|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Guest
|
![]() Nie rozumiem was. kłucicie się i zwalacie wine na kogo innego. A każdy jest wczymś winny. Propo tego Joe z noobiles sie. Widze ze byles i beziesz do konca nim. Popieram Lotarkile. Vother zrobil blad wtym ze nie uzyl exeta res i odciagnal potworkow od shooterow. ALe najbardziej wtym z noobil sie Yhasit poniewaz wszystko na lurowal. Vother niejest winny, Vother chcial wejsc tam gdzie stali Najci to odsunal Bladiewa a Bladiew pewnie poszedł przypadkowo w dół.
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() 65 level na red hp stoi przy banshiee i woła.
12:46 Duren Ethartel [65]: sio plz AHAHHAAH tutaj next: 12:49 Avren [60]: plx food or mf - na final room bez mfow i fooda, gz! na koniec...gdy większość już padła temu udalo sie uciec i.... 12:54 Yhasit [72]: KURWA MAM GS - O WOW!! Jestes najlepszy AAHAHHA potem Holzus Rookstayer wychodzi z 20 hp UEHAKUEue 12:54 Joe Observator [78]: padlem 12:54 Joe Observator [78]: koniec z tibia 12:54 Joe Observator [78]: dzieki No to Thoria straci pro playera uakehae Daaaawno sie tak nie uśmiałem, banda noobów UEAHEkAUhE |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() jeszcze jedno.. to jest ŚMIESZNE !!!! XDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
|
![]() uirwa POWTARZAM JA PIERDYKAM JESU NOOBY NIE CIESZYLEM SIE ZE MAM GS TYLKO CAPSLOCK BYL WLOCZONY zapomnialem dodac slowa TYLKO omg wescie poczytajcie... zal
Pakeron widac ze jests jakis plebs;/ ja nalurowalem? poszedlem ratowac bladiewa , zszedlem na dol podszedlem pare sqm i Bladiew Has left party no to pobieglem na swoja pozycja ty bys wogole banshe solo wziol mr. 30lvlek Adi banda noobow? kto ostatnio gadał ze nie ma exhausted hahahahaha na forum o Thori zalfred Ostatnio edytowany przez Yhasit92 - 10-01-2007 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() Cytuj:
2. nie gram w tibie? 3. ja bronie moich kolezkow? ja bronie prawdy imbecylu 4. a budowlaniec to nawet w dobrym przypadku moze zarobic pare razy wiecej niz nauczyciel wiec morda panie wszystkowiedzacy 5. jakbym mial znajomosci w parlamencie to bym poprosil zebys nie mial ip normalnego tylko flet-tego-roku-no-ip.org to tyle? ![]() @down poszedl raport za nick na tibi ;d Ostatnio edytowany przez Otreet - 10-01-2007 o 16:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: ancient headhunter
Gildia: Zmieniam co chwile-,-
Świat: Aldora
Poziom: zob
Skille: acz sob
Poziom mag.: ie
|
![]() Vother, you are my mastah!! filmik 10/10, jest sie z czego pośmiać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Profesja: Knight
Świat: Thoria
|
![]() tak moja wina sorka Vother pojebaly mi sie kompletnie nicki ale widze ze czuwacie zebym tylko popelnil blad jeszcze raz sorka Vother....a co do Avrena nie bede juz komentowal jego zachowania jak mozna byc takim lekko myslnym chyba bylo mowione zeby magowie przyszli pomoc a ten poszedl ale coz widocznie mozna
Ostatnio edytowany przez Rycerzyk11 - 10-01-2007 o 15:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() Duren to Avren przeszedl przez te kratki i 2 warlocki sie zrespily
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co za down.. kazdy se ogladnie ale niee, gdzie? On musi wszystko opisac.. Co za palant. Ostatnio edytowany przez Cashtan - 10-01-2007 o 16:10. Powód: Lubie edytowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
Gildia: Naction
Świat: Refugia
Poziom: 105
|
![]() Hahaha filmik own3d, nawet mu się pewnie nie zwróciło za runy które wydał na seale
![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Profesja: Elder Druid
Poziom: 94
Poziom mag.: 65
|
![]() Ten temat przerodził się w fale wzajemnych oskarżeń wyzwisk oraz miejsce gdzie dzisiejsza młodzież może popisać się znajomością poprawnej polszczyzny oraz łaciny.
@Joe Jeśli chodzi o wyzwiska w sprawie bezrobocia Lotara nie powinno to być obiektem waszych oskarżeń obelg wyzwisk. To że ktoś jest bezrobotny nie oznacza odrazu tego że jest cymbałem, ale sam uważam, że jeśli ktoś naprawdę chce poszukać pracy to ją znajdzie. Kontakty się przydają, ale zmieniło się myślenie polaków kiedyś kiedy Polacy wyjeżdżali za chlebem to teraz wyjeżdżają za fortuną. Przecież pracodawca nie da odrazu 3 tys zł pensji komuś kogo nie zna i nie jest przekonany o jego kwalifikacjach. @Yhasit Twój język zostawia wiele do życzenia, nie jestem polonistą, ale razi mnie jeśli ktoś obnosi się ze swoją znajomością łaciny ! Co w tym takie "cool" ? mi nie zaimponujesz tak jak pewnie reszcie dojrzalszym użytkownikom tego forum. Nie można napisać tego w sposób kulturalny ? @Bladiew Moge spekulować do tego jak to było, ale z twojego przekazu wiem że nie nosisz ze sobą SSA co jest dużym błędem na tym lvlu tak byś pewnie wytrzymał dużo dłużej a reszta może by wykonała quest. @Lotar Ciebie bym prosił również o edytowanie postów ponieważ bezsensownie nabijasz posty szczególnie na Hot news. Przypomina to trochę zachowanie trolla, może nie jestem moderatorem, ale nie lubię gdy czytam 2 - 3 posty tego samego użytkownika gdy można było po prostu zeedytować poprzedni. @Quest Quest zaczął się fatalnie i skończył się tak samo. Każdy jest w pewnym stopniu winny. Na tym quescie każdy ma swoje miejsce, jeśli ktoś systematycznie pokazuje, że nie jest w stanie spełnić powierzonego mu zadania to nie ma się co dziwić, że quest ma taki finish a nie inny. Może warto było poprosić kogoś doświadczanego zapłacić mu trochę w zamian za pomoc, nie wszystkie hlvle mają ukończony banshee quest.
God save me from my friends. I can protect myself from my enemies. Ostatnio edytowany przez Sachiel - 10-01-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() niechec nikogo zainponowac zreszta nie przeklinam z 3-4 slowka napisalem bo bylem ostro wkurzony . Nie bede pisal ą,ę,ż bo niechce mi sie to ze tak nie pisze nie znaczy ze jestem slabszy czy cos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Poziom: 94
Poziom mag.: 65
|
![]() @Yahsit
Problem polega nie tylko na stylizacji twojego języka na "gwarę", dotyczy on również tego jak budujesz zdania. Piszesz w sposób chaotyczny to zlepek słów którego znaczenia trzeba się czasami domyślać. Po za tym to jedyna twoja wypowiedź w tym temacie, która nie została poddana stylizacji językowej na "gangsta styl" Co do polskich znaków, jestem przyzwyczajony do pisania bez nich, ale jesteśmy na polskim forum. "To wszystko zioom"
God save me from my friends. I can protect myself from my enemies. Ostatnio edytowany przez Sachiel - 10-01-2007 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Świat: Askara
|
![]() No to teraz ten Clao~ juz wie, co to znaczy PL...
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ok ale pisze na szybkiego i co mi do glowy przyjdzie ale i tak chyba kazdy sie lapie o co mi chodzi
Zioom A i do wszystkich nie ja nie nazwalbym nas noobami tylko newbie albo amatorami ![]() Ps. jakos nie widze idiotycznych , o niczym swiadczacych postow HAISHSAISAHSASAAUAHUASHSAUSAH Ostatnio edytowany przez Yhasit92 - 10-01-2007 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Usunięto w roku 2010.
Nie. Ostatnio edytowany przez SQsek - 28-05-2010 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Bez angielskiego ani rusz ze tak powiem.
Glowe na karku to mial Joe i ten 60 ms ( nie polak) ktory dobrze zrobil ze uciekl. btw Jak wy wrl zabiliscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Top Secret
Profesja: Elite Knight
Gildia: =)
|
![]() Cytuj:
Odezwał się wielki gracz. "Dajcie mi 60 ms to wygram wam wojnę". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() omg pare osob ktore poszly na tego questa znam z rl... szkoda ze im sie nieudalo... jezeli chodzi o glupie dedy to ja sie niebede nabijal bo padlem jak lamer na behemocie ( filmik dawalem tu nawet na forum
![]() ![]()
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Świat: Furora
|
![]() ale mysle ze nie pogardzilbys jesli by sie ktos taki znalazl...nie bral aola XD dal party i zaplacil za wyczyszczenie i najlepiej jeszcze zeby chcial sobie zrobic screena z itemami to nie trzeba by bylo tepic swojego axe <rotfl>
|
![]() |
![]() |