Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 08-01-2007, 14:53   #4001
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Świat: Galana
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Dressu

po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem
po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss?
Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji...
wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo
Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc....
stfu...
Tharrin
co masz do Martimo?
jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ?

Pozdro
pod koniec wakacji to sie wyplaciles drugi raz. Pierwszy jak byles w Right~ Academy jeszcze po tym dedzie pytali sie na gc Ciebie "co zamierzasz zrobic? dolaczasz do wojny? a Ty na to odparles "nie wiem , ide spac teraz musze to przemyslec przez noc". Na drugi dzien juz Ciebie nie bylo w gildii Right~ ehh.
Nic ci to nie dalo bo pare dni pozniej znowu byles we wojnie bo neutralne Furions z Demim na czele i vnzla team dolaczylo do Right~. Miesiac pozniej wymiekla Ci dupa i poleciales razem ze swoim kumplem rl Verdaxem .

Ostrzeszow team ROX! Hail Sir Babolek! Hail RUmcio! Hail Verdax!
dressu jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-01-2007, 15:21   #4002
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.

wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.

raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina

xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.

PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.
W wakacje Rivenn byl hardcore jak podlecial domnie i zaczal pa robic dzieki Rahili bo kasy nie mieli zaplacilem poczym 3 dni pozniej mialem przyjemnosci zobaczyc ekipe 5x wieksza to chuj do wojny dochodze jak rivenn byl taki hardy i chcialem solo to s*******al w Edron mi po dachach 1x soulfire msn konda log in oni tylko sa twardzi w grupie a tak naprawde sa nikim w pojedynke mnie ruchali we 2 ? i padlem trudno nie zaplace juz nigdy stracilem tyle juz ze wole dednac i kupic blessy niz placic za free i mam Naucze i sie trzymam tego

stary 08-01-2007, 15:55   #4003
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
pod koniec wakacji to sie wyplaciles drugi raz. Pierwszy jak byles w Right~ Academy jeszcze po tym dedzie pytali sie na gc Ciebie "co zamierzasz zrobic? dolaczasz do wojny? a Ty na to odparles "nie wiem , ide spac teraz musze to przemyslec przez noc". Na drugi dzien juz Ciebie nie bylo w gildii Right~ ehh.
Nic ci to nie dalo bo pare dni pozniej znowu byles we wojnie bo neutralne Furions z Demim na czele i vnzla team dolaczylo do Right~. Miesiac pozniej wymiekla Ci dupa i poleciales razem ze swoim kumplem rl Verdaxem .

huh nie palcilem po dedzie... wyszedlem Maciek mi zalatwil ze niebylem hunted... i nic nieplacilem...
Potem stwierdzilem ze skopiemu im dupy a tak sie niestało i wyszedłem płacąc...
masz cos do ostrza? jak tak to wpadaj zobaczysz co sie robi z takimi jak Ty...

Dziumek wracaj palo a nie gadaj >hrhr<

Pozdro
stary 08-01-2007, 16:13   #4004
Mia~
Użytkownik Forum

Mia~'s Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:

Czekamy z niecierpliwieniem na Ciebie frajerze dressu...

kozak w chu* jestes widze...
stary 08-01-2007, 16:23   #4005
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
huh nie palcilem po dedzie... wyszedlem Maciek mi zalatwil ze niebylem hunted... i nic nieplacilem...
Potem stwierdzilem ze skopiemu im dupy a tak sie niestało i wyszedłem płacąc...
masz cos do ostrza? jak tak to wpadaj zobaczysz co sie robi z takimi jak Ty...

Dziumek wracaj palo a nie gadaj >hrhr<

Pozdro
hahahahhaah, wpadaj i zobaczysz co robimy z takimi ludzmy xDDDd nie cwaniakuj tyle czlowieczku... Przyjedz na pucola 18-stke z teego co wiem zapraszali cie
Adelao jest offline  
stary 08-01-2007, 16:38   #4006
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Galane odwiedził GM:
16:12 You see GM Dazetih Galana (Level 2). He has no vocation.
Pobiegał trochę w dp i sie zmył ;d

nie wiem czy już ktoś o tym pisał, jak tak to nvm, ale:
Pucol:
Jan 07 2007, 00:07:05 CET Killed at Level 86 by Levandero Gamblino and by Zevia

Marduc:
Jan 08 2007, 02:28:31 CET Killed at Level 92 by Lutore

Ostatnio edytowany przez Morbom - 08-01-2007 o 16:56.
Morbom jest offline  
stary 08-01-2007, 16:46   #4007
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
hahahahhaah, wpadaj i zobaczysz co robimy z takimi ludzmy xDDDd nie cwaniakuj tyle czlowieczku... Przyjedz na pucola 18-stke z teego co wiem zapraszali cie

lol ja cwaniakuje ? wez chlopie niepisz na tym forum juz nic...
btw nic o Was niemowie wiec niewpie****** sie w nieswoje sprawy....

zal.pl...

Pozdro
stary 08-01-2007, 16:49   #4008
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

Wanos dostał bana za macro use. Ponoć na tym własnie sorcu którym cfaniakował - 29 lv Xilain Elstar. Tak mi bynajmniej Febb powiedział..

@Tharrin
Widzisz, a jednak przyznałeś mi racje, że jednak knight wygra ;p

Pozdrawiam!
stary 08-01-2007, 17:17   #4009
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@dressu
Nie wiem jaki masz nick itp. Jak bys nie wiedzial, to rumcio mial swoje powody. Po co mial siedziec w inactive guild? Nic. Zaplacil? Z tego co pamietam nuskei oferowal free za darmo, ja przynajmniej mialem taka mozliwosc.
Najwieksza oferma w wojnie byl jeffrey kinta- zaplacil, HWL zobaczyl to zamiast pomoc uciekal i takie tam
Bede go bronic bo malo wiesz. Ja nie zaplacilem, chociaz 70% tego forum to zrobilo lub leavnelo guild za nic.

Adelao
Cioto. Tak boje sie pucola, bo ma palce 90stopni w dol od grania na kompie. Jestescie tak przerazajacy, ze az mnie to drazni. Takich plackow jak wy... 10 na 1 wyskocza ale juz 3 na 1 nie. Sam bym wam taki lomot spuscil ze matka by was nie poznala. Znajac zycie walnal bym jednemu drugi by spogladal nie pomogl.
Wiec zamknij swoja gebe, bo nikomu nie imponujesz swoim frajerskim, zalosnym, infantylnym kozaczeniem sie na forum.
Przyjedzcie do poznania, wyjde na was sam i was nie ma. xD ( riposta ala Adealo)

@Topic
Kozaki... odwalcie sie od rumcia bo
primo Tharrin i reszta tez sie wyplacili
Secundo On na was sie nie rzuca
Btw. Adealo ty najlepiej zamkilknij...
Dressu kim ty w ogole jestes? Podaj mi swoj nick...

Dopisek
Adelao nie prosze cie o odpowiedz. Wole zebys to przemilaczal, pomyslal troche zanim napiszesz, pozniej przeczytaj post 2 razy przed wyslaniem, A DOPIERO wtedy zaszczyce cie odpowiedzia ^^.

CALY TEN POST JEST IRONIA, NAWIAZUJACA DO POZIOMU ADELADO

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 08-01-2007 o 18:43. Powód: Adnotacja
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 08-01-2007, 17:22   #4010
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

@wszyscy Ci co sobie grożą pobiciami w rl.

Nie powiem że jesteście żałośni bo to słowo przewineło się 500000 razy przez ostatnie 400 stron tego tematu, jesteście poprostu.. jedyni w swojej kategorii.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 08-01-2007, 17:25   #4011
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

omg, Verdax, Rumcio, Jeffrey, Anevarix i ktos tam jeszcze zaplaciliscie na poczatku tzn. jak zaczelismy dostawac w dupe coraz bardziej, wiec teraz nie pierdolcie jacy wy kozacy jestescie

Zrobiliscie co zrobiliscie teraz to juz nie wazne.... Mnie tylko w*****lo to ze po 3 miechach walczycliscie przeciwko swoim dawnym guildmate, a wydawalo mi sie ze bylismy znajomymi ;<
thewojtek jest offline  
stary 08-01-2007, 17:29   #4012
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@dressu

Adelao
Cioto. Tak boje sie pucola, bo ma palce 90stopni w dol od grania na kompie. Jestescie tak przerazajacy, ze az mnie to drazni. Takich plackow jak wy... 10 na 1 wyskocza ale juz 3 na 1 nie. Sam bym wam taki lomot spuscil ze matka by was nie poznala. Znajac zycie walnal bym jednemu drugi by spogladal nie pomogl.
Wiec zamknij swoja gebe, bo nikomu nie imponujesz swoim frajerskim, zalosnym, infantylnym kozaczeniem sie na forum.
Przyjedzcie do poznania, wyjde na was sam i was nie ma. xD ( riposta ala Adealo)
Skoro jestes taki silny no to zapraszam do nas
Podczas wojny kompletnie nic nie zrobiles, poza zabiciem rl ratena. Teraz placzesz ze nie zostawiles gildi. Kiedy Hwl zaproponowalo nam pokoj, zaczales expic, ale podczas walki nigdy Cie nie bylo, wiec przestan rozprawiac na temat wojny, bo nie masz do tego prawa. Mnie nie obchodzi co bylo wczesniej, kiedy demi byl liderem, moze wtedy sie angazowales, ale pozniej nie bylo z Ciebie zadnego pozytku.
Taki z Ciebie Rycerz jak z koziej dupy trąbka...

Ostatnio edytowany przez Ascario - 08-01-2007 o 17:31.
Ascario jest offline  
stary 08-01-2007, 17:35   #4013
Azenus
Użytkownik Forum

Azenus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki

Świat: Kyra
Domyślny

Cytuj:
Hail!

//Adelao mamusia Ci poprawia stylistykę, ortografię i poziom postów? xD
jak już Złote ryjki bedą jeździć po Polsce to zachaczcie o nas, my was uleczymy po Poznaniu :*

Ostatnio edytowany przez Azenus - 08-01-2007 o 17:39.
Azenus jest offline  
stary 08-01-2007, 17:35   #4014
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ascario Pokaż post
Skoro jestes taki silny no to zapraszam do nas
Podczas wojny kompletnie nic nie zrobiles, poza zabiciem rl ratena. Teraz placzesz ze nie zostawiles gildi. Kiedy Hwl zaproponowalo nam pokoj, zaczales expic, ale podczas walki nigdy Cie nie bylo, wiec przestan rozprawiac na temat wojny, bo nie masz do tego prawa. Mnie nie obchodzi co bylo wczesniej, kiedy demi byl liderem, moze wtedy sie angazowales, ale pozniej nie bylo z Ciebie zadnego pozytku.
Taki z Ciebie Rycerz jak z koziej dupy trąbka...
Na Kazdego Cfaniaka jest cfaniak uwierz mi ja male manto spucilem 1 ,ale potem koles z 2 gimnazjum spocil mi wpierdol.
Jak kolesi 26-35 latow klada 16-18 latki n/c moze tak rumcio nie pozornie wyglada inni tez moze jak dzieci ,ale to nie znaczy ,ze jest mega ciota
Zza klawiatury ,kazdy ma moc w gebie gorzej sie sprawdza na rl cuz ja juz nie raz becki po meczu dostalem i palowanie i zyje Morda Nie Szklanka Widze Łodzianka xD

stary 08-01-2007, 17:49   #4015
DfJ
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooDaaL Pokaż post
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?

Ja bym biegł to pz aż by mi się uhy nie skończyły, a nie, a tak nawiasem mówiąc to porażająco dużo masz tych uhów, aż 2 bp, ja na 30 lvlu knightem chodziłem z 5 bp nigdy nie płaciłem, chociaż mnie tyle razy huntowali i od 20 do 60 lvla nie padłem... Tylko później mi się nie chciało grać to sobie dedłem 2x i mój knight ma 56 lvl.

Ostatnio edytowany przez DfJ - 08-01-2007 o 17:53.

stary 08-01-2007, 17:52   #4016
wilderwein
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2005

Poziom: 100
Skille: 90/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

wie ktoś może czy na galanie sprzedaje ktoś SOV'a ? jak tak to kto i za ile ;>
wilderwein jest offline  
stary 08-01-2007, 17:52   #4017
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

ascario
CZytanie ze zrozumieniem nie boli. Napisalem RIPOSTA ALA ADELAo
Ja zaczalem expic? Wbilem 20% do 96 i na tym sie skonczylo, potem zabilem Sautis Nantico, dobry lvl, loot i latwy do randoma.
Trudno zebym w trakcie pokoju podejmowal jakies akcje cieniasie. Jak mowilem zebysmy my pierwsi ich zaatakowali, daj spokoj ... szkoda zycia. W dodatku nie wymagaj ode mnie, ze caly dzien bede na kompie czekac, az ktos sie zlituje i sprobujemy massloga.
Nie robie z siebie kozaka, tylko mnie smieszy jak on od razu PRZYJEDZ NA 18STKE PUCOLA, NIE BEDZIE ZADNYCH DZIEWCZYN> ^^
Podczas wojny bylem nieaktywny podczas wakacji, no niestety ale tej ja mam RL life, i nie spedze waksow na akcje odbywajaca sie raz na tydzien .xD
Mam wiecej praw do gadania o wojnie niz ty. BO zrobilem w niej wiecej niz ty!! ZApytaj sie frajerka tharrina jak mowilem zeby dal mi msn to sie zaangazuje. Tharrin nie dal, bo myslal ze jestem spy albo hakier ^^ xD haha
Pozniej powrzucalem PN na gc i dostalem kicka ;] i za random jeszcze.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 08-01-2007, 18:01   #4018
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morbom Pokaż post

Marduc:
Jan 08 2007, 02:28:31 CET Killed at Level 92 by Lutore
byl jakis resone ? ;p bo nie jestem w temacie ;p
stary 08-01-2007, 18:10   #4019
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:

zal.pl...

Pozdro
Jak masz do kogos problem w rl to nie pisz tu tylko na priv....

@Poznanski Rycerz Kim ty jestes czlowieku ze takiego cos piszesz? Sam by nam lomot sposcil , prosze nie bij nas!! Omfg jebany cwaniak przed komputerem !! :S:S:S:S
Adelao jest offline  
stary 08-01-2007, 18:17   #4020
Adelao
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:

zal.pl...

Pozdro
Jak masz do kogos problem w rl to nie pisz tu tylko na priv....

@Poznanski Rycerz Kim ty jestes czlowieku ze takiego cos piszesz? "Sam by wam lomot sposcil" , prosze nie bij nas!! Omfg jebany cwaniak przed komputerem !! :S:S:S:S
Adelao jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania