|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Witajcie,
Mam 27 druida z m lvlem 31 <<wiem ze nie najlepiszy ale zawsze jest>> mam takie pytanie czy moge teraz bez wielkich obaw isc solowac dragi?? ![]() ![]() Preosze o wyczerpujace odpowiedzi. Zgory wielkie THX PZDRO ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jezeli solowac to na luzach, a jezeli jakis huncik to wbij jeszcze jeden lvl i ds'y przywolaj(mniejsze waste xD).
@down polakom gratulujemy nickow... Ostatnio edytowany przez Bakuo - 25-12-2006 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalwi Explosion
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 30
Skille: 61/62
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Opłacać się LOOT będzie od 28 lvl'a Ds'y i Hmm'y, ale wątpie czy się opłaca iść:
Wolny resp i ciekawe czy znajdziesz dobre expowisko, że jest 1 za drugim ;] Ds'ów nie dasz do dziury a na co chwila nowe szkoda many... @up Dostałem tą postać ;] Ale też już nią nie gram ;p @edit a czy ortografia się liczy?? a po 2 miałem 5 ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Explosion Rexor - 26-12-2006 o 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Zyziek'Den
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Solować możesz już teraz na luzie (mana shield), a expić to najwyżej na 28 lvl zsummonujesz sobie 2 ds-y i jakoś pójdzie chociaż pewnie będzie waste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Imię: Axemir
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() [quote=Explosion Rexor;1150332]Opłacać się będzie od 28 lvl'a Ds'y i Hmm'y, ale wątpie czy się opłaca:
Wolny resp i ciekawe czy znajdziesz dobre expowisko ze jest 1 za drugim ;][QUOTE/] Czyś ty jest mądry? ![]() ![]() @Topic Jeśli chcesz na tym zarobić nie polecam, jeśli chcesz poprostu pohuncić, można ale lepiej tak jak poprzednicy napisali ;].
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Ja mam druida i ci powiem jedno, niestawiaj jakis durnych DSów tylko wbij 33lv kup tempest roda Utamo Vita i jedziesz, popijając Manafluidy. Ale nielicz na loot, dragi nielubią nic zostawiać w sobie... ale jak juz hamcem chcesz iść to 33 lv i tempest :> Noi HMM niekiedy trza ]:->
P.S Explosion Rexor - ej co ty miałeś z polskiego ?? Bo twoje zdanie nietrzyma się kupy troche :> TREŚĆ - 0 STYL - 0 Ortografia - 0 Ocena - 1 :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Jakim cudem? Ja expilem na gorce na edron, dwa dsy, utamka, tempest + visowane. Wychodzilem pare k gp do przodu na kazdym huncie, a nabijaac tam lvle od 36 do 43 zarobilem z 30k~
Waste? @down Faktycznie, nie zauwazylem. Sorry my bad ;p
Wow <3 Ostatnio edytowany przez Therus Mroczny - 26-12-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() On mowi o tym przypadku bez summonow z samego tempesta na mana shieldzie. Ty mowisz o 2x ds +vis +tempest.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 26-12-2006 o 16:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() kazdy hit z hmma kosztuje 18 gp jesli hmm kupujemy za 1,8k na takim levie jest to kompletnie nieoplacalne bo zadajesz za male obrazenia. lepszy exp i kasa to juz na rotach predzej. no i mniejsze zuzycie runow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
|
![]() Jesli nabije juz ten 28 lvl to co myslicie o takim solowaniu dragow z summonami: DS+Monk??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() EJ ludzie powiedzcie mi Palkiem na draga jakie skile i kiedy ????
<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<< <<<<<<<<<< 65/50 moze byc na 25levu na draga ? Co wziąśc ze soba ile uhów hmm? ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Mógłbym tłumaczyć przez 24 godziny, że robienie run jest nieopłacalne i szybciej zarabia się oraz trenuje mlvl na potworach, a oni i tak robią swoje. Sorry za offtopic ale jak czytam coś takiego to mnie krew zalewa. @topic Tak, możesz iść na dragi, ale nie będzie to opłacalne na twoim poziomie. Nawet jakbyś miał 50 mlvl na 27 lvlu to i tak byłoby to nieopłacalne bo 27 lvl ma za mało życia i padnie na combo, a expienie z manashieldem to zawsze waste. Ostatnio edytowany przez goburu - 31-12-2006 o 09:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @up
Nie przywyklem do odpisywania na forum, ale jak patrze na taki debilizm jak np: tego pana na górze to aż mnie krew zalewa. Per "Mistrzu, bystrzacho", otoż oczywiscie że sie nieoplaca trenować mlvl robiąc runy <ironia> No, chyba że ktoś jest na tyle inteligentny żeby przy masowym robieniu run nie urzywać life ringa, ale jeżeli ktos tego pierscienia nie urzywa przy owym robieniu run, swiadczy to tylko o jego poziomie inteligencji. To tyle. |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() @up
Masz rację, przeciez z life ringiem sie najwiecej zarabia na runach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Imię: A,b, c... - tajemnica
Świat: Arcania
![]() |
![]() NO ja nie wiem czy sie najwiecej zarabia z life ringiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() @up
To była ironia...
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() @2,3 up
Omg -.-. Zauwazylem, że coraz wiecej na tym forum jest osob które sie udzielaja , za przeproszeniem, GÓWNO wiedząc. Otoż life ringi kosztuja 900gp(Edron). Na bp UH posiadajac Promocje (a zakladam ze jezeli robisz uhy to owa promocje juz posiadasz wykupiona) wystarcza 2 life ringi z hakem (2 uhy trzeba dorobic bez life ringów). Owy Bp UH z life ringami tworzymy w przeciągu 40~ minut (niepamietam dokladnie-wiec nie czepiac sie, trolle jedne ^^) a bez life ringów nieco ponad 2h. Wliczajac juz 200gp za blank runy na bp uh, urzywajac 2 life ringów jestesmy zkazani na wydatek rzędu 2k. Srednia cena plecaka UH'ów wynosi 3k. Tak wiec JEST zysk wielkosci 1k na czysto. Teraz Ci nieco mądrzejsi powinni sie juz domyslic, że w owe 2h kiedy to zrobisz 1bp uh bez life ringów, Z life ringami zrobisz ich 3. 3*1=3k. Zysk jest dokladnie ten sam. A ilosc spalonej many -3x wiekszy. Tyle, wy "mistżónie tjbi" |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Jeśli zsolowac to 2 uhy, 2 hmmy starcza. Na dluzsza mete od 35lvl ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany