|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Stan: Na Emeryturze
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Yhm, moje zgłoszenie jest nadal ważne, ale jeżeli mnie nie będzie, to prosze mnie nie winić. Zmieniam właśnie komputer i będę miała problemy z neostradą.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Zapisuję się
PS: uwielbiam szachy ![]()
![]() |
#44 |
Fallen Angel
|
![]() A czy ktoś w tym towarzystwie trenował kiedyś szachy? Ma kategorie szachową?
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Owszem, ale daleko nie zaszedł. Nie pamiętam teraz, czy się III kategorii dochrapałem, ale IV na pewno xP
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() Ja kiedyś pykałem w kółko i krzyżyk, szachy są chyba podobne
![]() A tak na poważnie, to w szachy przegram nawet z kubkiem kawy, więc jeśli będą kategorie umiejętności, dajcie mnie do najniższej... Ale teraz już najpoważniej, fajny pomysł, ale jeśli będę ostatni, to wywal mnie z listy graczy, bo nie chcę się ośmieszać jak wszyscy mnie pocisną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Krzyżak
|
![]() U mnie w podstawówce w klasach 1-3 lekcje szachów były obowiązkowe i 3-cio klasistów tych zdolniejszych wysyłano na takie turnieje międzynarodowe. Ja na takim turnieju byłem i ostatniego miejsca nie zająłem. ; ) A grywałem z dużo do siebie starszymi ludźmi (głównie Ruscy i Białorusini czy Litwini ; ). Ukończyłem te lekcje z wyróżnieniem ale kategorię to ni cholery nie wiem jaką mam. ; P Z resztą miałem wtedy 10 lat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Btw. Thomisson.. Jestem Xawieri.. nie XaVier -.-
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Wspisać mnie plx xP
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Informuję, że zostało jeszcze jedno wolne miejsce, a za 5 dni dobiega końca termin zapisów, więc kto jeszcze się zastanawia, czy wziąść udział, czy nie niech się spręża.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Dobry pomysł. Dopiszcie i mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, zapisy uważam za zamknięte. Co prawda można dalej się zgłaszać, ale będzie się dopisanym tylko na listę rezerwową. W najbliższych dniach powinien pojawić się regulamin turnieju oraz rozpisku i skład grup.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesteś pitbul jednak w turnieju, nie zauważyłem, że było 32, tylko 31 zapisanych. A więc jesteś ostatnim zapisanym graczem na liście podstawowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Zglaszam gotowosc. Problemów z netem brak, teraz mam problemy z windowsem, nawet mi ten szajs nie chce sciagnac ubuneo:/ (5 min. korzystalem z ie by sciagnac firefoxa i gowno, kilka trojanow -_-'). Dzis format znowu, wiec juz problemow nie powinno być. Anyway, zapiszżesz poprawnie mój nick :<
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1.Partie muszą być rozgrywane na www.kurnik.pl , pokoje dowolne
2.Czas przekazany na wykonanie wszystkich ruchów dla gracza: 30 min 3.Kolejka trwa tydzień i przez ten czas muszą być rozegrane wszystkie partie 4.Jeżeli ktoś nie będzie dawał znaku przez tydzień zostanie zastąpiony przez innego gracza lub będzie walkower dla przeciwnika 5.Jakakolwiek formy obrażania lub dyskryminowania innych graczy będzie karana natychmiastowym wyrzuceniem z turnieju 6.Wyniki partii podajemy w ten sposób: gracz 1 – gracz 2, zwycięzca 7.Za wygraną otrzymuje się 3 punkty, remis- 1 punkt, przegrana- O punktów 8.Z grupy awansują dwaj najlepsi gracze 9.Faza pucharowa będzie rozgrywana systemem francuskim 10. Wszystkie wyniki oraz jakiekolwiek skargi i komplikacje proszę podawać na moje GG: 7120620 Grupy: Grupa A: Thomisson Rater VeLvet Shein Silvershadow Grupa B: Xaplin Ksard Zillek Eldonek Gangrel Grupa C: Tasior Nikast Shynix Glamri Mati9630 Grupa D: Slay Blind Guardian matii Korektor Grupa E: Nosferatu Lasooch Zupka Chinska Kensai Grupa F: Kele fm* Ksabi Nyskus Grupa G: Griendly jaskolek Xawieri Saviour Grupa H: Matek Czarna Mamba Radarowiwi poprostu_pitbul I kolejka (14.01.07 - 21.01.07) Grupa A: Thomisson - Rater VeLvet - Shein Silvershadow Grupa B: Xaplin - Ksard Zillek Eldonek - Gangrel Btw. GG Xaplina to 7519860 (to mój kumpel z real, który też się chciał zapisać) Grupa C: Tasior - Nikast Shynix Glamri - Mati9630 Grupa D: Slay - Blind Guardian matii - Korektor Grupa E: Nosferatu - Lasooch Zupka Chinska - kensai Grupa F: Kele - fm* Ksabi - Nyskus Grupa G: Griendly - jaskolek Xawieri - Saviour Grupa H: Matek - Czarna Mamba Radarowiwi - poprostu_pitbul |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ślepy los. Walniesz mi szewca, Matek.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() hmmm jak bym sugerowal dac z 1.5 tygodnia albo anwet 2 bo wiecie, zaczely sie ferie i nie kazdy jest w domu
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |