![]() |
#1221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() Dziś Cię wyręczę ![]() Ostatnio edytowany przez Rodi - 06-01-2007 o 19:57. Powód: literówka |
|
![]() |
|
![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
To są dane z przed 3 lat... Teraz oflicjalnie zameldowanych jest około 1 100 mieszkańców. W tym około 300-350 osób to studenci lub ludzie którzy wyjechali za "chelbem" zagranice. To robi z Ulanowa jednym znajmniejszych miast w Polsce. xDD PS: Jest to stolica Polskiego Flisactwa. ![]() ![]()
#1223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Należy być dumnym z naszej wioski
![]() ![]()
#1224 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() duzo jest pk na Kyrze?
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() eee dupa myslalem ze lepsza ta mapa jakas ;p niezaznacze na niej domu :|
|
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() skonczcie pierdol** glupoty i gadajmy nareszcie o kyrze !! wiemy jedno eon i geo hacked eon padl
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#1228 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Narazie to obie strony na noob charach Pekuja.
|
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vankel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 155
|
![]() Bardzo dobrze zrobił moderator ze usunał te wyzwiska, i jechania po innych.. powinien jeszcze pobanowac kilka osob na tym forum .. za upublicznianie bez zgody drugiej osoby zdjęc i wógle <dno ludzie>
![]() A co no Kyrze sie dzieje noobchary z gildi Fg sobie pekuja ![]() ![]() ![]() ![]() I jedno powiem osoby ktore pekuja ( Goberi, Jamal Lewis, Verandin , Regal Hexen (druga postac Abo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1231 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1232 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Cytuj:
obojętnie kto bedzie przy wladzy nawet jezeli hmm posypaly by sie delete acc dla wszystkich z MM i FG to wladze objelo by AIE albo jakies Divin~ niewiadomo co i robilo by dokladniee to samo... pewnie tera bedziecie sie zarzekac ze nie, niemozliwe,tak by niebylo... ale nieoszukujmy sie TAK By sie stalo... A co do tego pkingu noob charami to zaloze sie ze Ty tez pkowales kiedys swojim nuub charem dla czystej zabawy... i niema dowodow na to ze to są nuubchary FG ... chyba ze masz screeny z accountow?xD
![]() |
#1233 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kto chciał a kto nie ... jak chyba wiadomo wiekszosc co teraz jest w Fg była w dawnej Famili z dawnym tetrem .. ![]() ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1234 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rozumiem ale wiesz co... huk ubilem wszystkich prawie oprocz 80 Ek ,bana dostalem a pozniej loguje sie a tu mi pisze Abo~ ze mam hunta... ![]() MM miała noob chary ale oni np. zabili Turghol co sobie expil na cave bocie w ank~.. ale nie tak jak FG co stoji koło depo i czeka na cel.. i to im sie nieudaje zabic to huntuja swojimi h lvl .. kozaki za dyche |
|
![]() |
![]() |
#1235 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chociaż może one byc większe lub mniejsze. W przypadku Fg jest ono bardzo duże. Up Dokladnie... nie ujebią kogos noob charem to huntuja głównymi charami więc masz dwa wyjscią paść odrazu lub po jakimś czasie zaplacić zato że nie padleś |
|
![]() |
![]() |
#1236 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: ...
Świat: kyra
Poziom: 51
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() jak na moje to ta wojna sie skonczy szybciej niz sie wydaje xd FG szuka na sile wrogów lejac ludzi z EIE etc ... pozyjemy zobaczymy
Dzien w którym powstaną barykady Ja po tej, ty po tamtej stronie Dzień w którym rozlegną sie strzały I staniemy sie bardziej czerwoni I staniemy sie bardziej czerwoni Lecz my nie będziemy pokorni Nie będziemy bezsilni i bierni Weźmiemy co bedzie pod reką I staniemy po stronie rebelii I staniemy po stronie rebelii Gdzie wtedy schowacie swe twarze? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1239 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Poziom: 65
|
![]() Ohohoh...
Stoje sobie przed depo. stoje bo regeneruje mane i ogolnie sie nudze - stoja sobie inni ludzie, i jeden RS o nicku Johnny Woker. RSa nieruszam -bo powodu nie mam (a raczej niemiałem) Az tu... podchodzi do mnie owy RS i ... 17:26 You lose 21 hitpoints due to an attack by Johnny Woker. 17:26 You lose 26 hitpoints due to an attack by Johnny Woker. 17:26 You lose 24 hitpoints due to an attack by Johnny Woker 17:26 Don Puchacz [65]: styka? (oddalem mu pare razy) 17:26 Johnny Woker [19]: rotfl 17:26 You lose 26 hitpoints due to an attack by Johnny Woker. Bil dalej.. 17:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Johnny Woker. He was killed by Don Puchacz. Loota niebylo - odrazu mowie. Niebedzie mnie rs dla zabawy bic- zwlaszcza ze nieznam go.. niby nic - rs padl - nastal spokoj. Nagle z depo wyskakuje Evil'Gandamir i pisze: 17:27 Gandamir Evil'Eye [93]: 10k gandamir evil'eye /venore 17:30 Don Puchacz [65]: nierozumiem o co ci moze chodzic 17:30 Gandamir Evil'Eye [93]: Johnny woker. 17:30 Don Puchacz [65]: zaatakowales mnie? 17:31 Don Puchacz [65]: czy ja ciebie? 17:31 Don Puchacz [65]: z tego co pamietam to ty mnie No i dalej juz nic niepisal. Jestem juz hunted czy dopiero podpadlem tym postem? Brak Ci kasy? Probojesz wymuszac, bo ciezko z depo wyjsc i zarobic samemu? Wybacz FG|Gandamir'ze ale ja ci kasy niedam ;/ Cytuj:
Z tego co widze to on swiety nie jest - albo pomaga sam w zabijaniu, albo gdy ktos zabije jakeigos noob chara z FG, ktory to wlasnie pekowal to leci sie mscic. Ostatnio edytowany przez pCz - 07-01-2007 o 18:14. Powód: musze bo sie udusze |
|
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Świat: Kyra?
|
![]() Kolejny przyklad PA.... Tym razem Gandamir