Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-12-2006, 12:12   #981
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@Raul de Azura
Olac szwedow my musimy dzialac...
Bo ja wiem czy to takie madre z twojej strony. Sadze iz Szwedzi sami wiecej by zdzialali niz DoF, bo im nie zal stracic 2% expa i 50k na nieudanej akcji.

Pozatym, nie lepiej polaczyc sily i komus porzadnie napierpapier? Zajebcie se Ventrilo na 40 osob i jazda z tym koksem.
Sila Dof + zgranie Swe = Kwik Wanted

Jak ktos wczesniej stwierdzil, Dof zawsze mowil ze nic nie robi bo niema czasu. Ale fakt:
Byly wakacje, mowiono "le w lato to wszystcy gdzie wyjezdzaja, opalaja sie, plywaja i piwkuja, zaczniemy po wakacjach"
Przyszedl wrzesien "teraz to kazdy ma prace, studia, szkole i nikt niema czasu na gre, kazdy musi zapierniczac ostro, zaczniemy w przerwach swiatecznych cos dzialac"
Swieta sa to mowi sie "kto by w swieta w Tibie gral, chyba Urbex bez szkoly..."

Ciekawe co bedzie w czasie ferii zimowych... kulig?

Owszem, Tibia zabiera wiele czasu z zycia, ale czy to taki problem umowic sie tydzien przed, ze np. w sobote o 22 all na vent, bedzie masslog i wpiernicz? Dwie godzinki ze 168 tygodniowo to nie tak duzo. Naprawde...
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-12-2006, 13:58   #982
Blazejfhooj
Użytkownik forum

Blazejfhooj's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
Blazejfhooj ma numer GG 2183428
Domyślny

Saxe~ badzio dobrze mowi !! Zgadzam sie z kazdym twoim zdanie !! Chlopaki wiecej akcji !! Pokazcie ze macie JAJA !! Jassdddaaa !! Poprostu niech wygra lepszy ;D Pozdro 4 ALL :*
Blazejfhooj jest offline  
stary 26-12-2006, 14:29   #983
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek

Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
Domyślny

Taka prawda. Przyjdą ferie zimowe, pewnie większość gdzieś wyjedzie na narty z kumplami, rodzinką. To jest chyba lepsze niż tibia,no nie ?? większość ma szkołe, studia i trzeba się uczyć żeby nie skończyć tak jak taki jeden koleś którego imienia nie będę przytaczał
Pożyjemy, zobaczymy co będzie. Narazie przerwa od obowiązków do nowego roku i miesiąc do ferii. Czas pokaże
stary 26-12-2006, 15:52   #984
pilkarzyk10
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Meemento
Świat: Askara
Poziom: 140
Skille: 89/80
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe Pokaż post
Bo ja wiem czy to takie madre z twojej strony. Sadze iz Szwedzi sami wiecej by zdzialali niz DoF, bo im nie zal stracic 2% expa i 50k na nieudanej akcji.

Pozatym, nie lepiej polaczyc sily i komus porzadnie napierpapier? Zajebcie se Ventrilo na 40 osob i jazda z tym koksem.

Jak ktos wczesniej stwierdzil, Dof zawsze mowil ze nic nie robi bo niema czasu. Ale fakt:
Byly wakacje, mowiono "le w lato to wszystcy gdzie wyjezdzaja, opalaja sie, plywaja i piwkuja, zaczniemy po wakacjach"
Przyszedl wrzesien "teraz to kazdy ma prace, studia, szkole i nikt niema czasu na gre, kazdy musi zapierniczac ostro, zaczniemy w przerwach swiatecznych cos dzialac"

Owszem, Tibia zabiera wiele czasu z zycia, ale czy to taki problem umowic sie tydzien przed, ze np. w sobote o 22 all na vent, bedzie masslog i wpiernicz? Dwie godzinki ze 168 tygodniowo to nie tak duzo. Naprawde...

jestem w 100% za tym co mowisz....jestes jedna z niewielu osob ktory sensownie gada a przy tym nie obraza innych osobszacunek dla ciebie saxe~

pozdro
pilkarzyk10 jest offline  
stary 26-12-2006, 19:30   #985
Rhu
Zbanowany

Data dołączenia: 12 12 2006

Imię: Tegax
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:

\o/ out..........
Rhu jest offline  
stary 26-12-2006, 21:45   #986
candy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 12 2006

