Może niektórych to zdziwi, ale co powiecie na to, że sam "pan" szkoły bije uczniów ja właśnie uczęszczam do takiej szkoły, kiedy ktoś coś narozrabia każdy nauczyciel straszy dyrektorem a on sprawe załatwia inaczej, coś Mu się nie podoba to cie kopnie, spóźnisz sie na lekcje przytarga Cię za włosy, ale nikt niemoze nic zrobic bo on ma takie znajomosci ze nie wiele moze "zwykly uczen".
Zapewnie wielu z Was powiem "jakby mnie dotknol bym mu pokazal","ja bym sie tak nie dał", zapewniam, że by tak nie było.Kumpel kiedys sie "podraznil" z nauczycielem oczywiscie spotkal sie z dyrektorem ten go udezyl, a mój kolega do niego "nie zycze sobie aby pan mnie tak traktowal" a On otrzymal odpowiedz "jestes zasmarkaty abys sobie czegokolwiek nie zyczyl" lepiej niemówic nic jak chcesz wyjsc z tej szkoly...taka jest idea... @edit a c do samej agresji, dzis takiemu mlodszemu "koledze" który jest na cos chory, poprostu nie zebym sie wysmiewal albo mówil to w przenosni, tylko poprostu jest do tylu z rówiesnikami i ma jakas chorobe...nie podobal sie inny chlopak podszedl i zaczął okładać go pięściami po twarzy...taki nie patrzy gdzie bije w przeciwienstwie do normalnego ucznia z kąskiem swiadomosci i rozumu... Ostatnio edytowany przez carlos_pl - 20-12-2006 o 16:25. |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() PS Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ![]() W mojej szkole napieprzamy się za zamkniętymi drzwiami... gdy przychodzą ludzie z TV udajemy, że all ok ![]() Ogólnie akcji nie potępiam, może coś z tego będzie? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() O fak, ile tu elo zią widze O.o
Mnie męczą za włosy, ale zaczepki typu " Te, Jezus ", " Spale ci te hery! " itd. nie robią na mnie zbyt dużego wrażenia ;p ot kox musi sobie poszpanować przed laskami lub kumplami... A, że robi to w tak żałosny sposób to już jego sprawa ^^ wywołuje to jedynie uśmiech na twarzy albo razem z kumplami bijemy takiemu brawo za wybitny dowcip ;p Wystarczy iśc z podniesioną głową... Nie dawać się tępić za byle co, kumple też pomagają...
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 Ostatnio edytowany przez Kulikos - 20-12-2006 o 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Tupac Legacy
![]() |
![]() @Andrzej
Nie chodzi o to... Napisalem tak, bo krytykuje gnebienie kogos slabszego, a wogóle nie rozumiem bezpodstawnego dręczenia lub z byle powodu np "dam mu w mordę, bo powiedział do mnie pedale jak mu wyjebałem piórnik przez okno" - jest wiele takich sytuacji gdzie silniejszy prowokuje słabszego, aby ten zrobił coś co "można" uznać za obrazę.
![]() |
![]() |