|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2101 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Imię: co czy co
Profesja: Rookstayer
Gildia: BlantoHoliksCrew
Poziom: B
Skille: H
Poziom mag.: C
|
![]() wybacz nie mam polskiego na uczelni
ślizgalem sie od klasy do klasy Ostatnio edytowany przez oczy_po_ojcu - 09-01-2007 o 22:39. |
![]() |
|
![]() |
#2102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Tego typu słowa powienieneś już umieć w podstawówce jak nie wcześniej...
|
![]() |
![]() |
#2103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Ale mnie denerwuja ludzie ktorzy mowia o tym jak to vision powinno "pozwolic" taifunowi wbic 300 lvl... Sam wszedl w ta wojne, jego wybor, jego strata omg-.-
#2104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Ubolewam nad dzisiajszymy poczynianami Polakow. I naprawde zal mi takich jak Ima~ ktorzy kradna komus bohy nie robiac sobie z tego nic;/ naprawde przykro mi NArroweq ze straciles bohy przez glupote vision;/ ale to sie zemsci na takich jak oni
|
![]() |
![]() |
#2105 |
Użytkownik Forum
|
![]() np bijemy mocniejszych xDDDDddd
#2106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Po co Polak ma okradać Polaka? Omg takie są czasy nikt nie patrzy czy to Polak czy ktoś inny...Po prostu kradnie ...
|
![]() |
![]() |
#2107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
Świat: Furora
|
![]() Witam
@Caly ten temat. Wezcie sie tyrajcie na GG / PM bo nie chce mi sie tyle tych stron przewracac bezsensownej gadki. @PA Vision Napisałem juz chyba 50-100 stron wczesniej ze bedziemy niszczyc ten serwer tylko dlatego zeby uprzykrzyc zycie Duskom bo to jest im nie na reke a nie nam czy na tym serwie bedzie grało 80 osob czy 800. A to ze sobie pekujemy sciagamy paymenty etc to jest najzwyczajniejsza i najprostrza forma zarobku. Nawiasem mówiac jezeli znajdziecie sie w sytuacji gdy dookoła was znajdzie sie pare osobek z Vision polecam oddanie bohow~ naogol to chcemy i nie bedziecie wracac do dp ze swiatyni. Bo niejeden woli stracic AOL + Bless + Exp niz oddac Boh czy tam Armorek. Ale wolna wola. @Honor Poraz kolejny uswiadamiam ze ludzie ktorzy z pełną swiadomoscia sprzeciwstawiają sie tyrani i wiedzą ze nie pograja na serwie postaciami w ktore napewno włozyli sporo czasu i pracy nazywani sa ludzmi bez honoru to pozdrawiam. Jestem ciekawy ile z osob piszacyc takie glupoty na tym forum mając taka postac zrobiłoby tak jak my. 1-2 ? Nas jest troche wiecej wiec JAPA. @ Filmik Oczywiscie Pr0, ale gdyby nie ja to Kalach nic by nie poradził <cfaniak> Moze tez skrece na dniach podobny film. Pozdro i uwazajcie na VISION Bo to są łobuziaki.
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 10-01-2007 o 00:41. |
![]() |
![]() |
#2108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
w tym roku koncze 18 lat to tak apropo ![]()
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 10-01-2007 o 00:52. |
|
![]() |
![]() |
#2109 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
HALI SASHO |
|
![]() |
![]() |
#2110 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#2111 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() @up
Ty masz 21 lat ? Z tymi swoimi suxami to do kolegow z podworka mozesz wyskakiwac bo tylko pokazujesz jaki jestes ograniczony i tepy. pozdro @Furora Van Liden Jan 10 2007, 17:36:59 CET Killed at Level 130 by Harcesh and by Katrila Argaxx Jan 10 2007, 17:37:26 CET Killed at Level 96 by Barles Karste and by Niraet
![]() |
#2113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Ale za "Honorem" jest ZA!, lecz też z "Honorem" trzeba umieć odejść,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 10-01-2007 o 18:22. |
|
![]() |
![]() |
#2114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() macie filmiki z tych fragow??
#2115 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
#2116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
|
![]() Jak tam wyniki wojny?
|
![]() |
![]() |
#2117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]()
#2118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() Macie filmiki??
|
![]() |
![]() |
#2119 |
Zbanowany
|
![]() Nom dokladnie. Taki blad popelnil swojego czasu Michalczewski, który chciał wygrać jeszcze jedna rekordowa walke i ja przegral. Zdarza sie. Ale po tej walce mial jeszcze kolejna, rowniez przegrana, i jeszcze. Nie wiedzial kiedy odejsc. Widze tu dosc sporą analogie do Vision. Najlepszym wyjściem było kompletne opuszczenie servera po zabiciu Taifuna, kiedy udowodniliscie swoje racje i to ze nie ma nikogo niesmiertelnego. Sprowadziliscie go na ziemie i wtedy trzeba bylo skonczyc. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia i w pewnym momencie cieżko jest się od michy oderwać. Żebyście tylko nie pękli w pewnym momencie z przejedzenia...
|
![]() |
![]() |
#2120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Profesja: Paladin
|
![]() zal mi tego serva przez te wojny expic nie mozna na poh cyclo itp.
"bo sie lognie vision" pozdro |
![]() |