|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak zabijanie low lvli... czasem się trafi, a czasem nie. Mój kolega chodzi na 10 lvlu z bs, tower shieldem, crus helmetem itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spokojnie, on chcial sie tylko popisac jaki to nie jest madry i czego to on nie posiada. Dzieciak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam neostradę w której o hack'a jest niezywkle łatwo złapać...
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Jestem użytkownikiem neostrady gram w tibie od 3 lat i nie miałem ani jednego hack'a. Gówno wiesz, a się wypowiadasz. Hacki łapie się przez nieumiejętne posługiwanie się internetem. Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w haxowe strony albo ściąga pliki w formacie ***** ***** itp. z stron o niepewnym źródle lub nie posiada antyvira ani firewalla to bardzo mu łatwo o hacka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
[quote=-=Daniel=-]Jak ktoś jest idiotą i wchodzi w haxowe strony albo ściąga pliki w formacie ***** ***** itp.[/qutoe] Ja wchodzę na haxowe strony, ściągam pliki ***** z niepewnych źródeł i zazwyczaj są to crack'i. Tylko siędzę w temacie i umiem odróżnić co jest co... BTW Zazwyczaj w pliku *****. z crack'iem są dwa pliki - crack i run_it_xxx. Tego drugiego nie radzę włączać... PS Daniel, twoje (?) gif'y są rozbrajające ![]() ![]() ![]()
Walka z phishingiem! Ostatnio edytowany przez Metoxis - 05-01-2007 o 18:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 45
Poziom mag.: 49
|
![]() Gz loota
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Co do GIFów to dzięki istnieją w moim podpisie tylko po to żeby denerwować noobków. |
|
![]() |
![]() |