![]() |
#1201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() A po drugie, to jedyne co dostałem od DOFu ( i należało mi się ) więc się odemnie odpierdol raz na zawsze buraku, bo ja się nie wypowiadam ile "TY" dostałeś od DOFu i nie mam zamiaru, bo szkoda mi na to czasu, i nie chce się zniżać do Twojego poziomu. Pozdro.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 05-01-2007 o 15:20. |
|
![]() |
|
![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A jesli chodzi o Ciebie Karolino to racja klamiesz, klamiesz, i jeszcze raz klamiesz robisz konkurencje Gammbowi :// ![]() |
|
![]() |
#1204 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
|
![]() Więc wiadomo już skąd masz taki a nie inny nick
![]()
#1206 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() hej może zaczniecie gadać coś na temat, a nie o życiu prywatynm Gamm~ lub kogoś innego :/ chyba pomyliliście tematy omg :/
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Użytkownik forum
|
![]() no nareszcie coś nowego xD dzieki Ciri~
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2006
|
![]() Jak dla mnie to te forum to jest masakra
![]() ![]() @yavi@cors@shanoz@gammbler Mam pytanko do was !! Nie lepiej byłoby ten czas na te glupie klutnie na forum poswiecic na to jak wyjebac drazharma i jego wanted z serva?? shanoz i cors to juz wogole nie dosc ze sa z jednej gildi to tylko ciagle sobie wrzucaja normalnie nie kumam was ![]() P.S.Pewnie zaraz dostane odpowiedz nie twoj interes,kim ty jestes ze sie pytasz itp itd!! ![]() ![]() ![]() Moim skromnym i wogole nie znaczacym sie zdaniem jestescie po jednej stronie barykady i powinniscie chociaz ukrywac to ze sie nie lubicie a przynajmniej wspolpracowac ze soba!!DoF mam nadzieje ze jeszcze pokazecie ze stac was cos zrobic na tej naszej azurze ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Nie musiscie sie lubic wiec wojne zostawcie sobie jak to na filmach mowia XD jak tylko prace ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() [quote=Cors Ent;1174002]Odezwal sie ten master ktory 8 miesiecy temu zabił 2 osoby i zyje w samouwielbieniu od tego czasu.
a teraz jak sie go prosi zeby cos zrobil to siedzi w depo i jeczy ze nie ma kasy na manasy - fakt jestes mistrzem pvp i masz podstawy do wszelkiej krytyki nie 2 a 7 idioto ![]() Szkoda mi slow na ciebie a to ze cie nie lubie to kazdy wie wiec nie ma co kryc
#1215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() "Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach) "
aha.... czyli nie jestem fajny bo krytykuje jak ktos pisze "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" jak bym aprobowal "COS NIEZGODNEGO Z PRAWDA" to bylbym fajny? napisz zaraz ze ziemia jest plaska i stoi w centrum wszechswiata to sie nie wypowiem negatywnie na temat tego twierdzenia i znow bede fajny @Yavi - za co ci sie nalezalo? za zgon na Zeus Rooku? @Shanoz ma 2 ownerow - jednego lubie a drugi jest wkurzajacy bo nic nie robi tylko wyzywa od lam - to sorry. ale o plamie juz dyskutowac nie bede - on sobie ja sobie, olac @Ciri - musimy sie lubic - ja nie wanted zebym siedzial 5h dziennie na vent i sie klucil z kims na vent - jak ktos z kim beda klutnie sie pojawi w dof to sorry ale o 1 z nas bedzie za duzo. Dlatego jak by nagle ktos stwierdzil ze yavimawa dochodzi do dof to sorry ale ja podziekuje - nie potrzebuje sie uzerac z kims na vent. |
![]() |
![]() |
#1216 |
Guest
|
![]() Prze kurwa ciez napisalem ze nie koniecznie w zlych intencjach wiec zmiast jechac takich ludzi to mozna by bylo sprostowac bo oni nie koniecznie spedzili polowe dziecinstwa wbijajac setny level na azurze badz tez nie zdali studiow z histori tego serwera.I tak w ogule to mi sie podoba obecny stan tego forum wiec nie musisz sie zmieniac mozesz dalej byc frajerkiem ktory usiluje sie wypowiadac na forum w sposob stwarzajacy pozory inteligencji dla ktorych aby napisac posta siedzisz przed kompem 20 minut .A zeby byc fajnym to musisz odpierdolic leb (chociaz pewnie i tak nie pomoze ).
|
![]() |
#1217 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
@all No to jak już sobie troche powrzucaliście i wyjaśniliście co i kogo boli to może czas wrócić do tematu. W razie czego zawsze możecie sobie PW powysyłać itp. Pozdrawiam, Dan~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1218 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1219 | |
Użytkownik forum
Imię: Idk;)
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
W tym momencie, to Ty pokazujesz że jesteś psem, Bo każdy wie, że przerywałes nie raz akcje krzyczac na Vent "Cofać się, Bohy spadły!!!" ofc na Zeusie Rooku, są chyba dwa screeny w całej wojnie, kiedy Yavimawa walczył, więc nie wypowiadaj się na temat osoby, która nie boi się ryzykować, kiedy sam na wojny przylatywałeś 30 levelkiem... I to Ty się bardziej pogrążasz niż Cors.. @Cors Dobrze radze, lepiej daj sobie spokój z tym forum, bo zaczną Cię zjeżdzać jak Tegaxa.. Tutaj tak jest, zawsze musi być kozioł ofiarny, którego będą cisnać |
|
![]() |
![]() |
#1220 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |