Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-01-2007, 15:28   #121
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

Jestem tylko ciekaw ile osób robi tego Mateusza bo jakoś mi się nie chce wieżyć że to jedna osoba gra całymi dniami. Przecież jeśl by to grała jedna osoba to nie miałby czasu na życie. Ja myśle że gra nim napewno więcej niż 5 osób...
Milten jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-01-2007, 15:49   #122
Zielarz997
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 10 2006

Domyślny

up@jak Ci zal dupe sciska to wyjdz
Zielarz997 jest offline  
stary 05-01-2007, 16:58   #123
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wampireq Pokaż post
GO! GO! GO! Mateusz Dragon Wielki pierwszy gracz który będzie miał 300lvl?
Zycze Ci tego !!!
@>>> Prosze o plusik do reputacji<<<@
boshe dzieci !!!!
skonczcie porownywac taifuna do mdw,moze nienawidze taifuna za zalosny sharing z braciszkiem ale podziwiam go za gre na pvp a nie na noob pvp serwach ,jak mdw przeniesie sie na jakis normalny serw i zrobi 280 wtedy zwroce mu honor ,puki co ejst dla mnie leszczem
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 05-01-2007, 17:43   #124
Gienass
Użytkownik forum

Gienass's Avatar

Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lady Moki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 107
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
boshe dzieci !!!!
skonczcie porownywac taifuna do mdw,moze nienawidze taifuna za zalosny sharing z braciszkiem ale podziwiam go za gre na pvp a nie na noob pvp serwach ,jak mdw przeniesie sie na jakis normalny serw i zrobi 280 wtedy zwroce mu honor ,puki co ejst dla mnie leszczem

On nie gra z braciszkiem...Jak niewiesz to po kiedo grzyba się odzywasz?
Gienass jest offline  
stary 05-01-2007, 18:12   #125
Da Brax
Użytkownik Forum

Da Brax's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec

Świat: Old Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gienass Pokaż post
On nie gra z braciszkiem...Jak niewiesz to po kiedo grzyba się odzywasz?
Huh, aty wiesz nie......... ;]

co do mateusza dragona wielkiego to dostaje odemnie plusa za najbardzie zyebany nick stulecia, co tu dalej napisać .............. może >> ŁAŁ , TO pOLAk, ŁaŁ ON MA 2~~ LvVL,ŁaŁ , Go gGO 300~~ blz, prosze oszczędzcie mi tego i piszcie może jakieś gołe fakty, dołączajcie filmy , screny, było by ciekawiej niż pisać bezmuzgie i próżne pochlebstwa kolesiowi który ma was w dupie ...
It's in our nature to kill, kill, kill.
Da Brax jest offline  
stary 05-01-2007, 18:43   #126
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
boshe dzieci !!!!
Ty jestes leszczem,spamujesz w tym temacie jak nie wiadomo kto i nie możesz przebolec tego ze mdw ma coraz wiekszy lvl
PiXik jest offline  
stary 06-01-2007, 06:18   #127
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
Ty jestes leszczem,spamujesz w tym temacie jak nie wiadomo kto i nie możesz przebolec tego ze mdw ma coraz wiekszy lvl
mam 156 na pvp serwerze a on 260~ nawet neiwiem na non pvpv i ty smiesz mnie porownywac z takim noob serwerem??,2 lata mam chara z zcego rok ponad niegralem z powodu wojen,huntow itp wiec...

wyjdz ceciu
notop jest offline  
stary 06-01-2007, 13:09   #128
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

mam wiekszy szacunek i rispekt to kogos kto wbil 150 na pvp niz 300 na nonpvp.
na arcani mozesz zlapac hunta za byle co i od byle kogo, a na nonpvp to mozna robic co sie chce-zawalac lootbagi hlvlom, wyzywac ich itp.;]
po za tym nonpvp to wieeeelka nuda, zero zabawy i wojen
Bartholomew jest offline  
stary 06-01-2007, 13:54   #129
Shark90
Guest

Domyślny

edited edited

Ostatnio edytowany przez Shark90 - 23-01-2007 o 18:51.

stary 06-01-2007, 13:58   #130
Lillius
Użytkownik Forum

Lillius's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło

Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Strzałka no no.

Mateusz gratuluje i życzę wesołych świąt.
stary 06-01-2007, 17:43   #131
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Domyślny

Oj to dużo osobom życzysz Wesołych Świąt i zgadzam się z Bartholomew. Jak już pisałem to niemożliwe że jedna osoba nim gra bo w 1,5 roku gry by nie zrobili takich lvl a po drugie MDW gra na non-pvp a dla mnie takie osoby to nooby bo ich pvp-e jest zerowe potrafią tylko expić
Milten jest offline  
stary 06-01-2007, 18:35   #132
Capy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń

Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

Hmm, gralem kiedys na non pvp jak jeszcze bylem noobkiem ;] ale powiem wam wszystkim ze to gra bez celu, wbijasz poterzny lvl i nic z tego nie masz bo 8 lvl podejdzie do ciebie i zaczyna cie bluzgac a ty nic nie mozesz zrobic. Pozdro!
Capy jest offline  
stary 07-01-2007, 01:58   #133
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capy Pokaż post
Hmm, gralem kiedys na non pvp jak jeszcze bylem noobkiem ;] ale powiem wam wszystkim ze to gra bez celu, wbijasz poterzny lvl i nic z tego nie masz bo 8 lvl podejdzie do ciebie i zaczyna cie bluzgac a ty nic nie mozesz zrobic. Pozdro!
byłeś noobem...
umiesz już grać? To pograj na non-pvp i dopiero sie udzielaj.....
Wkurzają mnie ludzie którzy nigdy nie grali na Non pvp albo grali 2 miesiące a sie wypowiadaja...nie gralem na poważnie na pvp nigdy i sie nie wypowiadam o ludziach ani o stylu gry.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
Oj to dużo osobom życzysz Wesołych Świąt i zgadzam się z Bartholomew. Jak już pisałem to niemożliwe że jedna osoba nim gra bo w 1,5 roku gry by nie zrobili takich lvl a po drugie MDW gra na non-pvp a dla mnie takie osoby to nooby bo ich pvp-e jest zerowe potrafią tylko expić
no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shark90 Pokaż post
A ja nie mam szacunku ani do MDW ani do TD ,bo obydwaj sharyją acc.
Gdyby nie to mieli by ok. 2x mniej expa a level mniejszy pewnie o około 100~.
jak wyżej....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartholomew Pokaż post
mam wiekszy szacunek i rispekt to kogos kto wbil 150 na pvp niz 300 na nonpvp.
na arcani mozesz zlapac hunta za byle co i od byle kogo, a na nonpvp to mozna robic co sie chce-zawalac lootbagi hlvlom, wyzywac ich itp.;]
po za tym nonpvp to wieeeelka nuda, zero zabawy i wojen
milcz, zgin, przepadnij, w gówno wpadnij.
Po co wogóle zaczynacie? Boli cie coś to sie wypłacz na PM na tibi... myślę że nigdy nie grałeś na non pvp i nie wiesz jak sie tam gra wiec siedz cicho! Mam nadzieje ze moim postem skoncze ten caly trolling...a wogole to ten temat mógłby byc juz zakmnięty bo na kilku ostatnich stronach znalazlem chyba ze 2 posty z gratulacjami dla MDW...
...i ja sie do nich przyłączam GZ MATI

Ostatnio edytowany przez paffelek - 07-01-2007 o 02:06.
paffelek jest offline  
stary 07-01-2007, 11:38   #134
Czarus013
Guest

Domyślny

Po co wy sie wogole udzielacie na temt tego ze gra na servie non-PvP? On gra dla siebie i wlasnej przyjemnosci i ma gleboko w dupie to co o nim myslicie... Jestescie jacys nienormalni. Czlowiek gra sobie zeby sie pobawic a ze przy okazji cos osiagnal (tak osiagnal bo wbicie tego 250 lv nawet na swiecie non-PvP to jest wyczyn a jak uwazacie ze to tak latwo to wbijcie sami a nie tlumaczycie ze wam sie nie chce albo zebyscie sie zanudzili... najwyrazniej mu sie to podoba.) to jest odrazu powod aby na niego najezdrzac? On ten temat zalozyl? On chcial abyscie mu gratulowali? Nie on ma was w dupie i to co o nim myslicie. Ten temat zalozyl ktos komu zainponowal wbiciem tego 250 lv i chcial mu publicznie pogratulowac. A tu jacys zakompleksieni idioci znalezli sobie powod zeby pojezdzic i powyzywac go bo ma wyzszy lv od nich... To tylko o was swiadczy i o tym jacy nienormalni jestescie i to wy jestescie noobami znizajac sie do takiego poziomu a nie on. Wypowiadal sie tu jakis 160~ ze jest wielkim panem bo wbil ten 160~lv na swiecie PvP. I tylko potwierdzil to ze kazdy niewyzyty idiota moze wbic wysoki lv. Co Ty soba reprezentujesz czlowieku? Co Ci to da ze go powyzywasz na forum? Zal Ci dupe sciska ze nikt o tym Twoim 160~lvl'ku nie napisal na forum?

No i teraz piszcie i na mnie najezdrzajcie... Stworzylem wam nowy temat do wyzywania i bluzgania na forum... Tylko sie troche zastanowcie co wy soba reprezentujecie... I kto tu jest tak naprwade noobem.

No i oczywiscie Gratulacje dla MDW bo wkoncu po to jest ten temt...

Ostatnio edytowany przez Czarus013 - 07-01-2007 o 11:40.

stary 07-01-2007, 11:45   #135
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Domyślny

"no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam."

Po pierwsze już nie gram w Tibię, ponieważ uważam że w tej grze nie ma postępu ( a jeśli już jest to BARDZO MAŁY) tylko że nie każdy 200+ sharoje ale MDW taki lvl zrobil 1,5 roku no to sam napewno nie grał a są osoby które grają 5-6 lat i mają 200 lvl to nie mówię że oni dzielą konto. Taifun i Mateusz to najwięksi oszuści w Tibii jakich widziałem i nie mam do nich szacunku nieważne czy wbiją 300 czy 400 lvl i jeszcze jak w przypadku MDW gra się na non pvp to już to mówi samo za siebie jacy to świetni gracze...

Tibia jest nieuczciwa i kiedyś może to zrozumiesz i też skończysz grać lub zaczniesz sharowac i grać na różnych botach. Uczciwy gracz nie ma przyjemnosci z gry, jeśli wogule można mówić o jakiej kolwiek przyjemność z gry w Tibię... dlatego już nie zamieżam wbijać 200 lvl-a i wyżej

Ostatnio edytowany przez Milten - 07-01-2007 o 11:47.
Milten jest offline  
stary 07-01-2007, 12:39   #136
paffelek
Użytkownik Forum

paffelek's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Niegrający
Imię: Liczbix
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Milten Pokaż post
"no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam."

Po pierwsze już nie gram w Tibię, ponieważ uważam że w tej grze nie ma postępu ( a jeśli już jest to BARDZO MAŁY) tylko że nie każdy 200+ sharoje ale MDW taki lvl zrobil 1,5 roku no to sam napewno nie grał a są osoby które grają 5-6 lat i mają 200 lvl to nie mówię że oni dzielą konto. Taifun i Mateusz to najwięksi oszuści w Tibii jakich widziałem i nie mam do nich szacunku nieważne czy wbiją 300 czy 400 lvl i jeszcze jak w przypadku MDW gra się na non pvp to już to mówi samo za siebie jacy to świetni gracze...

Tibia jest nieuczciwa i kiedyś może to zrozumiesz i też skończysz grać lub zaczniesz sharowac i grać na różnych botach. Uczciwy gracz nie ma przyjemnosci z gry, jeśli wogule można mówić o jakiej kolwiek przyjemność z gry w Tibię... dlatego już nie zamieżam wbijać 200 lvl-a i wyżej

No i co z tego? Jest taka strona, nie wiem czy znasz, zrobiona przez jednego z tutorów. Autor to nie jaki Pskonejott. Poszukaj sobie tam info na temat ile oni grają. ZAMKNĄĆ TEMAT!
P.S. Dobrze że skończyłeś z tibią...jednego nooba mniej. Jeśli myślisz że uczciwy gracz nie ma przyjemności z gry to sie grubo mylisz, albo nie miałeś kumpli...
paffelek jest offline  
stary 07-01-2007, 15:10   #137
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarus013 Pokaż post
Po co wy sie wogole udzielacie na temt tego ze gra na servie non-PvP? On gra dla siebie i wlasnej przyjemnosci i ma gleboko w dupie to co o nim myslicie... Jestescie jacys nienormalni. Czlowiek gra sobie zeby sie pobawic a ze przy okazji cos osiagnal (tak osiagnal bo wbicie tego 250 lv nawet na swiecie non-PvP to jest wyczyn a jak uwazacie ze to tak latwo to wbijcie sami a nie tlumaczycie ze wam sie nie chce albo zebyscie sie zanudzili... najwyrazniej mu sie to podoba.) to jest odrazu powod aby na niego najezdrzac? On ten temat zalozyl? On chcial abyscie mu gratulowali? Nie on ma was w dupie i to co o nim myslicie. Ten temat zalozyl ktos komu zainponowal wbiciem tego 250 lv i chcial mu publicznie pogratulowac. A tu jacys zakompleksieni idioci znalezli sobie powod zeby pojezdzic i powyzywac go bo ma wyzszy lv od nich... To tylko o was swiadczy i o tym jacy nienormalni jestescie i to wy jestescie noobami znizajac sie do takiego poziomu a nie on. Wypowiadal sie tu jakis 160~ ze jest wielkim panem bo wbil ten 160~lv na swiecie PvP. I tylko potwierdzil to ze kazdy niewyzyty idiota moze wbic wysoki lv. Co Ty soba reprezentujesz czlowieku? Co Ci to da ze go powyzywasz na forum? Zal Ci dupe sciska ze nikt o tym Twoim 160~lvl'ku nie napisal na forum?

No i teraz piszcie i na mnie najezdrzajcie... Stworzylem wam nowy temat do wyzywania i bluzgania na forum... Tylko sie troche zastanowcie co wy soba reprezentujecie... I kto tu jest tak naprwade noobem.

No i oczywiscie Gratulacje dla MDW bo wkoncu po to jest ten temt...
rozumie ze grasz na noob pvp wbiles 80 lvlv i myslisz ze umisz grac.... zlaosny jestes,szacuneczek bede mial dla mdw wtedy jak zrobi chara na pvp,sam i osiagnie 200+lvl a puki co...
notop jest offline  
stary 07-01-2007, 15:51   #138
Milten
Użytkownik Forum

Milten's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paffelek Pokaż post
No i co z tego? Jest taka strona, nie wiem czy znasz, zrobiona przez jednego z tutorów. Autor to nie jaki Pskonejott. Poszukaj sobie tam info na temat ile oni grają. ZAMKNĄĆ TEMAT!
P.S. Dobrze że skończyłeś z tibią...jednego nooba mniej. Jeśli myślisz że uczciwy gracz nie ma przyjemności z gry to sie grubo mylisz, albo nie miałeś kumpli...
Wiesz co jak patrze na twój lvl to nie nazywał bym innych noobami bo najpierw trzeba się zastanowić czy samemu sie nim nie jest masz 71 lvl i już innych wyzywasz od noobów!? Akurat tak się składa że miałem prawie 2x wyzszy lvl niż ty i pomimo tego nie nazywam Cię noobem a więc pomyśl co piszesz. Jeśli się sugerujesz nickiem z forum "Milten" to ja takiego nicku nie mam na rl Tibii... ale co do jedengo mogę się z tobą zgodzić zamknąć temat

Ostatnio edytowany przez Milten - 07-01-2007 o 15:53.
Milten jest offline  
stary 07-01-2007, 16:46   #139
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
rozumie ze grasz na noob pvp wbiles 80 lvlv i myslisz ze umisz grac.... zlaosny jestes,szacuneczek bede mial dla mdw wtedy jak zrobi chara na pvp,sam i osiagnie 200+lvl a puki co...
Ty się autentycznie k*rwa zawiesiłeś
gz powtarzania tego samego od początku tematu do końca praktycznie tej samej odpowiedzi na taki post z którym się nie zgadzasz.żAL.PL
jak w ogole można kogoś nie szanowac bądź szanowac,bo gra gdzies w grze?!rox
PiXik jest offline  
stary 07-01-2007, 17:03   #140
Keel
Użytkownik Forum

Keel's Avatar

Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra

Świat: Fortera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik Pokaż post
Ty się autentycznie k*rwa zawiesiłeś
gz powtarzania tego samego od początku tematu do końca praktycznie tej samej odpowiedzi na taki post z którym się nie zgadzasz.żAL.PL
jak w ogole można kogoś nie szanowac bądź szanowac,bo gra gdzies w grze?!rox
Tak, bo wszyscy umieja expic. A on sie rozni tylko tym, ze najwiecej expi.
Keel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania