![]() |
#1761 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Dokładnie. Nazywając NG nobami sami wystawiają sobie opinie po przegranych z nimi wojnach ( Boom, Dejavu, SOBS, etc. ) ![]() @ Marigo Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 14-01-2007 o 12:42. |
||
![]() |
|
![]() |
#1762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() Lord Ickus - znam go od czasu jak bylem u Benka w Most Wanted rowno rok temu, wtedy mial nick Lord Mavi, mial haka nie dal rady odzyskac chara, bardzo mily chlopak chyba z egiptu jezeli dobrze pamietam to studiuje informatyke. Ale wojna to wojna.
Moja skromna rada - nie zabijajcie ludzi ktorzy znaja ludzi z NG. Bo to wzbudza nie terror ale nienawisc do was i powoduje ze ludzie beda sie przylaczac do Ng nie dlatego ze ich kochaja, ale dlatego ze was nienawidza i wybieraja jak by to powiedzial Sapkowski - mniejsze zlo. W koncu kazdy z nas ma chyba znajomych po obu stronach barykady, zreszta dzisiaj ktos jest po jednej stronie a jutro po drugiej jak Trevlig. |
![]() |
![]() |
#1763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() jesli uczyliscie sie troche historii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1764 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() masz rację
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Zauwazyliscie ze od wczoraj zapal do expienia ba nawet do swobodnego biegania poza pz poprostu wsrod czlonkow NG wygasl? Czy zauwazyliscie campujacych Ngersow na statkach, w domkach tudziez depach?
![]() Mysle ze gdyby Et dokonalo takiej masakry na NG jaka miala miejsce podczas slynnej i kontrowersyjnej bitwy na darashi to Et mogliby spokojnie wyjsc expic, a w dodatku napewno wielu graczy z NG zechcialoby sie wyplacic ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
@Odnosnie pomylki Hayaleta Miale beke, nie mialem... w kazdym razie chodzi o to, ze jego blad byl kluczowy w tamtej akcji i kto wie jakby sytuacja wygladala jakby sie leczy. Ja tam 'exura vita' mam w hotkeyu odkad poraz pierwszy ja zakupilem, wiec dziwi mnie bardzo jak 114 royal mogl jej tam nie miec. ...Pewnie graja w 12 na jednym kompie i kazdy ma inne hoty ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1768 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom Anga masz racje tylko ze w przyadku poscia na expa NG moze zrobic swoi atak. A jak wiadomo latwo kogos zabic na respie;p
|
![]() |
![]() |
#1769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Gurdall :
Jan 14 2007, 16:29:53 CET Killed at Level 112 by Evo'Hawk and by Rotanimod Eht Shadow vain : Jan 14 2007, 16:28:00 CET Killed at Level 105 by Evo'Hawk and by Kiroy Wind a chcieli open battle jeszcze nikogo nie zabilismy a juz uciekli ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Guest
|
![]() rec. jakis??????????????????????????????????film xD
|
![]() |
#1771 |
Guest
|
![]() moje zdanie jest takie!! historia pokazala ze tylko narody ktore stosowaly przemoc wobec innych narodow zawsze wygrywaly nie na dlugo ale wygrywaly wiedz moje zdanie jest takie ze szwed to szwed a szeda jeba* trzeba!otworze burdele masowego jebani* szwedow
![]() ![]() coment!plaxxxxxxxxx |
![]() |
#1772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Tebionex, odpuść sobie te komentarze. Troszke nie na miejscu i mało obiektywne.
Pozdrawiam i gratuluje kolejnych fragów. |
![]() |
![]() |
#1773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://i125.photobucket.com/albums/p...g?t=1168792359 Srry za jakość ;P Ostatnio edytowany przez Fin'er - 14-01-2007 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Somewhere :>
Imię: Gai'jin
Świat: Candia
Poziom: 54
Poziom mag.: xx
|
![]() Znalazłem na tibicams.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16911 |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1777 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() kiroy skontaktuj sie ze mna przez maila tak szybko jak da rade musze cos wytulmaczyc [email protected]
|
![]() |
![]() |
#1778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() przez takich jak tamten od jebania szwedow wlasnie, szwedzi nas nie lubia.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1779 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() Cytuj:
mówisz coś o ubijaniu rli;d? oni pomyśleli o tym samym. ;p @war ile już jest? bo na forum tibi.com to sobie jeszcze poczekamy, a fragi się sypią jak głupie. ;dd signed, mOreg~ |
|
![]() |