![]() |
#1241 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
|
![]() |
|
![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1244 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
noob to noob ![]() Ostatnio edytowany przez Mioduch - 07-01-2007 o 18:34. |
||
![]() |
![]() |
#1245 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
W sumie jedynym bledem ktorym ona wtedy zrobila bylo to ze te rzeczy zwrocila.. Poor little jasmin serduszko zabolalo? ![]() ![]() ![]() A ty Mioduch z tego co slyszales niezly z Ciebie boter. A jak wracajac do tematu gammblera (na zlosc wam naspzie tutaj) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1246 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hahaha po co mu oddawala ? ![]() ![]() ;] skad masz takie wiesci o mnie ? ![]() Ostatnio edytowany przez Mioduch - 07-01-2007 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
#1247 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Hah passy mialo na mnie full 3 osoby i to nie jednoczesnie, zresztą mi na Tibii nie zalezy tak żeby plakac bo się miało hacka ;]. ![]() ![]() @ Tosik "Ej Jasmin pliska, Daj mi Dsm i Demonke, pliska pomyśl ile na tym zarobisz, ale daj mi to Dsm i Demonke" Przypomina Ci to cos ;]:> ![]() ![]() @ CHyba_Twoj_stary Tak sumienie mnie ruszylo, bo on mi wtedy nic nie zrobil ;] Ja przynajmniej mam jeszcze cos takiego jak serce ;] ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1248 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1249 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw oswiec mnie ![]() Cytuj:
![]() Jak na kogoś komu nie zalezy na Tibi to troche długo grasz.... ![]() Ostatnio edytowany przez Mioduch - 07-01-2007 o 22:08. |
||
![]() |
![]() |
#1250 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1251 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() @ Chyba_Twoj_Stary
Jedyny frajer jakiego widze na tym forum to Ty. Czepiasz się wszystkich i o wszystko. Nie uważam żeby uczciwość czy posiadanie sumienia była frajerstwem. |
![]() |
![]() |
#1252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Liverpool
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
![]() @Chyba_Twoj_Stary Te chary gammbiego to pewne info? bo lokacja z belchatowa, to co gammbi zajebal kumplowi acc czy jak? ![]()
![]() |
#1253 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Malenka a pytal Cie ktos o zdanie? ^^ Gdyby zrobili konkurs na najbarddziej żałosną osobę na tym forum zaglosowalbym na Ciebie. Mowisz o uczciwosci? a kto klamal prosto w oczy ze nie dal passow gammbowi? ![]() ![]() @Inverse Pewne. wiesz kazdy moze sobie napisac lokacje jaka mu sie podoba. Swojego czasu on te chary probowal sprzedac ale cos mu nie wyszlo ![]() ![]() |
|
![]() |
#1254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Info dosyc przydatne ![]()
![]() |
#1256 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no tak grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz, jak dla Ciebie to polecam dzial poradniki... poczytaj sobie, moze sie czegos ciekawego nauczysz. Biedny chlopak na odwyku musi siedziec :/
#1257 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
no tak, grac nie mozesz to forum sobie poczytujesz ![]() Sorry za double'a cos sie net wiesza -.-
Yours Itachi. Ostatnio edytowany przez Inverse - 08-01-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
#1258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() A do tego wzięłem całą winę na siebie, aby Gammbler Cię nadal "kochał" ![]()
<Rysiu> hehe.. Anglia nie zagra na ME! co to teraz bedzie? ![]() <Steph> teraz Anglie i Irlandie na tych mistrzostwach reprezentuje Polska Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 08-01-2007 o 14:48. |
|
![]() |
![]() |
#1259 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Nie żebym się czepiała czy coś ale pokażcie mi, w którym miejscu ja napisałam, że mu nie dałam passów? Tylko się uprzejmie zapytałam skąd Wam się to wzięło.
A tak się składa, że niedużo obchodzi mnie Twoje zdanie na mój temat Patryku. Ja przynajmniej mam RL znajomych i to na ich zdaniu mi zależy. A kto mnie zna wie jaka jestem (mówię teraz o tb) i wątpię żeby uwierzył w jakieś marne kłamstwa na mój temat. |
![]() |
![]() |
#1260 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Mówiac np. "Nie wiem skad wam sie wzielo ze Gammbler ma do mnie passy" to jest jednoznaczne z tym ze jestes zdziwiona tym ze o tym wiemy. ![]() ![]() @gammbler Wesolo co nie? ![]() |
|