![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Jestem tylko ciekaw ile osób robi tego Mateusza bo jakoś mi się nie chce wieżyć że to jedna osoba gra całymi dniami. Przecież jeśl by to grała jedna osoba to nie miałby czasu na życie. Ja myśle że gra nim napewno więcej niż 5 osób...
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() up@jak Ci zal dupe sciska to wyjdz
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
skonczcie porownywac taifuna do mdw,moze nienawidze taifuna za zalosny sharing z braciszkiem ale podziwiam go za gre na pvp a nie na noob pvp serwach ,jak mdw przeniesie sie na jakis normalny serw i zrobi 280 wtedy zwroce mu honor ,puki co ejst dla mnie leszczem
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lady Moki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 107
|
![]() Cytuj:
On nie gra z braciszkiem...Jak niewiesz to po kiedo grzyba się odzywasz? |
|
![]() |
![]() |
#125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Bolesławiec
Świat: Old Arcania
|
![]() Cytuj:
co do mateusza dragona wielkiego to dostaje odemnie plusa za najbardzie zyebany nick stulecia, co tu dalej napisać .............. może >> ŁAŁ , TO pOLAk, ŁaŁ ON MA 2~~ LvVL,ŁaŁ , Go gGO 300~~ blz, prosze oszczędzcie mi tego i piszcie może jakieś gołe fakty, dołączajcie filmy , screny, było by ciekawiej niż pisać bezmuzgie i próżne pochlebstwa kolesiowi który ma was w dupie ...
![]() |
#126 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wyjdz ceciu
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() mam wiekszy szacunek i rispekt to kogos kto wbil 150 na pvp niz 300 na nonpvp.
na arcani mozesz zlapac hunta za byle co i od byle kogo, a na nonpvp to mozna robic co sie chce-zawalac lootbagi hlvlom, wyzywac ich itp.;] po za tym nonpvp to wieeeelka nuda, zero zabawy i wojen |
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]() edited edited
Ostatnio edytowany przez Shark90 - 23-01-2007 o 18:51. |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Mateusz gratuluje i życzę wesołych świąt.
![]()
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj to dużo osobom życzysz Wesołych Świąt
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Gostyń
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Hmm, gralem kiedys na non pvp jak jeszcze bylem noobkiem ;] ale powiem wam wszystkim ze to gra bez celu, wbijasz poterzny lvl i nic z tego nie masz bo 8 lvl podejdzie do ciebie i zaczyna cie bluzgac a ty nic nie mozesz zrobic. Pozdro!
|
![]() |
![]() |
#133 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
umiesz już grać? To pograj na non-pvp i dopiero sie udzielaj..... Wkurzają mnie ludzie którzy nigdy nie grali na Non pvp albo grali 2 miesiące a sie wypowiadaja...nie gralem na poważnie na pvp nigdy i sie nie wypowiadam o ludziach ani o stylu gry. Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Po co wogóle zaczynacie? Boli cie coś to sie wypłacz na PM na tibi... myślę że nigdy nie grałeś na non pvp i nie wiesz jak sie tam gra wiec siedz cicho! Mam nadzieje ze moim postem skoncze ten caly trolling...a wogole to ten temat mógłby byc juz zakmnięty bo na kilku ostatnich stronach znalazlem chyba ze 2 posty z gratulacjami dla MDW... ...i ja sie do nich przyłączam ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez paffelek - 07-01-2007 o 02:06. |
||||
![]() |
![]() |
#134 |
Guest
|
![]() Po co wy sie wogole udzielacie na temt tego ze gra na servie non-PvP? On gra dla siebie i wlasnej przyjemnosci i ma gleboko w dupie to co o nim myslicie... Jestescie jacys nienormalni. Czlowiek gra sobie zeby sie pobawic a ze przy okazji cos osiagnal (tak osiagnal bo wbicie tego 250 lv nawet na swiecie non-PvP to jest wyczyn a jak uwazacie ze to tak latwo to wbijcie sami a nie tlumaczycie ze wam sie nie chce albo zebyscie sie zanudzili... najwyrazniej mu sie to podoba.) to jest odrazu powod aby na niego najezdrzac? On ten temat zalozyl? On chcial abyscie mu gratulowali? Nie on ma was w dupie i to co o nim myslicie. Ten temat zalozyl ktos komu zainponowal wbiciem tego 250 lv i chcial mu publicznie pogratulowac. A tu jacys zakompleksieni idioci znalezli sobie powod zeby pojezdzic i powyzywac go bo ma wyzszy lv od nich... To tylko o was swiadczy i o tym jacy nienormalni jestescie i to wy jestescie noobami znizajac sie do takiego poziomu a nie on. Wypowiadal sie tu jakis 160~ ze jest wielkim panem bo wbil ten 160~lv na swiecie PvP. I tylko potwierdzil to ze kazdy niewyzyty idiota moze wbic wysoki lv. Co Ty soba reprezentujesz czlowieku? Co Ci to da ze go powyzywasz na forum? Zal Ci dupe sciska ze nikt o tym Twoim 160~lvl'ku nie napisal na forum?
No i teraz piszcie i na mnie najezdrzajcie... Stworzylem wam nowy temat do wyzywania i bluzgania na forum... Tylko sie troche zastanowcie co wy soba reprezentujecie... I kto tu jest tak naprwade noobem. No i oczywiscie Gratulacje dla MDW bo wkoncu po to jest ten temt... Ostatnio edytowany przez Czarus013 - 07-01-2007 o 11:40. |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() "no..każdy 200+ ma 5 ownerów. Nie wiedziałeś? To szkoda. Przekonasz sie o tym jak wbijesz 200 lvl i każdy zacznie mowic o tobie ze nie grasz sam."
Po pierwsze już nie gram w Tibię, ponieważ uważam że w tej grze nie ma postępu ( a jeśli już jest to BARDZO MAŁY) tylko że nie każdy 200+ sharoje ale MDW taki lvl zrobil 1,5 roku no to sam napewno nie grał a są osoby które grają 5-6 lat i mają 200 lvl to nie mówię że oni dzielą konto. Taifun i Mateusz to najwięksi oszuści w Tibii jakich widziałem i nie mam do nich szacunku nieważne czy wbiją 300 czy 400 lvl i jeszcze jak w przypadku MDW gra się na non pvp to już to mówi samo za siebie jacy to świetni gracze... Tibia jest nieuczciwa i kiedyś może to zrozumiesz i też skończysz grać lub zaczniesz sharowac i grać na różnych botach. Uczciwy gracz nie ma przyjemnosci z gry, jeśli wogule można mówić o jakiej kolwiek przyjemność z gry w Tibię... dlatego już nie zamieżam wbijać 200 lvl-a i wyżej ![]() Ostatnio edytowany przez Milten - 07-01-2007 o 11:47. |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i co z tego? Jest taka strona, nie wiem czy znasz, zrobiona przez jednego z tutorów. Autor to nie jaki Pskonejott. Poszukaj sobie tam info na temat ile oni grają. ZAMKNĄĆ TEMAT! P.S. Dobrze że skończyłeś z tibią...jednego nooba mniej. Jeśli myślisz że uczciwy gracz nie ma przyjemności z gry to sie grubo mylisz, albo nie miałeś kumpli... |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Milten - 07-01-2007 o 15:53. |
|
![]() |
![]() |
#139 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() gz powtarzania tego samego od początku tematu do końca praktycznie tej samej odpowiedzi na taki post z którym się nie zgadzasz.żAL.PL jak w ogole można kogoś nie szanowac bądź szanowac,bo gra gdzies w grze?!rox |
|
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Świat: Fortera
|
![]() Tak, bo wszyscy umieja expic. A on sie rozni tylko tym, ze najwiecej expi.
|
![]() |