|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Matka Was Bije LopatĄ Po Plecach I Tyle..... Sam Zrobilem 169 Mastera I Sellnelem Na Allegro Za Czterdziesc Zlotych I Pietnascie Grosayyyy
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
|
![]() Zresztą co nas to obchodzi?? Chcą kupować to niech kupują i nic nam do tego.
Tak na marginesie też uważam że to strata pieniędzy
![]() "Tibia jest jak bumerang... Jeśli Ty do niej nie wrócisz, Ona wróci do Ciebie..." Ostatnio edytowany przez Durdq - 19-12-2006 o 18:02. Powód: Błędy |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() No to i ja się wypowiem. Kupowanie gp za złotówki ….. myślę że to jest nawet dobry pomysł ze strony graczy , lecz nie legalny. Jak wiemy nie każdy hunt się zwróci i zawsze może złapać nas pech i dead. Dajmy na to taki 70 EK blokuje hydry już przez 7h , bo ma bardzo mało pieniędzy , a zbiera na DEMON HELMET. Luruje 4 hydry i pada. 7h hunt wykorzystane 6 ostatnich backpaców UH i stracone blessy + AoL. Kumple nie mają funduszy na pożyczkę więc nasz bohater jest bez gp przy duszy. I wtedy taki „ktoś” może zawsze wystukać swoimi spoconymi palcami adres www.allegro.pl i kupić sobie te 100k żeby mieć na AoL i pare bp UH’ów.
Lub też podobna sytuacja. Jak co dzień nasz gracz wstaje , uruchamia PC’ta wchodzi na postać…. i z przerażoną miną patrzy , postać która posiadała 87 poziom doświadczenia znajduje się na rookgaardzie i jest bez żadnego stuff’u… Wtedy zawsze może wystukać adres : www.allegro.pl (sorry że się uczepiłem tak tego allegro ![]() No niestety podane przeze mnie sytuacje naruszają „tibia rules” i jest to nie legalne. Ale są też przypadki gdzie noobki/dzieciaki które dostały trochę pieniędzy pod choinkę , tylko czekają aż wreszcie pojawi się odpowiadająca im postać z super mega wypasionym addonem , skillami/mlvlem , stuffem i ją kupić żeby męczyć porządnych graczy. Ja osobiście jestem za tym , aby sprzedawać gp/postacie na allegro , ale nie noobkom/dziecią. P.S : Postacie/eq/kase ludzie i tak będą sprzedawać i nic na to nie poradzimy. Ostatnio edytowany przez Nebu - 19-12-2006 o 19:24. Powód: Bo lubię edytować :D |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() Cytuj:
A tibia nie jest to gra która wymaga dużej inteligencji. xP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() A ja sobie w realnym zyciu lepiej radze niz w tibi wiec kupowalem takie przedmioty a glownie kase i piszcie sobie co chcecie, ale powiem jedno
Wole radzic sobie lepiej w realu niz w tibii, a skoro mnie stac to sobie kupuje. To jest jak w zyciu jeden musi zapier***** zeby drugi mogl sobie to poprostu kupic, a wiec reasumujac - ja jestem szef a wy robole ![]() Moim zdaniem kupowalibyscie tez na allegro kase, ale was poprostu na nia nie stac wiec z zazdrosci piszecie ze ktos co kupuje na allegro to jest noob. Niedlugo powiecie ze prawdziwy gracz nie kupuje pacca i ze ten kto ma pacca ten jest noobem, czyz nie!!!??? DZIECI DZIECI I JESZCZE RAZ DZIECI!!! PS! Zabronione prawnie sprzedawanie itemow na aukcjach?! Lol to jest wlasnie dziecinne myslenie, ten kto to pisal ma pewnie 5lat i zero wiedzy o zyciu. Przeciez wszystko co stworzysz mozesz sprzedac, o ile sa nabywcy i nie zagraza to komus utrata zdrowia itp. Pozdro |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Ja tam za allegro nie przepadam, choć kolega często kupuje postaci (a pozniej sprzedaje zmaltretowaną dedami), ale jak nie mam co zrobic z kasą to tam z 10k kupię od kumpli. Albo nie chce się robić rooka i low-lvl to za dychę 20lvl postać i lecisz z lvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() ale sie uśmiałem
![]() http://www.allegro.pl/item150344879_...tanio_bcm.html Charakterystyka postaci: * FREE ACCOUNT (POSIADA PROMOCJE) * WYKUPIONE 3 BŁOGOSŁAWIEŃSTWA (BLESSINGS) * WYKONANE WIĘKSZOŚĆ QUESTÓW (BRAK BANSHEE QUEST) * DOBRY EKWIPUNEK I SKILLS (PATRZ FOT.) * 100k + RÓŻNOŚCI (PATRZ FOT.) * ŻADNYCH PROBLEMÓW U INNYCH GRACZY. * POSIADA RECOVERY KEY * NA TYM SAMYM KONCIE 20+ SORCERER Z PROMOCJĄ (37 MAGIC LVL) A i prosze zwrócić uwagę na statystyki postaci i te "??" ![]()
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 19-12-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Imię: Kicior sir'Sven
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 106
|
![]() Otóż przejde odrazu do konkretów:
Kupowanie postaci: Jest to dla mnie trochę nabrzmiała sytuacja, gdyż jedni wolą odrazu zacząc z nickiem, wysokim/średnim lvlem, dobrym początkiem i cieszyć się grą lub odtwotnie. Ja osobiście wolę jak ktoś od "zera" tworzy swojego ludzika,ponieważ wkładasz w niego swoją prace i wysiłek. Kupowanie kasy na allegro/etc.: Czy jak wasi rodzice biorą pożyczke z banku to ich odrazu nazywacie ciotami, noobami i nie potrafią sobie poradzić w życiu? <pytanie retoryczne> Wątpie, że ktoś z was kupuje na allegro, tylko dlatego ze sie nudzi i ma kase. Kupowanie pacca/botów/etc.: Osobiście kupiłem juz bardzo dużo takich pacc'ów, za cene 70k(fart?)-180k. Ofc za pieniądze, które sam zarobiłem. Nie dośc, że uszczęśliwiam innych moją kasą, a oni mnie pacciem, to świadczy to o normalnych ludziach i relacjach. Cip soft na pewno podchodzi do tego sceptycznie. Tak czy siak dostają za to kase. Co do osób sprzedających, to zwykle ( z mego doświadczenia ) są to osoby dojrzałe, zwykle posiadające juz stałą prace. Weźcie pod uwage, że taka osoba nie sprzedaje, co chwila pacca. Tylko wtedy kiedy potrzebuje zastrzyku crystalek. ( lecisz na farta, że zgrasz się w czasie ) =] To na tyle. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: w domu
![]() |
![]() Ja nie wime co o tym myśleć nigdy nie kupowałem kolega kupował czasem mi dał troche.... Jest to poprostu ułatwianie sobie gry
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@Gremlin a ty nie mowisz przypadkiem o tej wirtualnej grze w której mozna wirtualnie prowadzic interesy? gierka troche jak monpoly (tylko "TROSZKE" bardziej skomplikowana), mozesz sobie kupic restauracje za cieżkie tys dolarów, a potem gdy wirtualny biznes ci sie rozkreci mozesz spowrotem zamienic kase w grze na RL kase
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
![]() nobienie jakich malo ;/:/:/ co to za problem miec w pizdu hajsu na poczatek super eq i sie napinac "ajm haj livel" nobienie w 3 #@$#@ a ide z tad bos ie zdenerwowalem $#@%$#%@%#$% takie cos powinno byc tempione... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dla mnie to głupota kupywać rzeczy na allegro do tibii!
Tracisz kase w rl, zresztą eq to nie wszystko ![]() Nie lepiej samemu zarobić?? Głupota i tyle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
jakie blogoslawienstwa... czy ja o czyms nie wiem..? ?.
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Blessy - jak widac nie wiesz. @temat 3 miesiace na macro, sprezdane runki 500k, 500k sprzedane na allegro za 300zl, kupilem sobie pacca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() Ja nie przejmuje się capami którzy skupują tibijskie pieniądze... nawet mi się to podoba, bo mam wtedy ewentualnie komu sprzedawać
przedmioty/pieniądze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic Myślę, że to nie jest nic złego jak za 5zł kupisz sobie 10k zamiast wydać to na wódke... Ostatnio edytowany przez Levox - 24-12-2006 o 12:00. Powód: offtop ;p |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ja uwazam ze TO jest tylko dla osob kture nie umiol nic samemu zrobic!
To jest poprostu podparcie ! Jesli nie umiecie grac w tibia? To zacznijcie grac w BIERKI ______ |
![]() |
![]() |
Cargo |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: Nie wstyd ci?Tak na święta?
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Kurwa Mac Bana Temu Idiocie Up !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|
![]() |
Cargo |
|