Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2007, 15:16   #1201
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic

yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal
Cors, od kiedy 3 pary bohów to 200k? Powiedz mi, bo ja chyba nie wiem
A po drugie, to jedyne co dostałem od DOFu ( i należało mi się ) więc się odemnie odpierdol raz na zawsze buraku, bo ja się nie wypowiadam ile "TY" dostałeś od DOFu i nie mam zamiaru, bo szkoda mi na to czasu, i nie chce się zniżać do Twojego poziomu.

Pozdro.
Retired.

Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 05-01-2007 o 15:20.
zeus1985 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2007, 15:16   #1202
Franek ^^
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary Pokaż post
Z choinki sie urwalem. Nie Twoja sprawa kim jestem, wazne ze sporo wiem na temat wielu osob ;]
No tak, ale tak gadasz, a nikt nie wiem kim jestes.. Hm ? Boisz sie ujawnic ?

Pozdro
Franek
Franek ^^ jest offline  
stary 05-01-2007, 15:19   #1203
CHyba_Twoj_Stary
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jasminka_ Pokaż post
@Caroline
Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy..

@Topic
Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD
I co z tego expa mialas? lol zalosne.. nawet sama postaci nie potrafi zrobic.
A jesli chodzi o Ciebie Karolino to racja klamiesz, klamiesz, i jeszcze raz klamiesz robisz konkurencje Gammbowi ://

stary 05-01-2007, 15:20   #1204
CHyba_Twoj_Stary
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franek ^^ Pokaż post
No tak, ale tak gadasz, a nikt nie wiem kim jestes.. Hm ? Boisz sie ujawnic ?

Pozdro
Franek

tak, boje sie. takie zboczenie z dziecinstwa

stary 05-01-2007, 15:21   #1205
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CHyba_Twoj_Stary Pokaż post
tak, boje sie. takie zboczenie z dziecinstwa
Więc wiadomo już skąd masz taki a nie inny nick
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 05-01-2007, 15:23   #1206
CHyba_Twoj_Stary
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
Więc wiadomo już skąd masz taki a nie inny nick
tak.

stary 05-01-2007, 15:40   #1207
Ciri the Witcher
Zbanowany

Ciri the Witcher's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamyxx
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nephilims
Domyślny

Zajme sie wami wszystkimi moje mile panie. Wpadnijcie do Zielonej Gory xD.
Ciri the Witcher jest offline  
stary 05-01-2007, 16:16   #1208
mefistoteles
Użytkownik forum

mefistoteles's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2007

Domyślny

hej może zaczniecie gadać coś na temat, a nie o życiu prywatynm Gamm~ lub kogoś innego :/ chyba pomyliliście tematy omg :/
mefistoteles jest offline  
stary 05-01-2007, 16:51   #1209
Ciri the Witcher
Zbanowany

Domyślny

http://forum.tibia.pl/showthread.php...14#post1175214

"zycie tegaxa i gammblera" enjoy
stary 05-01-2007, 16:55   #1210
mefistoteles
Użytkownik forum

mefistoteles's Avatar

Domyślny

no nareszcie coś nowego xD dzieki Ciri~
mefistoteles jest offline  
stary 05-01-2007, 19:36   #1211
Ciri the Witcher
Zbanowany

Domyślny

No problemo !

Wlazic i pisac! Bluzgac!
stary 05-01-2007, 21:45   #1212
Van ent
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2006

Domyślny

Jak dla mnie to te forum to jest masakra No ale trudno widocznie musi byc i takie
@yavi@cors@shanoz@gammbler
Mam pytanko do was !! Nie lepiej byłoby ten czas na te glupie klutnie na forum poswiecic na to jak wyjebac drazharma i jego wanted z serva??
shanoz i cors to juz wogole nie dosc ze sa z jednej gildi to tylko ciagle sobie wrzucaja normalnie nie kumam was
P.S.Pewnie zaraz dostane odpowiedz nie twoj interes,kim ty jestes ze sie pytasz itp itd!!
Moim skromnym i wogole nie znaczacym sie zdaniem jestescie po jednej stronie barykady i powinniscie chociaz ukrywac to ze sie nie lubicie a przynajmniej wspolpracowac ze soba!!DoF mam nadzieje ze jeszcze pokazecie ze stac was cos zrobic na tej naszej azurze
Van ent jest offline  
stary 05-01-2007, 22:54   #1213
Ciri the Witcher
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van ent Pokaż post
Jak dla mnie to te forum to jest masakra No ale trudno widocznie musi byc i takie
@yavi@cors@shanoz@gammbler
Mam pytanko do was !! Nie lepiej byłoby ten czas na te glupie klutnie na forum poswiecic na to jak wyjebac drazharma i jego wanted z serva??
shanoz i cors to juz wogole nie dosc ze sa z jednej gildi to tylko ciagle sobie wrzucaja normalnie nie kumam was
P.S.Pewnie zaraz dostane odpowiedz nie twoj interes,kim ty jestes ze sie pytasz itp itd!!
Moim skromnym i wogole nie znaczacym sie zdaniem jestescie po jednej stronie barykady i powinniscie chociaz ukrywac to ze sie nie lubicie a przynajmniej wspolpracowac ze soba!!DoF mam nadzieje ze jeszcze pokazecie ze stac was cos zrobic na tej naszej azurze
Dobrze gada .
Nie musiscie sie lubic wiec wojne zostawcie sobie jak to na filmach mowia XD jak tylko prace .
stary 05-01-2007, 23:29   #1214
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

[quote=Cors Ent;1174002]Odezwal sie ten master ktory 8 miesiecy temu zabił 2 osoby i zyje w samouwielbieniu od tego czasu.
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki

nie 2 a 7 idioto pozdro od starszego brata shanoza
Szkoda mi slow na ciebie a to ze cie nie lubie to kazdy wie wiec nie ma co kryc
stary 05-01-2007, 23:31   #1215
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

"Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach) "
aha.... czyli nie jestem fajny bo krytykuje jak ktos pisze "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" jak bym aprobowal "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" to bylbym fajny?
napisz zaraz ze ziemia jest plaska i stoi w centrum wszechswiata to sie nie wypowiem negatywnie na temat tego twierdzenia i znow bede fajny

@Yavi - za co ci sie nalezalo? za zgon na Zeus Rooku?

@Shanoz ma 2 ownerow - jednego lubie a drugi jest wkurzajacy bo nic nie robi tylko wyzywa od lam - to sorry. ale o plamie juz dyskutowac nie bede - on sobie ja sobie, olac

@Ciri - musimy sie lubic - ja nie wanted zebym siedzial 5h dziennie na vent i sie klucil z kims na vent - jak ktos z kim beda klutnie sie pojawi w dof to sorry ale o 1 z nas bedzie za duzo. Dlatego jak by nagle ktos stwierdzil ze yavimawa dochodzi do dof to sorry ale ja podziekuje - nie potrzebuje sie uzerac z kims na vent.
Cors Ent jest offline  
stary 06-01-2007, 04:59   #1216
Weirdo
Guest

Domyślny

Prze kurwa ciez napisalem ze nie koniecznie w zlych intencjach wiec zmiast jechac takich ludzi to mozna by bylo sprostowac bo oni nie koniecznie spedzili polowe dziecinstwa wbijajac setny level na azurze badz tez nie zdali studiow z histori tego serwera.I tak w ogule to mi sie podoba obecny stan tego forum wiec nie musisz sie zmieniac mozesz dalej byc frajerkiem ktory usiluje sie wypowiadac na forum w sposob stwarzajacy pozory inteligencji dla ktorych aby napisac posta siedzisz przed kompem 20 minut .A zeby byc fajnym to musisz odpierdolic leb (chociaz pewnie i tak nie pomoze ).

stary 06-01-2007, 08:30   #1217
Dandrag
Użytkownik Forum

Dandrag's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Weirdo Pokaż post
I tak w ogule to mi sie podoba obecny stan tego forum wiec nie musisz sie zmieniac mozesz dalej byc frajerkiem ktory usiluje sie wypowiadac na forum w sposob stwarzajacy pozory inteligencji dla ktorych aby napisac posta siedzisz przed kompem 20 minut .A zeby byc fajnym to musisz odpierdolic leb (chociaz pewnie i tak nie pomoze ).
Nie bądź zazdrosny, przynajmniej można to normalnie czytać i zrozumieć a nie zastanawiać sie przez 20 min o co mu chodziło

@all
No to jak już sobie troche powrzucaliście i wyjaśniliście co i kogo boli to może czas wrócić do tematu. W razie czego zawsze możecie sobie PW powysyłać itp.

Pozdrawiam,
Dan~
Dandrag jest offline  
stary 06-01-2007, 10:26   #1218
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
"Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach) "
aha.... czyli nie jestem fajny bo krytykuje jak ktos pisze "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" jak bym aprobowal "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" to bylbym fajny?
napisz zaraz ze ziemia jest plaska i stoi w centrum wszechswiata to sie nie wypowiem negatywnie na temat tego twierdzenia i znow bede fajny

@Yavi - za co ci sie nalezalo? za zgon na Zeus Rooku?

@Shanoz ma 2 ownerow - jednego lubie a drugi jest wkurzajacy bo nic nie robi tylko wyzywa od lam - to sorry. ale o plamie juz dyskutowac nie bede - on sobie ja sobie, olac

@Ciri - musimy sie lubic - ja nie wanted zebym siedzial 5h dziennie na vent i sie klucil z kims na vent - jak ktos z kim beda klutnie sie pojawi w dof to sorry ale o 1 z nas bedzie za duzo. Dlatego jak by nagle ktos stwierdzil ze yavimawa dochodzi do dof to sorry ale ja podziekuje - nie potrzebuje sie uzerac z kims na vent.
Zamknij wreszcie mordę psie, bo za dużo szczekasz... I skończ pierdolić brednie na mój temat, bo tylko się pogrążasz. Jak juz nie masz co pisać, to lepiej nic nie pisz, bo tylko wychodzisz na większego kretyna niż jesteś. I może nie każdy mi to przyzna, ale jest wiele osób widzących jakie "pierdoły" i kłamstwa wypisujesz na forum z "nudów" bo nie masz co robić.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 06-01-2007, 11:13   #1219
Onizuko
Użytkownik forum

Imię: Idk;)
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
Zamknij wreszcie mordę psie, bo za dużo szczekasz... I skończ pierdolić brednie na mój temat, bo tylko się pogrążasz. Jak juz nie masz co pisać, to lepiej nic nie pisz, bo tylko wychodzisz na większego kretyna niż jesteś. I może nie każdy mi to przyzna, ale jest wiele osób widzących jakie "pierdoły" i kłamstwa wypisujesz na forum z "nudów" bo nie masz co robić.
@Yavimawa
W tym momencie, to Ty pokazujesz że jesteś psem, Bo każdy wie, że przerywałes nie raz akcje krzyczac na Vent "Cofać się, Bohy spadły!!!" ofc na Zeusie Rooku, są chyba dwa screeny w całej wojnie, kiedy Yavimawa walczył, więc nie wypowiadaj się na temat osoby, która nie boi się ryzykować, kiedy sam na wojny przylatywałeś 30 levelkiem... I to Ty się bardziej pogrążasz niż Cors..
@Cors
Dobrze radze, lepiej daj sobie spokój z tym forum, bo zaczną Cię zjeżdzać jak Tegaxa.. Tutaj tak jest, zawsze musi być kozioł ofiarny, którego będą cisnać
Onizuko jest offline  
stary 06-01-2007, 11:36   #1220
Ciri the Witcher
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Onizuko Pokaż post
@Yavimawa
W tym momencie, to Ty pokazujesz że jesteś psem, Bo każdy wie, że przerywałes nie raz akcje krzyczac na Vent "Cofać się, Bohy spadły!!!" ofc na Zeusie Rooku, są chyba dwa screeny w całej wojnie, kiedy Yavimawa walczył, więc nie wypowiadaj się na temat osoby, która nie boi się ryzykować, kiedy sam na wojny przylatywałeś 30 levelkiem... I to Ty się bardziej pogrążasz niż Cors..
@Cors
Dobrze radze, lepiej daj sobie spokój z tym forum, bo zaczną Cię zjeżdzać jak Tegaxa.. Tutaj tak jest, zawsze musi być kozioł ofiarny, którego będą cisnać
Heh spokoj byl gdy yavi dostal bana, tegax sie nie udzielal, a gammbler siedzial w wanted....
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania