![]() |
#1161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki @gammblerek - cry me a river now |
|
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Zbanowany
|
![]() A przepraszam bardzo
![]() @cors nie dawalibyscie 300k na addony dla yaviego bylaby kasa na manasy; ]. Ostatnio edytowany przez Ciri the Witcher - 04-01-2007 o 21:58. Powód: nie chce spamowac forum xD |
![]() |
![]() |
#1163 |
Guest
|
![]() Tja.. Najlepsze sa te klotnie w gildii..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do mnie, to ja właściwie już nie gram, zaloguje się raz na jakiś czas pogadać chwile i spadam ... Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) Ostatnio edytowany przez Ise~ - 04-01-2007 o 22:11. |
|
![]() |
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @cors ent
Akurat manaski to ja mam ![]()
#1166 |
Zbanowany
|
![]() O_o ooo;> nie wiedzialem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
|
![]() @gammblerek - cry me a river now[/quote]
Cors dzziekuje ze mi nie zajebales w Poznaniu z kolegami bo tak sie wlasnie odgrazales -najlatwiej bylo nie przyjsc Ostatnio edytowany przez Gammbler - 04-01-2007 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Cors, a Ty kur**a co jestes ? Taki cwaniaczek w tb a na rl pizdeczka ? Bales sie na solowke wyskoczyc z Gammblerem jak byl w Poznaniu ? Z kolegami chciales przyjsc slyszalem. I na dodatek nie przyszedles i tak. Skad Ty sie urwales? Jestes pier******m lamusem. Idz lepiej dalej kupywac browary i fajki Jasmin i tak Ci dupy nei da.
Pozdro ![]() Franek ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Kurde Panowie/Panie wyluzujcie bo ciśnienie wam skoczy. Koniec w wyzwiskami itp. Zajmijcie sie tym co sie na serwie dzieje. Nie wiem czy czyjes prywatne życie a tak wszystkich pasjonuje..czuje sie jak bym pomylił fora..
|
![]() |
![]() |
#1171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gammbler ty bajki mozesz zaczac pisac.
Po 1 to dowiedzialem sie nie od ciebie a od xalfa czy aru na vent ze jedziesz i text byl "gammb bedzie pol godziny w poznaniu bo jedzie do szczecina" gdzies tylko komus powiedzialem ze jak ma bojowe zamiary to z mozna je szybko rozwiac i tyle - nie uwazam sie za pseudo dresa pokroju draga cytat: "wpadne z urbem i urb rozjebie caly poznan" zreszta co ja sie tu produkuje - to ty masz tu problem a nie ja - do dofu juz nie wrocisz, drazharm cie zabil - have fun - zaplac mu moze pozwoli ci grac twoi real koledzy tez sie toba przestali ostatnio przejmowac z tego co na vent mowia. mi to ryba - wymyslal sobie teorie na forach czy cos - skoro lubisz ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
zyj dalej w wlasnym swiecie gambi - mi to tito po prostu. Do DoF nie wrocisz, jak sie od Jasmin nie odczepisz to cie jeszcze zabije i tyle - a twoje "walki i grozby" w real to mam gleboko - to ty wiecznie sie nadpuszasz ze mozesz komus w rl wpiepszyc - ja na 100% czegos takiego bym nie napisal co "ZACYTOWALES" bo od zawsze uwazam ze nie ma nic dziecinniejszego niz isc klepac sie i drzec "to za mojego deda w grze!" - ale gambi to twoj swiat - enjoy |
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
|
![]() po 1 nie mowilem aru i xalfowi ze jade cyzli nie mogli ci poweidziec raczej tylko eventualnie hofi po 2 nie mowilem ze bede cie bic a po 3 pokaze rozmowe jak komus rownierz pisales ze bylbys zmusozny mnie tam itd .
|
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Skoro tak ci na tym zalerzy niech ci bedzie - nie chce mi sie kolejnych postow pisac bo co to kuffa melodramat czy jak
![]() ja mam to gleboko, a ty rob co chcesz- bylebys trzymal sie z daleko bo padlina waniejesz ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Imię: Horrigan Macduff
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Poziom mag.: 8
|
![]() Co ty gadasz? Gdzie go pojechalem, obrazielm go w jakis sposob? Poprostu chcialem napisac cos niebanalnego bo ostatnie 20 stron tego forum wyglada jak glazura w sraczu na dworcu...
|
![]() |
![]() |
#1177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() hola, hola...
czy gdyby Gammbler szpiegowal dla Wanted to Draz by go ujebal? - tak jakos mi sie nasunelo droga dedukcji, a Lukasz moze po prostu chce byc neutralny? a co do bicia na RL to uwazam, ze cwaniaczkom ktorzy potrafia nawrzucac zza monitora czasem przydalby sie strzal w ryj (nie jest to aluzja do Corsa, lecz ogolne stwierdzenie) skoro uwazaja ze sa tacy twardzi i oczywiscie nie za gre tylko za obrazanie na forum! |
![]() |
![]() |
#1178 |
Guest
|
![]() no to skoro chcial/chce byc neutralny mogl sie z ty wczesniej odbudzic. A nie gdy sprzedal troche u DoFu informacji z wanted, troche u wanted informacji z DoFu.. Cry me a river.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() LOL !!! Kot mi niby dał te 300k na addony co? Czekam na Odpowiedź, bo sam jestem ciekawy >.<
#1180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() Cytuj:
Pozdro ![]() Franek ![]() |
|
![]() |