![]() |
#941 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Brudinho
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 45
Skille: 78/62
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#942 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#943 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Mage Solo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
|
![]() @Klucio
Ty tu kazdemu mowisz podniecasz sie fragami ls itp. a jestes zwyklym tchorzem i pedalem boisz sie nawet do ls wejsc i pokazac jakgrasz naprawde o Poncku to wiesz tyle co o kurwa jezyku chinskim wiec kurwa zamknij pysk i wy*******aj z tad zal mi ciebie do takich jak ty nie mam szacunku
#945 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#946 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dec 26 2006, 23:20:44 CET Killed at Level 65 by Alicus of dark and by Arithael a dziś Kloed Dec 27 2006, 08:50:20 CET Killed at Level 65 by Gemaro |
|
![]() |
![]() |
#947 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#948 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po prostu chce wiedziec jaka jest sytucja... Jezeli cos robilem nie tak.. SORRY ![]() ![]() ![]()
![]() |
#949 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#950 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No wiec zaczynajmy :
Szkut@ to kurwa nie twoja sprawa ile razy moj brat byl na battle w przeciwienstwie do cibie cos robi loguje sie (ostatnio zadziej) jest w wojnie ty nie wiec sie nie wypowiadaj a jak kurwa chcesz sie wypowiadac to nie na jego temat on ma duzo nauki a ostatnio pogrywa na innym servie wiec zamknij twoj nie wyparzony pysk i cisza o moim bracie...nie tlyko on z daarkow nie byl na openbattle oni wszyscy maja nauke .... nie wypowaiadaj sie na temat spraw ktore cibie nie dotycza z gory dzieki A ty ten no Klotnez@ Maja rada..Lepiej bys kupil pacca(albo masz) i dolaczyl do ls przynajmij bys cos pomogl a nie lko an forum tibia.pl sie wypowiadac umiesz? Vatariel@ a co ty jak masz bana zajmujesz sie Fragami haha xDi co twoj przyjaciel excail chce cie huncic za to ze podobno z rlami haknelisie tego 90+ms za ruin? GoodLuck..kiedy ban mija xD? 10 ownerowy pallku xD?joke Corso@ jestes pizda murzynska ruda pizda rozumiesz dresie w okularach i z krzywymi zebami nie odzywa sie tu jestes najbardziej zninawidzonym graczem tutaj i masz w pizde od kazdego wiec nie odzywaj sie chyba ze jesli ktos cie poprosi "daj glos lub cus" albo cos takiego a tak sie nie odzywaj murzynska czarna palo siij pale ... P.S Corso daj glos ^.- baj ![]()
#951 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#952 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#953 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Poza tym jak to sie mówi "Kultury buraku!" |
||||
![]() |
![]() |
#954 |
Guest
|
![]() P.S Corso daj glos ^.-
|
![]() |
#955 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie widać, że jesteś młodszym braciszkiem , kochanego daarka palusia. Poraz kolejny udowodniłeś, że masz (11-12 lat? ) Pozatym głos masz gorszy niż ja , bo cię słyszałem na vent, jak mieliście to śmieszną wojnę ( z aog bodajże) A pozatym niech Twój brat sie pochwali na ilu battle był ? (0?) huehuehueh XDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niewiem jak Ty ale ja okularów nie noszę x) Jeśli Twój brat nie gra na Beryli czyli gdzie ? Elysia ? Czyżby LS się poddało? bo nie może nic zrobić bez Daffiego ? x) Oto jak na 11-12 przystało post na tibia.com : Cytuj:
Berylia Pwn ![]() Ostatnio edytowany przez Corso - 27-12-2006 o 20:14. |
||
![]() |
![]() |
#956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Corso
ten jego opis na tibia.com to opis miesiaca xD dawno sie tak nie usmialem...a ja myslalem, ze brazole tylko pisza w taki sposob...
#957 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No niewiem czy moze miec ktos gorszy glos niz ty ^^ |
|
![]() |
![]() |
#958 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Imię: Mage Solo
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() """"""""Wszyscy mają nauke, ale jakoś żaden Daark nie objawia efektów tej nauki, i tak chciałem przez to powiedzieć że moim zdaniem rodzina daark to sami głupcy
![]() A ty co w wieku 18 lat bedziez takim przyglupem jak Corso,ja sie ucze i nie bede sprzatał ulic jak ty jebany buraku.Jestes juz tak zmanaiczony w ta gre ze sieizsz na sedesie przy kompie a lodowke masz po ktorej stronie zajebany nieluku pierdolony maniaku idz sie zmianiacz i na dwor nie wychodz wyruchaj dziewzyne przez tibie.......... zal mi slow na ciebie
#959 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Btw Alicus of dark 100 lvl |
|
![]() |
![]() |
#960 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Daark palek wiesz co jakos zawsze byłem przeciw Corsowi ale tu czytając twój post muszę stanąc w jego obronie. Twój post teraz jest co najmniej idiotyczny , a w nim same błędy... uh .. gdzie ta twoja nauka nad którą tak zawzięcie siedzisz??? Opanuj się chłopie i jeżeli masz cos do Corsa to pisz to kulturalnie i bez pośpiechu z niepotrzebnymi wyzwiskami ... Pośpiech widać po licznych lietrówkach... I nie rób z nas takich maniaków tibi , bo na pewno lepszy nie jestes...
|
![]() |