|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przedstawiam wam gre Crashday
http://img141.imageshack.us/img141/8...ia79ii2.th.jpg Zdjęcie mówi samo za siebie. W tej grze jest piękna grafika (dla mnie ładniejsza niż w Need for Speed : Carbon), ale tylko 12 aut. w tej grze są 24 mapki. Ja przeszedłem całą grę bez kodów. Kody dam na koniec. Możecie też dawać savy, żebym przeszedł wam te pierwsze misje. Tą grę nie wiem w jakim sklepie można kupić, bo chyba jest niedostępna (tylko co wiem można to kupić w CDAction z grami: Crashday, Guild Wars (wersja trial można w nią grać 14 godzin w 2 tygodnie (nie polecam tego), Project: Snowblind i Psychotoxic). Zachęcam was do kupienia CDAction, żebyście zobaczyli tą grę (to nie jest reklama xD). A tutaj zdjęcie, pokazujące że przeszedłem całą grę: http://img155.imageshack.us/img155/6...ia80ia7.th.jpg A teraz kody (ze strony www.cheatarena.pl ). Udaj się do katalogu, w którym zainstalowałeś grę, standardowa ścieżka dostępu to C:\Program Files\Atari\Crashday i zrób kopię zapasową pliku games.dbs. Następnie otwórz wspomniany wcześniej plik w programie typu Notatnik i pozmieniaj w nim poniższe wartości. Na przykład: Minigun.Ammo 999900 Minigun.ShotsPerSec 990 Minigun.TargetDamageFactor 20 #9 @down ROTFL, weź stąd wyjdź. A NFS : Carbon mój kolega przeszedł w 5 godzin, a NFS: Carbon chyba 80 złotych, a Crashday z gazetą i jeszcze trzema grami jest za 15 złotych!! To co to za porównanie. Ostatnio edytowany przez Kubalolz - 30-12-2006 o 09:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() boshe fizyka jazdy jest tam beznadziejna , pelna wersja tej gry jest zamieszczona w jakims tam cd action ogolne gra na 30 minut.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gry z prasy są beznadziejne, co najwyżej do zabicia nudy na max kilka godzin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() Grafika lepsza niz w NFS: Carbon? Hahaha...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gierka IMHO słaba...
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Cytuj:
Tą gre posiadam z CDA , bo kupuje prawie każdy numer... Co prawda w tym numerze są same 2 FPSy Guild Wars na 14 godzin i ta gierka to i tak warto kupić ten numer i np. poczytać recenzje... Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 29-12-2006 o 14:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() LOL. Człowieku, Carbon ma o niebo lepsza fizyke, grafike, grywalnosc i wiecej samochodów niz to całe twoje Crashday.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: eeee..... to pytanie jest podchwytliwe??
|
![]() Grałem, średnia gra w sam raz żeby się odstresować (wesoła orgia zniszczenia
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pograłem kilkadziesiąt minut w totalną demolkę (razem z wczytywaniem się kolejnych "torów", co zajmowało średnio 5-7 minut na "tor"), otem próbowałem w karierę, ale jak gra zaczęła mi się wyłączać po każdej próbie odpalenia drugiej misji - zrezygnowałem.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Mi się gierka podoba.Grałem trochę w multi ,przeszedłem 78 podaj.% kariery.Jak nie chcecie na początku jeździć tandetnymi autkami ,to zmieńcie ilość kasy i respektu dostawanego za zwycięstwo w odpowiednich plikach tekstowych
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Jesli przykladowego Fallouta traktujesz jako taka gre to gratuluje.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() A w następnym numerze Ground Control 2 :* Jak dla mnie gierka super(i tania,bo już w extra klasyce),czekam na część trzecią. I chyba muszę trochę potrenować w multi,bo zapewne po wyjściu nowego CDA massgate zaleje sporo nowych graczy.
Przejrzałem parę świeższych numerów(od 7 miesięcy kolekcjonuje) I co? Thief II Operatnion : Flashpoint Kozacy Resident Evil III Nie mówmy,że w pismach są słabe gry.Może w pleju,gdzie dają 12 pełnych wersji na 10 min. każda. Ale Cd-a to cudo.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 29-12-2006 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierdzielicie, GW:F bylo na 10h do wykorzystania przez 14 dni. Stfu.
Co do tej gry: kiepska.. |
![]() |
![]() |