|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() a co do topiku, to najlepszy jest reportaz TVN'u o tibii, i wypowiedz tego pr0 GEJ'mera "moj kolega jest najtem i wali z aksa a ja jestem druidem i wale z rURZdRZki" jakos tak. nie no to wymiata ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepsze to było 'gimli ded a smoki pijane', ot i już. Dla mnie nie ważne jest to, że polityk X wziął w łapę, a Y znowu się ośmieszył. Tak naprawdę nic nie jest teraz warte wspomnienia w kronikach, chyba, że tych bardzo prywatnych, zwanych pamiętnikami.
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() "Dla młodzieży i dla ludzi",
Zdarzenie z Grzesiem, krzeslem, tibia i mama w rolach glownych, Zadzwonienie pod 999 z powiadomieniem, ze brat gral za dlugo w tibie, walil z aksa zamiast z ruszczki i omdlal. "Jestem druidem i wale z ruszczki". |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Ta małpa w czerwonym (dziennikarka o niebanalnej urodzie), wyzwiska od warchołów (co w zamierzeniu znaczy - drogi koalicjancie) oraz spieprzaj dziadu (drogi memu sercu niezamożny obywatelu Polski).
A tak pozatym to wszelkie texty zwiazane z Tibia i szkola. Tibia: "No bo ja yyyy... mam najta i wale z aksa yyyy... a moj kolega ma druida i waliz z rozdzki" //a ja jestem Dwiks i wale reka Szkola: (nauczyciel rysuje funkcje i mowi): - No ja tutaj juz dochodze.. (i nagle kolezanka mu przerywa i mowi) - Ja tez sorze juz dochodze XD
#27 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Jeszcze jedna stracona dusza...
![]() I co tu dodać, żeby się nie powtórzyło? ![]()
#28 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten tekst za niedługo będzie miał pięć lat, dziecko...
Cytuj:
A ogółem - cytatem roku zostanie chyba "Giertych to może przed Kaczyńskimi na kolanach się płaszczyć, a i tak będzie od nich wyższy" Leppera.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
Lokacja: Poza światem
Stan: Na emeryturze
|
![]() - Polska pierwszym na świecie krajem z kopią zapasową prezydenta.
- Romek! - Jezus Chrystus królem Polski! - Powieszenie Saddama. |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie, ogólnie wystąpienie Kononowicza. Nie będe pisał pojedynczych textów, bo cała wypowiedź była piękna
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]() "Niebędzie niczego" - Krzysztof Kononowicz xP
|
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() "mamy sprzet, mamy GPSa, wiemy gdzie Pan jestes..." - A.Lepper
|
![]() |
![]() |
#36 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jak dla mnie wydarzeniem roku byla modlitwa o deszcz w sejmie. Az zal to komentowac...
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Ulubione teksty Kononowicza
- Zlikwiduje wszystko - Co sie stało się pod Jeżewem - I chce też wyprowadzić policje na ulice, chce wyprowadzić policje żeby policja pilnowała całego naszego porządku, bo od tego jest policja i straż miejska, od tego oni są, od tego są oni, od tego są - Zimową porą architekci będą robić plany budowy dróg, plany budowy dróg, podkreślam jeszcze raz plany budowy dróg, a na wiosne ruszymy z budową ulic i.. yyy ulic. - i jeszcze też usprawnie granice w Kuźnicy i w Bobrownikach , żeby granica między Białorusią a nami Będzie naprawde, naprawde będzie.
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() |
![]() |