Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-01-2007, 10:50   #1121
Dreso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Namitura Pokaż post
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel
Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.

Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.
Dreso jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-01-2007, 14:00   #1122
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

co tam chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.

13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.

13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.

13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.

13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.

13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.

Ostatnio edytowany przez Corso - 09-01-2007 o 14:57.
Corso jest offline  
stary 09-01-2007, 14:34   #1123
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
co to chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.

13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.

13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.

13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.

13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.

13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.
Niedlugo bedziesz tu gadac sam ze soba ale co tam.., Rzeczy urodzinowe do celebracji 10 urodzin tibii
Szkut jest offline  
stary 09-01-2007, 14:36   #1124
Wala
Użytkownik Forum

Wala's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006

Świat: Inferna
Domyślny

@Up

moze nie sam ze sobą ^^
a zreszta jak widać wypoiwadają sie tu ludzie którzy graja na innych serwach
Pozdro
stary 09-01-2007, 14:46   #1125
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso Pokaż post
Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.

Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.
witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.
Guardian anubite jest offline  
stary 09-01-2007, 18:57   #1126
71fifi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław

Poziom: 69
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
Domyślny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.
PO:
1. Pomysl logicznie jak by Dreso nieznam Vaty to by sie nie odzywal...
2. PO h... Sie WTRACASZ JAK NIEwiesz o co chodzi...
3 Vata jest inteligentny co nie Rafal??

POzdro!!!
71fifi jest offline  
stary 09-01-2007, 19:14   #1127
Dreso
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:

Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem
Dreso jest offline  
stary 09-01-2007, 19:23   #1128
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

03:05 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
03:08 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from theirintrusion.
03:09 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
03:11 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.

Najazd demonicznych sił na Darashie. Bardzo duże ilości Undead Minions (takie ds które używały sd wawe za max 260 dmg) ale również 3x boss:

Minishabaal (Diabolic Imp) summonował Diabolic Impa.
03:32 You lose 150 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 168 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 218 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 Vatariel [130]: Exura Vita
03:32 Xavorz [106]: utani hur
03:32 You lose 160 hitpoints due to Minishabaal.

Bones (Undead Dragon)
03:39 You lose 52 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 132 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39You lose 145 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 301 hitpoints due to an attack by Bones.

Fluffy (Hellhound)
03:21 You lose 169 hitpoints due to an attack by Fluffy.
03:21 You lose 211 hitpoints due to an attack by Fluffy.

Zabiliśmy Bones (Surprise bag, Demonic Essence, Soul Orbi i gp) i Fluffy (surprise bag i około 200gp) a Minishabaala nie mieliśmy jak (leczył się szybko i znikał) bo walczyłem tylko ja Meddow i Xavorz z czego ten ostatni padł
Vatariel jest offline  
stary 09-01-2007, 19:39   #1129
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso Pokaż post
Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:

Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem
Juz mi powiedzieli o tym i zlewalem z tego 30minut jak mozna byc takim noobem i podac passy.
stary 09-01-2007, 22:40   #1130
Diuks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Berylia/selena
Diuks ma numer GG 6666666
Domyślny

Byl atak na darashie przed chwila

Zapowiadał się tak
-22:05 Something sinister is going on in the desert north of Darashia
-22:09 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
-22:12 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion.
-22:13 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
-22:15 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.

Pare Hitów xD
22:17 You lose 236 mana blocking an attack by Bones.
22:20 You lose 107 mana blocking an attack by an undead minion.
22:20 You lose 555 mana blocking an attack by Zavil. - Bylo wesolo ^^ [UE]
Duzo tego shitu naszlo
22:23 You lose 223 mana blocking an attack by Minishabaal.

Byl jeszce Diabolic Imp ale nie zdarzyl mi zadac hitu ^^

Fluffy ani Undead Dragon nie bylo Ogólnie fajny, na poczatku bylo wesolo potem juz ponad polowa ruinu sie zjawila i wycieli wszystko w pył.
Diuks jest offline  
stary 10-01-2007, 01:23   #1131
Abun
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Abun
Poziom: 106
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem.
Abun jest offline  
stary 10-01-2007, 07:17   #1132
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abun Pokaż post
Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem.
Rozśmieszasz mnie , nie płacz koleś. Sam wybrałeś server pvp , chcesz spokojnie grać to masz pare serwerów non pvp tam idz. Pvp wiesz co to znaczy?? Mogą zabić każdego , kiedy chcą i ile chcą tak żeby bana niedostać za unju~~ , Nie musza podować powodu zabicia cię to nie jest rl zycie że jest sąd:Kowalski jak to było i za co zabiliście Nowaka. Więc nie płacz teraz na forum i albo idz na nonpvp albo wczuj się w sytuację na serwerze.
stary 10-01-2007, 08:18   #1133
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski .
krzysiek033 jest offline  
stary 10-01-2007, 09:49   #1134
Dreso
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski .
A do kogo mial dolaczyc i po co? Wytlumaczcie to, bo co chwila jakis kasztan sie wali do Vatariela, chyba za to ze on juz swoje tu przeszedl? No ma przyjaciol, a Ty nie? Szkoda, chcesz zostac moim kolegOM?
Dreso jest offline  
stary 10-01-2007, 14:29   #1135
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Akurat ja w wojnie Lifestyle vs Khood brałem udział (nawet padałem i fragowałem podczas gdy niektórzy niewalczyli) z tym że GiPO nie chciało puścić kilku osób free no to wraz z kilkoma Polakami opuściłem Ls. Ci Polacy w większości dołączyli po jakimś czasie spowrotem a ja od tamtej porty nie walczyłem... ale to już pisałem w tym temacie kilkadziesiąt stron wcześniej. PS: Wojny już nie ma...
Vatariel jest offline  
stary 10-01-2007, 15:05   #1136
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.
stary 10-01-2007, 16:58   #1137
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.
twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...
Rev'ico jest offline  
stary 10-01-2007, 17:42   #1138
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...
Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.
stary 10-01-2007, 17:48   #1139
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

lol...Malozo to Poncek?
stary 10-01-2007, 17:50   #1140
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Na początku Guardian był pośmiewiskiem forum , potem pałeczkę przejał Corso ale Guardian znów powrócił na fotel lidera. Hahahah
Exodus jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania