![]() |
#921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() Poki krakersy liza dupe, wszystko im jedno czy zabijaja tych czy tych - sluchaja sie tylko slowa draza urba i drago
szkoda tylko, ze kazdy z nich boi sie o wlasna dupe, woli sie trzymac szaty drazharma i trulac sie za nim - niestety prawda jest smutna, draz traktuje ich jak smiecie, jesli sa grzeczni i potulni to niech beda, a jak nie to niech koncza gre... taka jest prawda i tyle. teoretycznie draz moglby dostac bana until deletion za destructive behaviour, trzeba tylko dowody zebrac. wtedy moglaby nastpaic jakas rewolucja, a tak to serwer bedzie trwal i trwal i trwal w stanie beznadziejnej wojny, wktorej zadna ze stron nie jest przewazajaca. mam nadzieje ze ten post nie przejdzie bez echa, prosilbym o ustosunkowanie sie zarowno forum fighterow jak i innych czytajacych ten topic. |
![]() |
|
![]() |
#922 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Bogatynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rajstin Mejere
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 119
|
![]() up
Signed. |
![]() |
![]() |
#923 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#924 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Płacisz, płacisz i już płaczesz ? Przecież FREEDOM ? Co jest ;]
#925 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Tegax
Gildia: Tegax's Fanclub
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
![]() Yavi~
hmmmmm to było wiadome Yavi ze padniesz predzej czy pozniej ; ) Draz przecierz hajsu nie ma na exp, sory Drago ktory expi Drazem nie ma kasy by nim expic ;P ^^ |
![]() |
![]() |
#926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#927 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przynajmniej nabiłem 5 leveli.
![]() |
#928 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() Tibia to tylko gra (tyle razy powtarzane... no i kosc^^), a Piotrek (Zeus => Yavi) moze robic co chce ze swoja kasa - byl przeciez w DoF ale niestey Wy robicie mass logi tylko na noobow. wiem ze czasem expicie ale na www.erig.net widac wyraznie, ze Urb robi 3 razy wiecej expa niz Sandra:/ tak, tak wiem ze on ani nie pracuje ani nie studiuje jak my ci normalni
![]() ![]() ![]() mimo wszystko nadal 3mam kciuki, mam nadzieje ze zaczniecie bywac czesciej na Tibii (nie mowie o pz ![]() Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat i szampanskiej zabawy na Sylwestra! Jet |
![]() |
![]() |
#930 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ja w ciągu niecałych 4 tygodni nabiłem 4,019,142 expa. Życze powodzenia w nabijaniu tych 5 leveli ( w góre ), biorąc pod uwage prędkość z jaką expisz, zajmie Ci to kilkanaście lat ![]()
![]() |
#931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Imię: Gammbler
|
![]() Doff to ekipa pk, zabijaja pojedyncze osoby raz na jakis czas, czy oni nie chca wygrac wojny? A moze poprstu ta wieczna partyzantka wam odpowiada ?Powodzenia .
|
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie znasz mnie więc prosze nie zaliczaj mnie do pk. Zreszta Gamm~ troche wiesz o nas a takie rzeczy wypisujesz..
|
![]() |
![]() |
#933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Imię: Gammbler
|
![]() [quote=Dandrag;1144909]Nie znasz mnie więc prosze nie zaliczaj mnie do pk. Zreszta Gamm~ troche wiesz o nas a takie rzeczy wypisujesz..[/QUOTE
Wypisuje bo nic sie nie dzieje ,wiem ze w Doff sa ludzie ktorzy chca walczyc ale nie sa w stanie nic z tym zrobic . A to ze napisalem ze ekipa do pk to chodizlo mi o to ,ze zabijacie 1-dna osobe na jaks czas bez zadnego rezultatu ,pojedyncze fragi nic nie wnosza do tej wojny. |
![]() |
![]() |
#934 |
Guest
|
![]() No prosze prosze ktos wypowiada sie negatywnie na temat dofu nie zostaje zwyzywany?
|
![]() |
#935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() bo tym razem gambler ma racje, dof musi sie wziasc do roboty !
|
![]() |
![]() |
#936 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() @Gammbler Sam dobrze o tym wiem i nie trzeba być żadnym geniuszem zeby stwierdzić ze nie jest najlepiej. Oni expia o wiele wiecej niż my, my zabijamy ich za wolno, oni zwiększają siłe ognia my raczej nie bardzo. Mysle ze niedlugo sie coś zmieni, a kiedy to mam nadzieje ze jak najszybciej. Na razie święta więc co tu dużo mówić ![]() Wesołych Świąt wszystkim ![]() Ostatnio edytowany przez Dandrag - 23-12-2006 o 17:15. |
|
![]() |
![]() |
#937 |
Zbanowany
|
![]() Cos dla DOFU na dobre by sie zmienilo gdyby :
- Na Tete biegal ktos bardziej rozgarniety ktory ma exure vite na Hotach a nie wpisuje Exura Vit,Exura Vite i unika picem deda - Na Francu biegal ktos ze skillem a nie dzieciak pkujacy 20 lvlami na 30 lvlach. - trzymali massloga w dofie 24h i expili a nie zabija 1 hipka i huuuuraa do kanałów bo Draz biegnie z ekipa dzieci ^^ DOF to gildia skazana skladem na wygrana ale co poczna skoro ich charami graja ludzie stworzoni do expa a nie do wojny ![]() Ostatnio edytowany przez Rhu - 23-12-2006 o 09:53. |
![]() |
![]() |
#938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() dokladnie, Draz potrafi zapanowac i kontrolowac ekipe noobow z Wanted i to on jest ich sila, a czy zla osoba gra Tete - chyba nie. DoF po prosru za bardzo sie boi - trzeba zaczac zabijac a nie tylko na Vencie siedziec! nie bojcie sie - Tibia to tylko kosc!
@Gammbler wiecie dlaczego nikt go nie wyzywa - bo po pierwsze on krytykuje DoF nie wymyslajac bajek jak niektorzy ![]() Pozdrawiam Jet |
![]() |
![]() |
#939 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#940 |
Zbanowany
|
![]() Wiele osób twierdzi ze jak Drazito dostanie delete to cos sie zmieni na dobre dla DOFu. Kupsko prawda jesli nie bedzie Drazharma to bedzie Draz na Dragoholikusie, Minavandzie czy Elicie proste. Sila jest w dowódcy nie w ludziach .. prosty przyklad masakryczne kombo dofu biegające po calej mapie zamiast w kupie
![]() |
![]() |