|
|
#1182 |
|
Guest
|
|
|
|
#1183 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Świat: Azura
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
Nosso wypłacił się, a jak wiadomo wczoraj został zabity przez multiaccsharera Elite Cruschera (nawet się rymuje
) Wanted robi sobie coraz to więcej wrogów ![]() Nie rozumiem tylko czemu Bogu ducha winny neurtralny gracz został zabity przez tego idiote ![]()
|
|
#1184 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Liverpool
Stan: Usunięty
|
A wiecie skad gambi ma acc z Caroline?
rl ownerka tego chara zabujala sie w naszym Lukaszq przez neta a potem uznala ze za bardzo ja bola rozmowy z nim wiec chciala skonczyc i dala mu passy...ohh jakie to romantyczne i wzruszajace... oddala mu wszysto co miala...Gammbler the heartbreaker ^^
|
|
#1185 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
|
gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal |
|
|
|
|
#1186 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Muahuahuahaua Powtórka z rozrywki? Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala Przeciez tez byla tak wielce zakochana ![]() |
|
|
|
#1187 |
|
Guest
|
Nossa to pewnie zapierdolili za bycie .
|
|
|
#1188 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
|
Cytuj:
![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Użytkownik Forum
|
@cors.
akurat shanoz na tej akcji co padliscie trzymal sie najdluzej i dal rade na pustynie spierdolic... niestety go dojebali ale moze by uciekl. a wy staliscie jak te lamy i sie patrzyliscie kiedy wam sie skonczy manashield ... |
|
|
|
|
#1191 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
@Marihuans
Oooooo o tym jeszcze nie slyszalem ucieklem okolo 20sqm i po minucie ataku wanted padlem ![]()
|
|
#1192 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
Po 1 nie wiem skad Wam sie wzielo ze Gammbler ma passy na moja postac.
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego. Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... ![]() A tak w ogole to jesli ktos chce wiedziec postac dalej jest moja Ostatnio edytowany przez Caroline - 05-01-2007 o 15:05. |
|
|
|
|
#1193 |
|
Guest
|
tu prze kurwa ciez zawsze byla zupa mleczna z groszkiem i cebula.Za duzo dofu sie placze ... w zasadzie sam dof i ludzie ktozy w tej wojnie nie graja roli.
Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach). |
|
|
#1194 | |
|
Guest
|
Cytuj:
2.Czyzby account tradinig/sharing ? 3.Uwazasz sie za taka boska osobe, ze tak Cie to zbulwersowalo? Poor ![]() |
|
|
|
#1195 |
|
Guest
|
|
|
|
#1196 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
Cytuj:
Karolinko, zawsze miałyśmy dobry kontakt, Ale niestety nie musisz ściemniać, bo jakoś nie wierze żebys mnie biła bez powodu, a Dostałam nie dawno dwa Mort Hury od Caroline~~ Po czym Gammbler się przyznał że to on siedzi.. Wiec sry Ofc masz prawo oddać tą postać bo jest Twoja, ale ja bym się zastanowiła, czy jest sens dawać ją Gammblerowi, który nią pkuje i niszczy? |
|
|
|
|
|
#1198 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.
@ jasminka nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas |
|
|
|
|
#1199 | |
|
Guest
|
Cytuj:
A twoj wspanialy "przyjaciel" tak robil. Nic sie nie dzieje bez przyczyny. |
|
|
|
#1200 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
Cytuj:
@Caroline Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy.. @Topic Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD |
|
|
|