![]() |
#1241 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Jak jest wam tak zle to dojdzcie do Mo Murda i walczcie z nami
![]() @pCz Apox'ep padl za nic, Rysio the sorcerer padl kilka razy za nic, Valeriouz the vegaz~ padl za nic wiec nie wiem czego placzecie ze PA robimy @Vankel po 1 gralem verandinem, cos tam se kogos bilismy wpadles ty i zaczales nas bic, miales pzta i na koniec zrobiles ue na 15-30lvle i padlismy, i potem dopuki bana nie dostales to biles nas i prosiles zeby cie zostawic a teraz kozak ze moglbys to zrobic jeszcze raz lols ![]() ![]() i tak w ogole to nikt nie mowil ze chcemy cos na tej zjebanej kyrze naprawiac, my se roz*******amy mo murde i mamy wyjebane na was all co placzecie ze se pekujemy czy co kolwiek innego robimy, jak jest ci zle to dojdz do nich i pomoz, bo juz nie mamy praktycznie z kim sie bic a tak propo zabili Tythana, Lucaciu Glo~ za nic, Garlerdon z Moothem i innymi, oni tez pekuja!!! UWAZAJCIE!!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
@Lenrock - ta wiem, jakby tak bardzo chcial to mogl to zrobic gdy mialem PZ. A tak to tylko wyszedl 2 razy - by mnie poinfnormowac gdzie przeslac kase, i pozniej by sprawdzic gdzie jest Herineey~ ![]() PS. i w ogole jak to jest - na tibia.com byl temat o nowej PriceLiscie - pare? osob z FG pisalo ze akceptuja, ze beda sie starac by ta lista byla uzywana przez wiekszosc - a co widze pare dni pozniej? DemonHelmet - ktory wedlug zaakceptwanej przez was listy kosztuje 300k, zostal sprzedany przez jendego z was za okolo 150k. Pozdro |
|
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() Sami widzicie jake mam eq i nie wiem co robic bo kumple mowia zebym sprzedla hara i sobie na furorke kupil ale Kyra jest spox waiec to eq jak w podpisie i jeszcze 6k arrows i brust arrows i inne smiecie... jak sadzicie sprzedac czy nie ???
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra?
|
![]() @Volvo'Gru
Wszystko zalezey od Ciebie... Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne ![]() |
![]() |
![]() |
#1246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Vankel
Świat: Nerana
Poziom: 155
|
![]() Cytuj:
a ten 80 lv Regal hexen ?? druga postac Abo~ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1247 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. tam był 80 Ek, 40 pall, 54 druid?. i jakieś scierwa wasze małe lvl biegały 3. nie prosiłem tylko mowiłem... a jak nieposlłuchaliscie to was ujebałem norma nie ![]() 4.Pomógł bym wiesz |
|
![]() |
![]() |
#1248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() @don puchacz
jakbys napisal o tym do mnie lub kogos innego z liderow to bym ci pomogl, no ale spoko, widze ze tibio pl'owskie nooby ci pomoga lepiej, jak wolisz Ostatnio edytowany przez Gedd - 08-01-2007 o 01:13. |
![]() |
![]() |
#1249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Way It Was
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() demon helmet 150k ;>
to ja dwa prosze ![]() ![]() Heheh Price Lista hehehe smieszne to jest dla mnie wszystko srzedaje u djina Jak co to Bohy za 34k do ludzi. MMS sprzedalem za 165k ;> Problem mam z medusa shield ktorej juz nikt nie chce ![]() Jak Popyt rosnie to i cena rosnie ![]() A fire swordy to juz calkiem znikly z trade ![]() |
![]() |
![]() |
#1250 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1251 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1252 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1253 |
Użytkownik Forum
|
![]() czyli jak ty?;p
#1255 |
Użytkownik Forum
|
![]() I nie mam zamiaru tu juz pisac bo widze ze znowu tu sie zaczynaja przezwiska
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik forum
|
![]() to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac
|
![]() |
![]() |
#1257 |
Guest
|
![]() A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne
![]() |
![]() |
#1258 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1259 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. dogadac sie z wami nieda... "pay or day" hehe 3. jak nikt niemowil jak mowil Abo~ |
|
![]() |
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lol, strzezcie sie ludzie, nadchodzi nowa generacja Power Abuserów, a na jej czele stanie...
Gandamir Evil'Eye dobra zal, jakie pierodly tu wypisujecie, a puchacz dobze wiesz jak to bylo i niemusisz wkrecac pozdro Ostatnio edytowany przez 0lik - 08-01-2007 o 23:11. |
![]() |