Domyślny

Zgadzam się z tym, że DoFofowska wymowka to, że niedy nie ma czasu. Jakos na noobach to co poniektorzy siedza od rana do wieczora. Tak naprawde to wszyscy boją sie stracic swojego lvla, tak jak wspomniał Śakse~(btw. a ty co tak nagle za DoFem?;D). Ludzie zaczynają odchodzić od DoFu jak widzą w jakiej bezmocy jest gildia(Abu, Mesar i inni). DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju Abu, Gammblera czy Shanoza, ktorzy mieli zwiazek z Wanted i chcą próbować podejmować jakieś akcje. Może i Ambellyn jest dobrym przywódcą i ma dobre pvp, ale on gra swoim 180~ sorcem na Panadori, a Azure ma głęboko w powarzaniu. Vorn i spółka zawsze zarzucą jakimś tekstem, typu "to trap" , i jest po masslogu. Tak jest cały czas od rozpoczęcia wojny Wanted vs DoF. DoF z początku miał przewage, a teraz Wanted podexpilo, sytuacja się zmienila i co dzien jest coraz gorsza dla DoFu.
Imho najlepszym dowódcą dla DoFu byłby Gammbler.

P.S. Czyżby doktor Revenora zawiódł?
Czyba nie wyleczył go dokońca...
candy jest offline  
stary 26-12-2006, 22:21   #987
Nazgool
Użytkownik Forum

Nazgool's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2005

Domyślny

Twoj post= smiec

Jak powiadasz, ze ja moglbym byc liderem, muahahhhhhhaaaaaaaaahaha!
moje pvp jest rowne poziomowi morza
Nazgool jest offline  
stary 26-12-2006, 22:50   #988
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Nie ma to jak zdanie "ekspertów"
nawet nie bede komentowac tych wypocin jakie tu niektorzy napocili

jedno mnie tylko rozbawiło
Gammbler- lizodup, złodziej i sprzedawczyk - fakt takiego lidera potrzeba dofowi - nie ma to jak zdanie ekspertow
Cors Ent jest offline  
stary 26-12-2006, 23:46   #989
Weirdo
Guest

Domyślny

Tak tak ... bo przeciez zeby sie wypowiadac na tematy tibi to albo trzeba byc z dofu albo skonczyc studia.

stary 26-12-2006, 23:46   #990
Bibibube
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2006

Domyślny

@cors
sama esencja prawdy

Ostatnio edytowany przez Bibibube - 27-12-2006 o 00:07.
Bibibube jest offline  
stary 27-12-2006, 07:49   #991
frances111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2006

Domyślny

zreszta gammbler i tak nie jest zdefiniowany po ktorej jest stronie. wczoraj biegl na akcje z wantedami ;]
frances111 jest offline  
stary 27-12-2006, 13:30   #992
siniestro
Użytkownik Forum

siniestro's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006

Domyślny

taki mały offtopic ;D
słucham se własnie piosenki Fejkena "Ambellyn"
kiedy ona powstala? w jakich okolicznosciach? i czy ktos moglby mi powiedziec o czym ona jest ? najelpiej text przetlumaczony na angielski..
siniestro jest offline  
stary 27-12-2006, 13:50   #993
Rhu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy Pokaż post
Zgadzam się z tym, że DoFofowska wymowka to, że niedy nie ma czasu. Jakos na noobach to co poniektorzy siedza od rana do wieczora. Tak naprawde to wszyscy boją sie stracic swojego lvla, tak jak wspomniał Śakse~(btw. a ty co tak nagle za DoFem?;D). Ludzie zaczynają odchodzić od DoFu jak widzą w jakiej bezmocy jest gildia(Abu, Mesar i inni). DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju Abu, Gammblera czy Shanoza, ktorzy mieli zwiazek z Wanted i chcą próbować podejmować jakieś akcje. Może i Ambellyn jest dobrym przywódcą i ma dobre pvp, ale on gra swoim 180~ sorcem na Panadori, a Azure ma głęboko w powarzaniu. Vorn i spółka zawsze zarzucą jakimś tekstem, typu "to trap" , i jest po masslogu. Tak jest cały czas od rozpoczęcia wojny Wanted vs DoF. DoF z początku miał przewage, a teraz Wanted podexpilo, sytuacja się zmienila i co dzien jest coraz gorsza dla DoFu.
Imho najlepszym dowódcą dla DoFu byłby Gammbler.

P.S. Czyżby doktor Revenora zawiódł?
Czyba nie wyleczył go dokońca...
OMG OMG ! NAJLEPSZY POST ROKU HAHHAHAHAHHAHAHHAHA.

"DoF powinien zmienić przywódce na kogoś pokroju ....Gammblera czy Shanoza" - slyszałes o kandydaturze Kanonowicza czy jakos tak? Oby dwaj twoi kandydaci to tacy Kanonowicze " MOJA WIEŚ BEŁK... MOJA WIEŚ SULECHOW ... jestem porzadnym obywatalemm, mam domek z drewna,nie kradne,nie pije,nie cpam...

Dzieciak Shanoz i Cassanova poznanskich lasek Gammbler mogą byc jedynie parcelem w rynsztoku .....AVE....

Hmmm gdyby Heg byl zlym liderem to by DOF do dnia dzisiejszego nie istnial,czyz nie? W tej wojnie czas gra za KATA.

Ostatnio edytowany przez Rhu - 27-12-2006 o 13:56.
Rhu jest offline  
stary 27-12-2006, 14:41   #994
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
Nie ma to jak zdanie "ekspertów"
nawet nie bede komentowac tych wypocin jakie tu niektorzy napocili
Wiesz drogi Corsiu, nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale tez nie sadze abym powiedzial cokolwiek co by mijalo sie z prawda.
Odnosnie tego co powiedzialem i wypowiedzi niektorych osob, nie twierdze iz wszystcy caly czas siedza w domach i moga 24h pizgac w Tibie, aczkolwiek uwazam ze nie jest to zaden problem aby przynajmniej 90% ludzi z tych co walcza spotkali sie raz na tydzien w weekend o jakiejs umowionej godzinie.

@candy
Nie ze jestem za ktoras strona. Ja jestem neutral i staram sie wyglaszac moja subiektywna opinie w sposob obiektywny ;]]] Po prostu nie istnieje dla mnie cos takiego ze tylko 1 strona ma monopol na racje i to jest ta dobra a druga to ta zla. Istnieja wyjatki po kazdej stronie i irytuje mnie jak np. cala grupa stara sie kreowac na jakichs wybawcow lub cos w tym stylu.
Owszem, w DoF jest wiecej rozsadnych ludzi niz w Wanted, ale jak bylem w Wanted to mi bardziej odpowiadalo, robienie PA itp. Nigdy tego nie krylem tak jak niektorzy. Po co oklamywac ludzi w sprawie glupiej gry?
Jednakze Wanted opuscilem sam z wlasnej woli gdyz Azura juz mnie znudzila. W zasadzie mialem inne plany lecz Draz przez to ze opuscilem Wanted mial w dupie all i zabil Eve, przez co bardzo sie na nim zawiodlem. Ale nie mozna go za to tez winic do konca, poki bylem w gildii to nigdy nie mialem zadnych problemow - opuscilem ja to zabili czlonka mojej rodziny, proste.

Tak czy inaczej, na servie na ktorym teraz gram mam 51 kajtka i dobra reputacje kogos kto walczy z oszustami i jest w dobrej gildii, jednak nie moge caly czas udawac tego dobrego. Ostatnio wpadlem na Azurke porobic male PA, mimo ze Wanted bylo online lacznie z Drazem i Urbem, nikt sie do mnie nie doczepil. Praktycznie jestem free bo nic zlego nie zrobilem ale Saxe to dla mnie waste char. Mowilem to juz Dofowi dawno temu ale stwierdzili ze nie potrzebuja mojej pomocy bo moge byc szpiegiem (uuuuuuuuuuuuuuu, SPY!). Sa tak dobrzy ze kazdy w pojedynke moze wygrac wojne, mimo ze kazdy ich masslog to dla polowy moze byc trap Wanted i nie potrzebuja dodatkowego 200dmg do combo ani nikogo kto by umial zagrzewac ludzi do walki. Trudno, papa.

Btw. Cors, Lady dzis o 2giej w nocy bedzie w Poznaniu, pksem przyjezdza. Mozna by pojsc na piwko za pare dni... albo kanister spirytusu (o ile bedzie chciala sie spotkac z kimkolwiek z Tibii)

Ostatnio edytowany przez Saxe - 27-12-2006 o 15:05.
Saxe jest offline  
stary 27-12-2006, 17:02   #995
Rhu
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Wiesz drogi Corsiu, nie uwazam sie za jakiegos eksperta, ale tez nie sadze abym powiedzial cokolwiek co by mijalo sie z prawda.
Odnosnie tego co powiedzialem i wypowiedzi niektorych osob, nie twierdze iz wszystcy caly czas siedza w domach i moga 24h pizgac w Tibie, aczkolwiek uwazam ze nie jest to zaden problem aby przynajmniej 90% ludzi z tych co walcza spotkali sie raz na tydzien w weekend o jakiejs umowionej godzinie.

@candy
Nie ze jestem za ktoras strona. Ja jestem neutral i staram sie wyglaszac moja subiektywna opinie w sposob obiektywny ;]]] Po prostu nie istnieje dla mnie cos takiego ze tylko 1 strona ma monopol na racje i to jest ta dobra a druga to ta zla. Istnieja wyjatki po kazdej stronie i irytuje mnie jak np. cala grupa stara sie kreowac na jakichs wybawcow lub cos w tym stylu.
Owszem, w DoF jest wiecej rozsadnych ludzi niz w Wanted, ale jak bylem w Wanted to mi bardziej odpowiadalo, robienie PA itp. Nigdy tego nie krylem tak jak niektorzy. Po co oklamywac ludzi w sprawie glupiej gry?
Jednakze Wanted opuscilem sam z wlasnej woli gdyz Azura juz mnie znudzila. W zasadzie mialem inne plany lecz Draz przez to ze opuscilem Wanted mial w dupie all i zabil Eve, przez co bardzo sie na nim zawiodlem. Ale nie mozna go za to tez winic do konca, poki bylem w gildii to nigdy nie mialem zadnych problemow - opuscilem ja to zabili czlonka mojej rodziny, proste.

Tak czy inaczej, na servie na ktorym teraz gram mam 51 kajtka i dobra reputacje kogos kto walczy z oszustami i jest w dobrej gildii, jednak nie moge caly czas udawac tego dobrego. Ostatnio wpadlem na Azurke porobic male PA, mimo ze Wanted bylo online lacznie z Drazem i Urbem, nikt sie do mnie nie doczepil. Praktycznie jestem free bo nic zlego nie zrobilem ale Saxe to dla mnie waste char. Mowilem to juz Dofowi dawno temu ale stwierdzili ze nie potrzebuja mojej pomocy bo moge byc szpiegiem (uuuuuuuuuuuuuuu, SPY!). Sa tak dobrzy ze kazdy w pojedynke moze wygrac wojne, mimo ze kazdy ich masslog to dla polowy moze byc trap Wanted i nie potrzebuja dodatkowego 200dmg do combo ani nikogo kto by umial zagrzewac ludzi do walki. Trudno, papa.

Btw. Cors, Lady dzis o 2giej w nocy bedzie w Poznaniu, pksem przyjezdza. Mozna by pojsc na piwko za pare dni... albo kanister spirytusu (o ile bedzie chciala sie spotkac z kimkolwiek z Tibii)
A.Mickiewicz wygłosił swoje noworoczne kazanie w stylu jedynkowym, prosto ,przejrzyscie,zrozumiale ... podziękowali :*
Rhu jest offline  
stary 27-12-2006, 19:41   #996
Nazgool
Użytkownik Forum

Nazgool's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2005

Domyślny

Lady-Ellie??
Nazgool jest offline  
stary 27-12-2006, 19:53   #997
edek_7
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nazgool Pokaż post
Lady-Ellie??
bez jaj cos CI sie pomylilo... nie ta bajka

stary 27-12-2006, 20:01   #998
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

Szczerze to nie obchodzi mnie czy w waszych oczach Heg jest dobrym liderem czy nie- czy dobry czlowiek biega na tym czy tamtym charze.
Ja lubie tych gosci i lubic bede - czy wygramy czy przegramy beda zawsze dobrymi kumplami z ktorymi i tak bedziemy robic zloty na piwo niezaleznie od powodzenia w wojnach tibijskich czy innych grach

I rozwieje wszelkie watpliwosci - dof NIE BEDZIE miec innego lidera niz Heg.
powody nie sa istotne - po prostu mozecie zaniechac dywagacji - nie bedzie innego lidera

@saxe contact me fast
Cors Ent jest offline  
stary 27-12-2006, 20:27   #999
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nazgool Pokaż post
Lady-Ellie??
Lepiej... duzo lepiej

@Cors
Po 1. wiadomka to co napisales, ale przydalo by sie wygrac xD

Po 2. nie tak predko, ja z Eve pogadam z kim chce sie spotkac a z kim nie ;] zreszta nie wiem czy bedziemy miec czas na takie rzeczy...
Saxe jest offline  
stary 27-12-2006, 20:51   #1000
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Domyślny

No ty losiu
zakladasz ze Ev nie bedzie chciala corsa zobaczyc? P
i jak dlugo w Polsce posiedzi? Dotrwa do naszej studniówki?
Cors Ent jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania