|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Chelm
Stan: Niegrający
Imię: New server
Profesja: Elite Knight
Gildia: New server
Świat: New server
Poziom: :D
|
![]() juz dali debugi dedy itp =d i zjebane zyczenia
Nowy Server =D 21:18 Krzywy el'Diabolo [6]: ej co ma wiecej miejsca od baga?? |
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @Michcio Pl
Jesteś kompletnym idiotą. Najlepiej rozwal cały microsoft i zabij Billa Gatesa za to, że ZARABIA NA WINDOWSIE!!!!! ZABIJ!!!! ONI POWINNI GO ROZDAWAć ZA DARMO, co nie? Tak samo tibia, po co CipSoftom zarabiać? Oni są miłosierni tak jak im Jezus Chrystus przykazał! Mają oddać wszystko co mają i jeszcze dopłacać za hosting! Brawo! Brawo! |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Wwa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 31
Poziom mag.: 38
|
![]() tiaa wesolych swiat i z niecierpliwoscia czekam na nst update
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
|
![]() Wydaje mi sie ,ze ta "super niespodzianka" moze byc pacc dla wszystkich na 1 dzien, albo chociaz test serv gdzie kazdy ma pacc... W koncu bylaby to najlepsza reklama pacca...
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: za rogiem
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @up
TS tylko dla facc, hehe to dobre rozwiazanie ![]() BTW. Wesołych... itd. |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Jestes jakims lolem. Oni zarabiaja wielkie pieniadze za gre z grafika 2d. Gdyby byla grafa 3D to bym zrozumial jeszcze, ale taka grafa! Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Michcio PL - 21-12-2006 o 17:33. |
||
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Merry christmas, and many Goblins to kill o,,^
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To juz trzeci Boze Narodzenie w mojej karierze Tibijskiej, trzecie dla tibia.pl (chyba), jak ten czas szybko mija.
Wszystkiego Najlepszego Życzę: Całej Aldorze, całej Pytherze, całej Tibii Wszystkim z mojej dawnej, upadlej gildii Immortal Rangers, Furious Boysom z Pythery i wszystkim innym gildiom. kvaku, Trevarisowi, Kajii, Borynie Wielkim, Hupefupe, TedUUnio, Camarinowi Zazorowi, Cornelowi Murcinowi, Wiwiurze, Shaw Wingowi i całemu servisowi Tibia.Pl. Wszystkim PK Michcio Pl za twoj wspanialy kretynizm. CipSoftowi, modkom,adminom Tibia.Pl i Tibia.Org.Pl Życze wesołego rodzinnego grona, dobrych Świąt, aby Tibia nie ogarneła całej radości Świąt, nowych leveli, advanców i Szczesliwego Nowego Roku! To pisze Baron Radek, Knight from Pythera, Juzef Pilsudzi, Trasher Hellpain, Zawisza Hellpain, Zawisza-czarny, Iznuf, Samotox, Liffaen, i wiele niepamiętnych nicków. Kto jest za tym żeby przesłać CipSoftowi świąteczne życzenia? Jśli wy tego nie zrobicie ja sam to zrobię ![]()
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!
Ciekawe co nam szykują w styczniu ![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich Tibijczyków.
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Dołączam sie do życzeń CipSoftu;d Wesołych świąt wszystkim!
O ile dobrze kojarze wyrażenie 'last but not least' oznacza 'przedostatni' ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Macie błąd w tłumaczeniu.
"Last but not least" wcale nie oznacza "Na końcu, ale nie dla najgorszych". Znaczy to "Ostatnie choć nie najmniej ważne". Wesołych Świąt! ![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Wszystkiego najlepszego w nadchodzące święta Bożego Narodzenia ,smacznych potraf xd, Oraz Szczęśliwego nowego Roku 2007!! Aha.. i żebyście korkiem od szampana w zęby albo w morde nie dostali
![]() Na 10 Urodziny CipSoftu by mogli mi za sponsorować pacca na rok wystarczy.. ![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Druid
Poziom: 27+
Poziom mag.: 27
|
![]() Wesołych świąt!
A tak przy okazji to do czego nawiązuje obrazek dodany na którym jest mikołaj i gobliny (sorki moze sie to wydac noobowskie ale to moje pierwsze święta z tibią =)) |
![]() |