![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
|
![]() Darkfas pomagal ANANOWI a nie hurricane...
I niewiem czy praktycznie hurricane tak niezalezy na tej wojnie, moze tym najwazniejszym "liderom" ale jest wiele osob ktorzy stoja w dp kilka h na dzien nic nierobiac. Ostatnio edytowany przez Noname18 - 11-01-2007 o 17:37. |
![]() |
|
![]() |
#1302 |
Zbanowany
|
![]() Hello XD
skoro tak ostatnio wszyscy sie wypowiadaja to ja tez tak zrobie ![]() @ Anan~ Podobno dostal chara od kuzyna na 18 urodziny.Ale to chyba nie nasza sprawa kto nim gra... niech sobie gra,czas pokaze co z tego bedzie ![]() @ Open battle Z tego co wiem (nie jestem pewien na 100%) Huri~ chcialo kilka razy umowic sie na Open Battle... Nawet kiedys ktorys z nich zrobil o tym posta na forum.Ale nie wiem jak jest teraz. @ War Hmmm... tak jak juz ktos wspomnial w huri~ jest dozo osob co chce walczyc ale te "Najwazniejsze" osoby nie maja czasu lub poprostu im sie niechce ( lub jest inny powod) by ich do tego poprowadzic.Ale wojna sie jescze nie skonczyla wszystko moze sie jescze zmienic(chyba XD). @ PA Huri & Fire W kazdej gildi jest jakis "PA" ktory bedzie huntowal i wyrzucal ludzi z respow za nic i nikt tego nie zmieni ![]() @ Darkfas 23:25 Elder Melu [32]: raczej jestes tchurzem -.- bo nie pomagasz kolega z ktorymi byles tyle w gildi a odeszles bo byla wojna 23:25 Elder Melu [32]: wiec jestes nikim 23:25 Elder Melu [32]: lojalnosc to rzecz swieta 23:27 Darkfas [125]: odszedlem bo mialem swoje powody 23:27 Darkfas [125]: a jak chcialem wrocic to oni mnie olali 23:27 Elder Melu [32]: bo sie bales 23:27 Darkfas [125]: wiec zamknij (Cenzura) jesli nie znasz faktow 23:27 Darkfas [125]: :> 23:28 Elder Melu [32]: muhaha na bank chcicales wrocic-.- 23:29 Elder Melu [32]: ciekawe kto ci w to uwierzy 23:29 Darkfas [125]: nie musi mi nikt wierzyc z noobow z zewnatrz 23:29 Darkfas [125]: wazne ze hurri wie i ja wiem 23:30 Darkfas [125]: a reszte mi (Cenzura) (Ocenzurowane by Kafar XD) Dostalem ta rozmowe troche czasu temu od dalekiego kolegi (Ktory kupil Elder~) Moze nie powinienem tego pokazywac ale mowil ze i tak zrobi posta na forum(tibia.com-jak bedzie dzialac) z ta rozmowa.Wiec poprostu dostaliscie ta romozwe troche wczesniej;p Ja nie wiem jak to bylo/jest z Darkfasem i Huri~ wiec sie nie wypowiadam na ten temat juz. ![]() @ Spai and "Noobs?" Malo wiecie a dozo gadacie. Co chwile mowicie ze jestescie po stronie huri lub fire...Zdecydujcie sie wreszcie.I niegadajcie ze huri~ boi sie walczyc,zrobcie sobie chary na 70/80 lvl+ i walczcie wtedy zobaczymy jacy jestescie odwazni i boscy... @ Ja/Kafar~ Nie bronie/usprawiedliwiam Huri ani nie jestem po ich stronie (mam nawet u kilku z nich hunta XD) ani po stronie Fire.Poprostu patrze "racjonalnie? ![]() ![]() Adios ;-) |
![]() |
![]() |
#1306 |
Zbanowany
|
![]() @ Sepi
Pisalem ze nie stoje po niczyjej stronie to czemu mam wbic 70 lvl i isc na wojne?:-O Wywolali wojne ale to chyba ich sprawa? chcieli wojne maja wojne. Skoro sie juz musisz wypowiadac to nie gadaj glupot tylko pisz swoje poglady... Nikogo raczej nie obchodzi twoja "krytyka" Zreszta nvm Pozdro. ![]() Edit. Smieszny ten twoj "joke" ... Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 11-01-2007 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Spai , Sepi to samo ;d już się hunta nie boje , bo nie gram xD (chwilowo) ;P
Sorka nie doczytałem ,że jesteś neutralny. ;d Wyrazam swoje poglądy , lmao. ;D edit: Kazdy ma inne poczucie humoru , hail xD @Valyrr jest online na Tibii xD ? napisze na prv ;d Ostatnio edytowany przez Spai - 11-01-2007 o 20:02. |
![]() |
![]() |
#1308 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Snake attaki jak to ktos napisal na forum.tibia.com to dobra taktyka ![]() Cytuj:
Cytuj:
Najlepsze wyjscie: Opuść to forum... |
|||
![]() |
![]() |
#1310 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tematy byl na forum chyab nawet club go napsial i niz tam dal posat cos w stylu ze ma sie z nim skataktowac w grze i byl battle gdzie fire mozna powiedziec przegralo jak na teraz to byly momenty ze hurri robilo pz lock zeby zrobic open lub cos w stylu ale w momencie gdzie jest 7 moze mniej z fire online ? -->Darkfas on ma swoje powody jak polacy co sa po stronie fire -->Ja/Kafar~ to jest jego zdanie tak jak to on widzi i luz kazdy ma swoje zdanie ! ! Ja bylem za fire jestem i bede powiniscie sie domyslic czemu 18:57 Victeron [109]: BUY BOHS po dzisiejszym dedzie cos wypadlo ? Ostatnio edytowany przez Gumball - 11-01-2007 o 20:20. |
|
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
|
![]() Był tam Russel, Isopeth i Sliccery. Suuuuuuuuper team
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 22:34 Elven Jaris [120]: 22:32 Warning! The murder of Dorlik was not justified.
xddd |
![]() |
![]() |
#1314 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Nie chcielismy Darkfasa, najpierw wylazl, a pozniej w łaske brzydko mowiac...
Mial on swoje powody wyjscia, ktore znaja niektorzy czlonkowie hurri, byc moze wszyscy lecz wy ich nie musicie wiedziec... No raczej ninja nie przylazl ;0 jak teraz wytlumaczycie Dorlika? Mial lagi, nie mial uhow ani mf, kiklo go? Tu mozecie ch*** gadac, bo to byl atak gdzie bil go ms i ed, przed ktorymi dobry gracz bez problemu ucieknie. ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Byłeś tam? Nie? To co się odzywasz? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1316 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
|
![]() Twoją rolą jest siedzenie w pz i później gadanie jacy jesteście wspaniali.
|
![]() |
![]() |
#1318 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1320 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bloker ma swoja robote a shooter swoja ale nie gadaj mi tu glupot ze knightem nie mozna robic sneak atk Ty chyba nieznasz mocy kina |
|
![]() |