|  | #3841 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: Poznan Wiek: 35 Posty: 639 Stan: Na Emeryturze Imię: Raverton Świat: Galana Poziom: 96 Skille: 92/47 Poziom mag.: 19 | Nauczylem sie go ignorowac. Jakbym chcial sie przyczepiac to znalazl bym w kazdym jego poscie jakis blad logiczny albo jakikolwiek. On jest tzw wrzut ^^. Jak ja zwyklem go nazywac KATOLIK | 
|  | 
|  | 
|  | #3842 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 11 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 484 Świat: Galana | @up - no Ty nie jestes wcale jak "wrzut" ----> wrzód   (wrzód bo wrzody) ;-) | 
|  | 
|  | #3844 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 11 2005 Lokacja: Poznań Wiek: 35 Posty: 484 Świat: Galana | hahaha lol a ja myslalem ze chodzi o wrzoda/wrzód na dupie xD | 
|  | 
|  | #3845 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 04 2005 Lokacja: Paniówki City Posty: 266 Stan: Początkujący | Taa dobry pomysl zeby ignororwac tego nalesnika i anonima Co to jest PN?xD | 
|  | 
|  | #3846 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: Poznan Wiek: 35 Posty: 639 Stan: Na Emeryturze Imię: Raverton Świat: Galana Poziom: 96 Skille: 92/47 Poziom mag.: 19 | Spoko, nie boje sie napisac magicznego slowa DUPA na forum haha.  Wybaczam Ci. Ale prawda, tharrin to wrzod i wrzut haha, bo nie dosc ze sie przyczepia to pisze jakies glupoty o tobie ^^. | 
|  | 
|  | #3847 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  | 
|  | #3848 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 Rave rox Pozdro 
				__________________ Zycie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzen jest poprostu zupelnie inne. | |
|  | 
|  | #3849 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: Poznan Wiek: 35 Posty: 639 Stan: Na Emeryturze Imię: Raverton Świat: Galana Poziom: 96 Skille: 92/47 Poziom mag.: 19 | Mlocie odpisz mi na gadu albo cie zniszcze ^^ Mam kozacki plan Toxo organizuje POI quest, moze ktos jest zainteresowany? | 
|  | 
|  | #3850 | 
| Guest Posty: n/a | Tharrin jest najszybciej mowiaca osoba na swiecie Belived me xD Cuz jak sie nie gra to sie patrzy na tibie wogule z innej strony bardziej konserwatywnie moim zdaniem nie gram i moge oceniac ale jak bym gral wiadomo robil bym pod siebie czyli ze ta i ta moja guildia to i to najlepsze sami wiecie o co chodzi aby wyjsc z glowa uniesiona do gory robic z siebie jak to sie mowi Macho A jak sobie tak pocichu patrzysz co sie dzieje mozesz ocenic to z innej strony jak walczysz vs konda to mowi sie hwl the best ja taki on taki itd <tak mowia osoby z hwl > Hunted bede mial <nie wypowiadac sie na temat hwl bo zaraz catrishia was hunted> Rotfl Odwalic sie od Przydupasow ;p najlepiej kogos krytykowac niz wypowiedziec sie wlasnym pomyslem lub walnac jakis temat bo odrazu pomyslisz sobie hmmmm nie zrobie posta bo zaraz tharrin bedzie jechal pomnie ze ja debil ? co mam zrobic pisac jak chcesz cos powiedziec i tak zawsze ktos cie skrytykuje  | 
|  | #3851 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 11 2006 Posty: 44 Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Galana   | Cytuj: 
  , ja poprostu uwazam ze to 3\4 LP jest dupowlazami | |
|  | 
|  | #3852 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 01 2006 Lokacja: Poznań Wiek: 37 Posty: 82 Stan: Na emeryturze Imię: Ceatratus of Galana Profesja: Knight Gildia: Forever ToS Świat: Galana | Cytuj: 
 Oj Tharinku jak dla mnie to zdarzaly ci sie dni po 14h on line nawet pare miesiecy temu(wywnioskowalem to z screena, ktorego raczyles zamiescic w Photobuckecie) nie wiem czy chodzi po prostu Ci Neo 15 h dziennie i cos sciagasz i po porsty wchodzisz na Kompa ale jak dla mnie to tam lamales pewne sfery czasowe  PS Jesli sie pomyslilem to przepraszam, zamiezam byc mily w tym roku  
