![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Do admina/moderatora.
Temat do zamkniecia. Poza wyzwiskami i opowiesciami z imprez nic nie wnosi. Przypominam temat "Wojna i wydarzenia z serwera ..."
![]() |
#1122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Mnie nikt nie okradl bo nie jestem frajerem tak jak ci co dali sie wyjebac
![]() Ja tylko zawsze powtarzalem ludzia, ze to frajer mowilem w dofie, ale Bekas dal sie okrasc, jak dolaczyl do Wanted to tez powtarzalem, ze frajer tam dlugo nie zabawi bo zaraz kogos okradnie ![]() Na szczescie Tegaxa na azurze juz nie ma ![]()
#1123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Cytuj:
Tutaj sie pomyliles!! Jedyna osoba ktora robi z siebie idiote jest tegax !! P.S. Nie odpisujcie tegaxowi na jego posty moze mu sie wkoncu znudzi i sobie z tad pojdzie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1125 |
Zbanowany
|
![]() @ Tegax
wyraz "Azura" sie odmienia..... to tak jakbys powiedzial "Bylem w Warszawa" ;S. Widac po twoich postach, ze to ty reprezentujesz tutaj biede umyslowa XD. Stare teksty, cienkie riposty. Jednym slowem poziom przedszkolaka. PS. Ktory owner Malego Wielkiego Czlowieka jest twoim rl? Ten co pisze na forum SE czyli stary, czy ten nowy co wyzywa Sandre od kurw? |
![]() |
![]() |
#1126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: PŁOCK
Stan: Niegrający
|
![]() Tegax gratuluje bana nie bedziesz spamować jakimiś głupotami i nie bedziesz miał zwaly z ludzi próbującyhc tu coś napisac przynajmniej do końca bana ...
@topic Może by się ktoś zajoł wojną bo topic schodzi na psyyy... pozdro ![]()
#1127 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak tegax bana dostal to odrazu sie cwani zrobiliscie co ;] -.-
ZAJMIJMY SIE WOJNA !!!!!!! Coraz wiecej ludzi placi xajakiemu chociaz nic nie zrobil jak narazie hahaha ;] dof potrzebowal takiego przywodcy ;] zobaczymy co z tego wyniknie ;p |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie raz juz miał bana i jak znam życie to zaraz nastepne konto zrobi wiec sie nie ciesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
@Van Ent Wiesz, chodzilo mi ogolnie o te wszystkie wyzwiska... Domyslam sie ze Tegax i moze okradl kilka (kilkanascie) osob, i to moze byc powod do nienawidzenia go, ale nie zeby zaraz wyzywac sie na publicznym forum, wjezdzac na starych, itp. On zamiescil foty z sylwka i zaraz jakies glupie komentarze, wyzwiska, i to tylko przez to ze okrada ludzi. A jezeli chodzi o mnie to niemam najmniejszego powodu zeby miec zle zdanie o Tegaxie. W prawdzie wiem ze zrobil przekretow lacznie na sume okolo 5mil gp ale wiem ze mnie by nie okradl. Wrecz przeciwnie, sam zarobilem okolo 600k z jego pomoca (ale nie okradajac ludzi) @Eldyn Przepraszam ze cie obrazilem (choc mimo ze tego nie skomentowales w zaden sposob) ale stwierdziles ze jestem "pokroju Tegaxa", natomiast uwazam iz nie mozna kogos oceniac albo mowic jaki jest nie znajac tej osoby, a my rozmawialismy najwyzej z 2-3 razy wiec sadze ze mnie nie znasz w chocby najmniejszym stopniu. Papa ;*
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
![]() |
![]() |
#1130 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
"Jak tegax dostal bana" hahahahaha My zawsze bylismy cfani ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Idk;)
|
![]() Cytuj:
Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1132 |
Użytkownik forum
|
![]() Onizuko : Jakbyscie byli cwani, to ktoras strona wkoncu by ta wojne wygrala, a tak to Gammbler np robi sobie co cche i zadna strona nie chce go bic, chociaz jest chyba drugim po Tegaxie thiefem jezeli chodzi o siano.. zrobcie cos, no chyba ze on jest zacwany dla was ;]
![]() ![]() ![]() ![]() jea xD wreszcie cos nowego niz tegax xD ael dokladnie trza cos z tym zrobic ;] ![]() Ostatnio edytowany przez mefistoteles - 04-01-2007 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1134 |
Guest
|
![]() Wczoraj wanted probowalo sie na niego zaczaic i w koncu go ujebac a tu widze dupa ;]
poraz kolejny ktos dal ciala albo gammblerek znowu sie wywinal ;] Jakby nie patrzec on jest teraz osoba najlepiej ustawiona na azurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1137 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1138 |
Guest
|
![]() on niczyjich pieniedyz nie oddaje, przeciez ile jego kolega z rl weraxin biegal bez blessow bo mu nie chcial kasy oddac? Draz go kryje bo mysli ze gammbler wszystko super dobrze wie, a ze strony dofu jego rl koledzy go bronia ;]
Zoabczymy jak dlugo jeszcze pociagnie. ![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik forum
|
![]() Taa tyle ze to samo sie tyczy, jemu podobnych.. Wy zamiast cos zrobic, to sie klucicie.. nie raz slysze w dpeo jak shanoz jedzie na DoF ze na ventrillo smety leca etc. Wy go jedziecie a przecierz on ma racje.. Gdyby Sandra grala tak jak Shanoz lub inni sorcowie, niekoniecznie z Dofu Azura bylaby wasza.. Ale nasza Sandrusia ma chyba za miekkie serce zeby kogos zabic, skoro boi sie puszzczac Ue.. Co do Gammblera na waszym miejscu zbailbym go jak psa, bo nie raz slysze jak robi pa na hydrach itp. a wy nie potraficie nic z tym zrobic?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Użytkownik forum
|
![]() Dokładnie. Bardzo często robi PA na hydrach lecz czesciej na dragonkach. Musicie cos z tym zrobić, w ogóle zeby nie bylo PA najlepiej. Azura coraz bardziej schodi na psy ;/;/;/
_________________________ Nobody is perfect.I'm nobody, xD |
![]() |