|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tydzień temu przeminął kolejny rok, w którym na pewno wydarzyło się wiele interesujących rzeczy. Pierwsze dni roku 2007 zostają powoli za nami, jak to zwykle bywa w tego typu okresach ludzie analizują sobie poprzednie miesiące, wyznaczają sobie nowe postanowienia na przyszłość.
Trzeba przyznać, że i na naszym forum podczas roku 2006 nie można się było nudzić. Tak więc doszliśmy do wniosku, że ciekawym doświadczeniem będzie zorganizowanie pierwszego, wielkiego podsumowania na forum. Co roku użytkownicy zakładają tematy gdzie pytają o najlepszego forumowicza roku. Tym razem postanowiliśmy tę zabawę trochę bardziej urozmaicić i rozpowszechnić. Oczywiście w dalszym ciągu będziecie mogli wybierać tego najlepszego z najlepszych, lecz doszło kilka innych ciekawych kategorii. Czy nie interesowało Was nigdy kogo użytkownicy uważają za najśmieszniejszego? Kto według Was pisze tak poprawnie, że nawet sam profesor Miodek nie miałby się do czego przyczepić? Kto działa Wam na nerwy, kto zaś swoją obecnością sprawia, że forum jest lepszym dla Was miejscem? Na te i inne pytania odpowiedzi poznamy zapewne pod koniec stycznia. Najpierw musimy w jak największej ilości zagłosować na naszych kandydatów. Na nowo powstałym podforum znajdują się tematy odnoszące się do każdej kategorii. Wystarczy podać nick wybrańca z krótką argumentacją takiego wyboru. Swoimi głosami możecie dać wiele radości wyróżnionym (oczywiście są również kategorie negatywne ;]). Przed wzięciem udziału w tym przedsięwzięciu prosimy o przeczytanie tego oto regulaminu. Tak więc czyńmy swoją powinność! ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 07-01-2007 o 15:52. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cos mi się zdaje, że nie będę ukochanym userem xd. Pomysł mi się podoba.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Sporo kategorii, wg mnie pomysł fajny
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drek Drax
Profesja: Knight
Gildia: Sacred Council
Świat: Mythera
Poziom: 15
Skille: 51/52
Poziom mag.: 2
|
![]() Hmm . . . mnie też się tak zdaje mnie przecież nikt nie lubi
![]() Chociaż może ktoś zagłosuje na mnie jako mistrz ortografii zawsze stram się pisać ładnie i z polskimi znakami teksty ![]() ![]() Pozdro dla wszystkich chociaż i tak nikt mnie nie lubi ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Zadupie of Israel
|
![]() zaloze sie wygraja jakies modki moze dwim, albo ktos inny
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() a moze tibia.pl zrobila by cos zeby jaos nagrodzic tych najlepszy na forum np pacc ,albo jakas specjalna ranga =]
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na pewno nie wygram mistrza ortografi
![]() ![]() ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Fajny pomysł z tymi kategoriami
![]() Myśle, że tibia.pl rok 2006 może zaliczyć do udanych. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Mi się bardzo podoba ten pomysł, mam już kogoś żeby dodać do najbardziej wkurzających xD
Dodam jak inni, że ten rok dla Tibii.pl był naprawde bardzo udany oby ten był jeszcze lepszy !! ![]() Ostatnio edytowany przez R0y@l... - 07-01-2007 o 15:11. |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Ciekawe czy dostane chociaz jeden głos,..?
![]() ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Lalala Raul robi błędy ort na stronie głównej <:~) Podforum*, a nie pod forum ;p
|
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Przeglądarka podkreśla słowo "podforum" jako błąd. Sam nie wiem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() No, no trafiliście w 10 z tym głosowaniem ;p.
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Bielsko
Imię: Lord Hurin Druid
Profesja: Druid
Świat: Silvera
|
![]() Na mnie chyba nikt nie zagłosuje, bo dołączyłem się w 2007
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Thais, Ankrahmun
Imię: Wyslannik z CipSoftu
Profesja: Elite Knight
Gildia: tibia.com
Świat: All
Poziom: 94
Skille: 96/102
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() Zróbcie konkurs, na najdurniejszy podpis ;/ Bo jak widze wielu użytkowniników nie może się popisać "ciekawymi" podpisami ;/ Ja nie daje podpisów i jestem happy ;d
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Moim zdaniem to cale podsumowanie na forum jest troszke bez sensu ... ale o jest moje zdanie
![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() ja tam bede glosował na olorion.'a haha!! olorion ja chcę być tobą
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() yhy Daro ja tez tak mysle
na kogo tu niby glosowac? pisanie po forum to juz nawet nie tibia ktora i tak sie dziwnie ocenia btw dzisiaj mialo byc cos na 10 urodziny..... a dzien juz sie konczy |
![]() |