![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Above the Clouds
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
żal mi ciebie poprostu... wyzywasz Imagrama od noobów, ale jakoś sam nie masz czym się popisać, więc najpierw nabij taki lvl a potem wyzywaj innych od noobów.. Ludzie, to jego sprawa co robi.. może nawet wymuszać p-army, robi to co chce i tyle... Jak już wcześniej napisałem, nie zrobicie nic pisząc tu jakim on jest noobem, downe i w ogóle.. Jeśli macie aż taki problem to ponabijajcie 100 lvle i trapnijcie go... a nie płaczecie tutaj na forum jaki on jest zły...
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Sory ale to nie jest temat do dyskusji zalcie sie w innych tematach a nie tu np zaloz se w inne albo gdzie indziej @Imagram i tam placz
Mam kumpli co gadali ze nie beda PA nigdy a sami pa'uja teraz... Takie postanowienia to se mozecie... ciekawe jak wy byscie zrobili.Tzn ja bym nie kazal mu placic a ni zabijac nie lubie miec pz locka poprostu bym to za joke uznal i mu oddal hitem ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Czy to ma wygladac tak moze ? Yugigorre[199]: Jeszcze chwilke ;// zara wbije 200 lvle Imargam[200]: k Yugigorre[200]: You advanced from level 199 to level 200. Imargam[200]: Gratz Yugigorre[200]: juz moge ? ![]() Imargam[200]: nom Yugigorre[200]: Ty idioto po kij lejesz 14 lvle i kazesz im placic k army ? n/c xDDDDDDDDDDDDDDD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 13-12-2006 o 22:34. |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Z Dupy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() czyli twierdzisz ze imargam to char taifuna?
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Świat: Furora
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Co wy od niego chcecie ? Po kij braliście party albo go atakowaliście... po za tym ma taki lvl , że mu nic nie grozi z waszej strony to robi co chce.
#148 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie bardziej mi o to chodziło że tamten dzieciak który bluzgał Ima~ ma zaledwie 24 lvl, więc o Tibi wie prawie nic...
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Elliano (Pro Player)
Świat: Selena
Poziom: 40
Skille: -/-
Poziom mag.: 57
|
![]() Cytuj:
![]() Mogę mieć niski level, a o tibii wiedzieć wszystko.
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wiem... tylko że tamten dzieciak wyskakuje z jakimiś bluzgami i zachowuj się jak jakieś dziecko neo, nie widzisz że się śmieje z Ima~ i gada że jest noobem.. Tak się zachowują dzieci widzące o Tibi prawie nic...
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg. mnie to sie nazywa "nie mieć aktualnie czasu na tibie" :>
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() lol imargam ze zwidkiem i ekipa zabili taifuna i co wy na to?
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
![]() |
![]() na 1 stronie ktos napisal ze Ima~ to kumpel taifuna jezeli by tak bylo to by imargam nie zabil tafiuna -.-...Zal.pl poprostu koles...
#154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Abeks
Gildia: Legendary Friends
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Skille: --/--
Poziom mag.: 56
|
![]() Bo imargam czuje się master na swoim servie dlatego bo
1.W rl życiu pewnie jest chudym,małym,pryszczatym (jak wiadomo ma 12 lat) i często dostaje bęcki. to chce się odegrać na tibii 2.za pewnie się poczuł po zabiciu taifuna i powinien ktoś ochłodzić jego zapały ![]() To by było na tyle wesołych świąt wszystkim |
![]() |
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
jestes zalosny, to ze w grze sobie zabil jakiegos innego ludzika, to nie znaczy, ze nalezy go obrazac. proponuje, zeby osoby, ktore go nie znaja, zamknely sie. |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
Ima i Zwidek przeszli do Vision i potem z nimi ubili Taifuna. Jeśli nie wierzysz to sprawdź Taifuna na tibia.com i nie pisz do tego kolesia żal, bo napewno wie więcej od ciebie. wszystkie twoje posty to jeden wielki zal.br |
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
![]() oni byli kumplami dopuki nie pojaiwl sie ten film-.-'' To on wszytko zje...ał. i mimo ze to ja zaczołem jak im PA to i tak full respect for him-.-
|
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Az musialem tu wejsc zeby ciebie wysmiac , jesli faktycznie myslisz ze ja mam war przez twoj k armor to gratki dla ciebie . Wojna wybuchla z powazniejszych powodow niz twoj dead , ale pewnie na rl mowisz ze petroniusz ci pomogl i pozbyl sie wielkiego pOWER MEGA hipER ABUSERA IMARGAMA przez co masz szacunek dzieci z podstawowki no ale coz ... Cya ziomy =o Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 24-12-2006 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Ełk
Profesja: Knight
|
![]() zabili taifuna bo nawalali go 70 min i w ile osub
jeszce cos imagram masz kilku ownerow to sie niepodniecaj takim lvl wiele osub ma zato bana lub chara rook bo jeden owner idjota Ostatnio edytowany przez Amorek - 25-12-2006 o 11:03. |
![]() |
![]() |
#160 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
pl??????????????? |
![]() |