				__________________ No Islam. No Buddism. No Catholicism Only One Religion On The World FOOTBALL | |
|  | 
|  | #3853 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 04 2005 Lokacja: Paniówki City Posty: 266 Stan: Początkujący | Cytuj: 
 | |
|  | 
|  | #3855 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 Moja teoria? Jeśli nie zbierze więcej niż 10 osób kase zatrzyma i jej nie odda. Co najwyżej rozdzieli w gildii. Bo 200k to dosyć duży payment. | |
|  | 
|  | #3856 | 
| Guest Posty: n/a | Oh zapomnialem ,ale juz bede stawial   Wroce okolo wakacji na Galane teraz szkola 3x 1 w Technikum musze trcohe popracowac nad soba ,bo tibia chleba mi nieda.  | 
|  | #3857 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 03 2004 Posty: 490 Stan: Aktywny gracz | Cytuj: 
  i nie u nas bo u nas prawo z tym co masz na mysli to nie ma nic wspolnego. ale za to studenki z parwa sa the best  Cytuj: 
  ale nie obraze sie jak mi jakis sprawiecie  GALLana_ANONIM @ ty mnie naprawde rozbrajasz, jak jzu wczesniej zwrocielm uwage rzucasz samymi ogolnikami i nic nie potratisz uargumentowac swoich wypowiedzi. Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach" tzn jakie? nie podales ani jednego, i o jakich upodopadniach tego tez nie napisales. a co do tego prawa, to sorry, ale chyba cos ci nie wyszlo, jak kiedys pomyslisz o studiowaniu - kto wie moze ci taka mysl przyjdzie do glowy - to sie zorientujesz, ze prawo + medycyna to sa najtrudniejsze mozliwe keirunki studiowana w polsce i najbardziej wymagajace, jesli uwazasz ze sie nadaje, to dzieki, mozna to uznac tylko i ywlacznie za komplement ;D a honor sie ma albo nie ma, nie da sie "wypracowac". jak kiedys pojmiesz znaczenie tego slowa w 100% to to zrozumiesz. 
				__________________ Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. | ||
|  | 
|  | #3858 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 04 2005 Lokacja: Poznan Wiek: 35 Posty: 639 Stan: Na Emeryturze Imię: Raverton Świat: Galana Poziom: 96 Skille: 92/47 Poziom mag.: 19 | Tharrin Mozna UARGUMENTOWAC? ZAARGUMENTOWAC ty akurat wiesz jakie sa studentki prawa, moze ci sie podobaja, ale zadnej nie dotknales ^^ | 
|  | 
|  | #3859 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Kluczbork Wiek: 38 Posty: 327 | Niewiem co wiekszosc ludzi mysli o tym PoI quescie ktory chce zrobi "za was" hwl  , powiem wam ze to nie tak , to oni chca go zrobic "za wasze pienidze" , bo nieoszukujmy sie ze jak znajdzie sie 10 osob co zaplaca po 200 k , to HWl sobie spokojnie za "friko" walnie questa + nie bedzie problemu z zapasami bo kukielki beda za nimi lecialy i taszczyly wszystko (kto z was chcial kiedykolwiek robic za osla / mula jucznego ? macie szanse ! a nagrody sa warte 3 miliony ! [nie na galanie , ale tego Toxo nie napisal co?]). Osobiscie nie poszedlbym , dlaczego ? 1. nie mam 200 k 2. nie dalbym im 200k 3. nie ma w tym quscie zadnej interesujacej mnie nagrody 4. Nie lubie jak ktos robi za mnie questa bo wtedy trace cala przyjemnosc, a lazenie za kims kilka godzin to zadna zabawa 5. Oni i tak zrobia questa posilkujac sie filmem Herganona czy moze tym z Novy (jesli takowy zostal nakrecony). 0 fun , 0 zarobku (chyba ze uzywacie sword/club/xbow bo te 3 bronie sa lepsze od dostepnych na teras). Oczywiscie kazdy niech zadecyduje sam, milej zabawy  . 
				__________________ 19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? | 
|  | 
|  | #3860 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 03 2004 Posty: 490 Stan: Aktywny gracz | Cytuj: 
  PS: sprawdz w slowniku jesli juz chcesz poprawiac innych, to moja forma jest poprawna  
				__________________ Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. | |
|  |