Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2007, 13:57   #1061
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Żal.pl

To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem
I dostaniesz od swoich "kolegow" 3 gp heeuheuheuh
Szkut jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2007, 17:51   #1062
Stitl
Guest

Domyślny

ja cie nadal lubie i imponujesz mi pozatym tryzmac mozemy dalej poneiwaz wracma, napisze od cieibe, tlyko ciii;p corsowi nie wybacze, taki jestem . Chodz mnei sprawa nie dotyczy bo nigdy nie bylem w lifestyle (czego aktualnie zaluje) to sadze ze bycie szpiegiem. Wobec ludiz ze swojego panstwa to njagorsze co moze byc. Co mozna zrobic. Takich ludiz trzeba tepic. Kretynem nie jestem i wypraszma sobie takie slowa moim wujem mozesz byc nadal
Peace!
edit chwilke pozniej:
co do tego zal.corsoofdarknes.swe to napsialem to gdyz jest ktosze i nie chce mi sie rospisywac bo sadze ze i tak nikt by sie tym nie przejal a to brzmi troche latwiej dla niektorych uzytkownikow tego forum

Ostatnio edytowany przez Stitl - 05-01-2007 o 17:53.

stary 05-01-2007, 22:52   #1063
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Patrick II Pokaż post
No wiec chcce cos powiedziec po pierwsze jestem po banie po drugie gram na innym servie mam nadzije ze nemesis razem z moim bratem nie okaza sie "odeszli od wojny zaczeli expic i gut a rizzle zostawia" taka bez loyalnosc ale cuz moim zdaniem ruin czeka az nemesis pojdzie expic pojda po 3 albo mniej/wiecej ludzi do kazdego expiacego czonka nemesis i ich porozwalaja.Obecnie ruin expi Arwyn gleboko pochylona w swoim pg moim zdaniem ruin chce przez jaies 2 tygodnie lvlowac pozniej baj
Lol, może i Ruin coś kombinuje chodź w co na razie wątpię bo chyba każdy na tym serwie ma dosyć wojen ja jakiś czas, ale na pewno nie dali wolności Nemesis po to żeby w jeden dzień pójsc po 3 na ich expowiska bo po pierwsze Nie dali by rady nikomu we 3, po drugie jeden msg na guildczat i każdy w pztach.
stary 05-01-2007, 23:46   #1064
Majkeloo
Użytkownik Forum

Majkeloo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź

Domyślny

Niewazne jak dla mnie :d Mnie teraz interesuje tylko co robi gildia Deathstyle i kim oni do cholery sa... Zabijaja prawie kazdego kogo spotkaja na swojej drodze bez powodu. Z poczatku myslalem ze to noobchary ruinsow ale teraz nie wiem nawet co o tym myslec..
Majkeloo jest offline  
stary 06-01-2007, 00:44   #1065
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile
stary 06-01-2007, 01:06   #1066
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Floy Pokaż post
tak btw. Czego Nemesis nie expi? .. Ma explocka? jak tak to na ile
Dzis od 24 moga expić. Pozdro
Guardian anubite jest offline  
stary 06-01-2007, 04:22   #1067
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Człowieku wszyscy wiedza co to za strona i wogóle chyba że jestes kretynem i nie wiesz.. Nie wiem co ci dają głupie posty w stylu 10-latka z tekstem zal.corsoofdarknes.swe bo nie dość ze napisałeś zle jego name to jeszcze w bezsenswny sposób to zrobiłeś , ale to świadczy jedynie o twojej inteligencji której ci widocznie brakuje gdyż normalny człowiek mając cos do kogoś napisał by to raz nie drążąc tego tematu przez 10-+ stron jeszcze w marnym stylu.

Patrick@
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)

Rev'ico@
Ty próbujesz zakamuflować tchórzostwo Lifestyle twierdząc ze ta kasa nie jest z płac od graczy Lifestyle! A prawda jest inna!!!! Szanuję Ciebie , lifestyle i wiem co zrobił Corso ale po jakimś czasie zmądrzałem i stwierdziłem że nie ma sensu ciągle "sciemiać" i dlatego będę krytykował każdy nieprawdziwy post czy to Corso , czy Rev'ico bo jak już coś piszesz to pisz prawdę a nie "kamuflujesz"
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem i zadenn pionek niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 06-01-2007 o 15:24.
Rev'ico jest offline  
stary 06-01-2007, 08:19   #1068
Patrick II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura Pokaż post
Twój brat jest zerem. Już dawno położył lache na ten serwer, nic niezrobił dla gildi był nieaktywny, mówiles ze sie uczył a mi się obiło że botował na thoria a teraz wrócił i struga pawiana A co do daleszej twojej wypowiedzi zgadzam sie z tobą coś się święci.
@Namitura
Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze

@Guardian Anubite Cytuje
Ty jesteś najśmieszniejsza osobą na tym forum jaką chyba znam. Nie osiągnąłeś zupełnie NIC a piszesz jak byś był jakąs LEGENDĄ beryli. Twój brat jest ZEREM on nic nie zrobił na wojnie ani na serwerze (zerem w sensie gry bo do pogadania nic do niego nie mam)

A ty co osognles kilka charow kupionych pewnie pol dzielnicy sharuje z toba szkoda slow na ciebie
stary 06-01-2007, 11:58   #1069
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

11:52 Thamisus [42]: rev'ico
11:52 Thamisus [42]: mnie o 120k ojebal...

n/c best frienda ojebałes?
stary 06-01-2007, 12:45   #1070
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
tchórzostwo lifestyle? stracilem w tej wojnie wiele , bardzo dlugo walczylem zaden pion niebedzie mnie nazywac tchórzem ! a pozatym jakie masz dowody ze to niejest kasa z mc druidow? sama byna mowila jak kh robi m qupuja 4 pacce na 4 druidow i robia nimi z uhów okolo 1-1,3 mln hajsu MIESIECZNIE.
Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA
stary 06-01-2007, 14:24   #1071
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Pionu to ty nie trzymasz a nie że ja nim jestem. Nikt nie tweirdzi że nie zarabiają tyle kasy na uh makerach ale akurat to na screenie było z czegos innego! WALCZYŁEŚ DŁUGO W PZ LOCKU , gratuluję wygrałeś darmowe majtki???? Jakbyscie byli honorowi to albo przestali grać albo walczyli do końca a odchodząc za free to wiadomo... reput , honor dno... moje zdanie. CYA

Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz.

@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"

Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.

Ostatnio edytowany przez Namitura - 06-01-2007 o 14:28.
Namitura jest offline  
stary 06-01-2007, 14:54   #1072
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura Pokaż post
Jakim prawem nas oceniasz? Gówno wiesz jak bylo, kupujesz chary i sie mądrujesz taki cfaniak jesteś to pokaż nam co umiesz.

@Daark Patrick
"Taki kozak jestes na forum a na beryli pewnie masz jakis 30 lvl i kozaczysz
Jak chcesz powiedziec ze brat jest zerem powiedz mu to w grze na swoim miancharze"

Niewypada zabijac kolesia z własnej gildi nawet jeśli to noob.
Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.
stary 06-01-2007, 15:18   #1073
Patrick II
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Masz dowody że coś kupiłem? Nie, a jak kupowalem to tylko za kase z sprzedanego chara na innym serwie bo niechcialo mi sie od 0 robic.
Kupujesz chary i je marnujesz tyle ci powiem
stary 06-01-2007, 15:39   #1074
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . no i jeszcze ... zalosny jestes

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 06-01-2007 o 15:40.
Rev'ico jest offline  
stary 06-01-2007, 17:11   #1075
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
Nierób z siebie totalnego idioty plx , bylem praktycznie na wszytskich akcjach , mialem malo fragow? a to dlatego ze teraz po update fragi przewaznie to fart z ostatniego hita , badz najwiekszy sd damage ... a ty udajesz takiego cfaniaka a nigdy nic niezrobiles pozatym jakie masz te KU*WA dowody ze na zdieciu widac co innego? to ze corso napisal ze to paykmenty to z kąd wiesz ze on ma racje ? wątpie by mu w ogóle cos mowili w ruin . no i jeszcze ... zalosny jestes
Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.
stary 06-01-2007, 17:15   #1076
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji
Szkut jest offline  
stary 06-01-2007, 21:03   #1077
Stitl
Guest

Domyślny

powiem tlyko tyle.
Stitl comeback!
wybrani wieda kim teraz gram.
Peace!
edit chwile pozniej:
kajn, od ktorego levelu invite do nemesis???

Ostatnio edytowany przez Stitl - 06-01-2007 o 21:05.

stary 06-01-2007, 21:04   #1078
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Peace and Love

not x)

Ostatnio edytowany przez Kajn - 06-01-2007 o 23:31.
Kajn jest offline  
stary 06-01-2007, 21:09   #1079
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie twierdze że nie byłeś na akcjach bo byłes na każdej .. szacuneczke.. ale akcji mieliscie malo to miałem na mysli.
malo akcji? odkad ks i korob deleted , w 1-2 miechy zrobilismy ze 120 + fragow , ruin ze 110+ i to jest malo wtedy co chwila byl jakis open battle , masslog lub cos ... wymiekam przy tobie
Rev'ico jest offline  
stary 06-01-2007, 21:23   #1080
Klucio
Użytkownik Forum

Klucio's Avatar

Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Polska

Imię: Klotnez
Profesja: Paladin
Gildia: Greafons
Poziom: 68
Skille: 85/64
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
Co jak co ale po rev'ico jezdzic nie mozna bo byl jako nie liczny z polakow na akcji
CO prawda to prawda, widac na filmikach jak biedny sie wystrzela SD a zaden frag nie wpadnie

PS. Zaje***scie net mnie pocieszyl -.-'
Dead na Guarddzie (Ach) Lag...

Ostatnio edytowany przez Klucio - 06-01-2007 o 21:26.
Klucio jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania