Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 10-01-2007, 17:56   #1141
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.
taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Floy Pokaż post
lol...Malozo to Poncek?
Nie malozo to nie poncek ale poncek tez ma juz wysokie chary ( 2 ! ) na beryli

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 10-01-2007 o 17:57.
Rev'ico jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2007, 18:08   #1142
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?

A ty jedziesz dalej berylie?
Szkut jest offline  
stary 10-01-2007, 18:53   #1143
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:

Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.
Guardian anubite jest offline  
stary 10-01-2007, 18:58   #1144
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

Dobrze ze Guardian i Corso potrafia walczyc bo by Berylia stracona byla.
krzysiek033 jest offline  
stary 10-01-2007, 19:32   #1145
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.
Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !

btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/

musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...

pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 10-01-2007 o 19:39.
Rev'ico jest offline  
stary 10-01-2007, 20:21   #1146
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !

btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/

musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...

pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.
stary 10-01-2007, 20:46   #1147
Zanaffar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.

hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy
Zanaffar jest offline  
stary 10-01-2007, 20:51   #1148
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zanaffar Pokaż post
hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy
Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner
stary 10-01-2007, 20:57   #1149
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner
Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow

1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg
Szkut jest offline  
stary 10-01-2007, 21:20   #1150
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow

1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg
Nikomu się nie podlizuje pisze co myśle.
stary 10-01-2007, 22:21   #1151
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ty expisz? i co wbiles sobie wymarzony 50 lvl? aaha i widac ze wojny znasz tylko z filmikow co widac po twojej wypowiedzi WIEC GÓWNO KU*WA WIESZ O NICH PRAWDA JEST TAKA ZE NIEMASZ POJECIA O WOJNIE , a to ze berylia to zeczywiscie swiat noobowych gildi heh , Del'toro z isary , kh z novej , Black Widows z Aldory ... . W oczy kole ze ty expisz? ok , ja w tym czasie co ty wbiles sobie 50 + tym nowym charem wbilem 3 takie 50+ na innych swiatach gdzie pekowalismy pozniej for fun z ziiomami
Pozatym jak mozesz kogos oceniac ( jesli chodzi o wojne) skoro masz WIELKIE 0 doswiadczenia ?

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 10-01-2007 o 22:25.
Rev'ico jest offline  
stary 10-01-2007, 22:41   #1152
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Guardian najpierw kibicujesz ostro ls teraz ich wyzywasz a ruin jest cool.
zal troche.I nie uwazam ze na thoria sa lepsze wojny rotfl tam nic nie ma serwer zje**** a ss erik rizzlaa pomagal w wojnie.

btw. ciekawe czy kajn odkopie sova.lol zal troche ze musze patrzec na byly char na ktorym gra $%^&* xd
Kajn jest offline  
stary 10-01-2007, 23:49   #1153
Ravuse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Ravuse ma numer GG 4227383 Ravuse ma login Tlenu only@for.vips
Domyślny

nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma

bye bye sov
Ravuse jest offline  
stary 11-01-2007, 04:13   #1154
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravuse Pokaż post
nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma

bye bye sov
cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...
Rev'ico jest offline  
stary 11-01-2007, 07:37   #1155
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...
TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
Widzę Daffy wrócił , może coś zrobicie ciekawego. Zycze powodzenia.

Ostatnio edytowany przez Guardian anubite - 11-01-2007 o 07:40.
stary 11-01-2007, 11:10   #1156
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
Widzę Daffy wrócił , może coś zrobicie ciekawego. Zycze powodzenia.
jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot
Rev'ico jest offline  
stary 11-01-2007, 12:45   #1157
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot
Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił
stary 11-01-2007, 14:04   #1158
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Kajn stracil sova.

Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh
stary 11-01-2007, 14:20   #1159
Ravuse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Ravuse ma numer GG 4227383 Ravuse ma login Tlenu only@for.vips
Domyślny

Cytuj:
Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił

blackd przewyzsza te boty pod wieloma wzgledami wiec nie mow ze mozna robic to cale

jedyny + na strone ng (w stosunku do blackd) to duzo lepszy level spy

// Kajn stracil SoVa, Ruin go nie odkopalo

Ostatnio edytowany przez Ravuse - 11-01-2007 o 14:27.
Ravuse jest offline  
stary 11-01-2007, 15:49   #1160
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Kajn stracil sova.

Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh
Mimo wszystko....Gratulacje dla KH za wygranie wojny. Polacy raczej nie mają co grać na tym serwie

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania