| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-01-2007, 16:44 | #42 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 12 2006 Lokacja: Nottinghm Wiek: 35 Posty: 14 Stan: Aktywny Gracz Imię: Czarny Charakterek Profesja: Knight Świat: Libera Poziom: 13 Skille: 35/29 Poziom mag.: 1   |   Ja To Z Rooka Poszedlam do Carlin wybralem knighta oczywiscie.... Kumpel w dp dal mi war hammer i dark shield oraz plate legs,plate armor,boots of haste itpi sobe chodzilem na amazonki.... Obecnei chodze do Ab'drniel Fortess | 
|   |   | 
|  04-01-2007, 17:00 | #43 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 04 01 2007 Lokacja: Zielona Góra Posty: 21 Stan: Aktywny Gracz Imię: Szafu Profesja: Master Sorcerer Gildia: Group Killaz Świat: Celesta Poziom: 43 Skille: 19/24 Poziom mag.: ~ |   Ja gdy pierwszy raz wyszedlem na maina to wziolem knighta.... Nosilem przy sobie kase z rooka poszedlem na poh.... Spotkalem takie mile stworzenie o sympatycznej nazwie Giant Spider i mialem tp do temple XD. Potem chodzilem na trole które są na pólnoc od thais i tam siedzialem do 15 lvl. | 
|   |   | 
|  04-01-2007, 17:38 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2006 Lokacja: Find me if you can Posty: 381 |   @2x up: Musisz mieć niezłego kolegę, skoro dał tak niedoświadczonemu graczowi od razu po wyjściu z Rooka BoH'y Ja swoim pierwszym charem (drut) poszedłem expić na trolle. Dlaczego na trolle? Ponieważ była wtedy Tibia 7.5, więc nie miałem różdżki, a miałem tak słabe EQ, że nie mogłem chodzić na lepsze potwory bo za bardzo mnie lały. 
				__________________ ~The only and unfakeable Drzamich. Chcesz wiedzieć ile mam lat? Skompiluj TO: Ukryty tekst: 
 Ostatnio edytowany przez Drzamich - 04-01-2007 o 17:40. | 
|   |   | 
|  04-01-2007, 19:25 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 30 12 2006 Posty: 82 |   Ehh stare dawne czasy kiedy była tibia 7.4   Poszłem do thais   poszłem na orki do ancient temple wyskauja 2 orki zabije je potem wyskoczyly 2 warriory i ded  Spadłem na 7 lv potem koledzy mnie nauczyli czary kupowac to poszlem nba wilki expiac... Spoko ;P  nastepnie poszlem na gobliny w carlin (szwedajac sie za kolegami) Na moscie dwarfow zauwazylem deda w nim bp hmm. Hmm mysle pojde tak ja koledzy na cyce. Zaexoilem 10 lv zostalo mi 0,5 bp hmm... Nadszedl cyc. nie trafialem go na normalnym polu gry (bo z battlwe nie wiedzialm ze sie wali) i ded   
				__________________ Pozdro | 
|   |   | 
|  05-01-2007, 00:06 | #46 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 01 2007 Lokacja: Sokółka Posty: 67 Stan: Aktywny Gracz Imię: Elvarus Profesja: Knight Gildia: Undead Shadows Świat: Secura Poziom: 40 Skille: 68/67 Poziom mag.: 4 |   Gobilny ale poszedłem na Fermor Hills za wysoko i mnie PK zwany Hunter jak ja to  mówiłem i koniec z tibią  | 
|   |   |