![]() |
#1861 |
Guest
|
![]() mam pytanie
ile ma placic SUV the Magican zaoplaty za wojne ? bo byl w ng i jest bogaty i chetnie zaplaci zeby moc grac dalej bo on lubi grac. jak bylem w Ojcach Rydzykach to juz wtedy on mial duzo platinium coinsow. ale Zyd nie chcial dac. Tylko sie chwalil chciwiec Raz tylko pozyczyl michaelusowi podobno i sie ten Michal cieszyl z tego bardzo ![]() Az Michaleluz przestal grac ![]() A ktos by moze chcial ze mna slub ale musi byc female czyli ze kobietka bo ja nie lubie zboczuchow czy jast jakas free ?????????????????? tez chce jak pephy czy sow kogos mniec ale musi miec level zeby mnie bronic przez atakiem ale bedzie miala za to kissessy. (czyli ze ja calujem caly czas) i bede ja kochal. A ta archin ile ma lat w zyciu ona to ma level i sie poszczescilo suwowi ^*^ Ostatnio edytowany przez bencio - 15-01-2007 o 17:33. |
|
![]() |
#1862 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Suv nic nie musi placic bo nigdy nie byl w Ng ?? a bynajmniej nigdy na powaznie !!
Dodi no troche do mnie przemawiasz ![]() Btw Kage mial silne zachwianie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() widze ze dodi oglodal baramui fighter
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
omfg... az Ci odpowiem na Twojego posta. Otoz Twoje wiadomosci na temat Miecheallusa sa na tyle bledne ze az szkoda gadac. Frajer skonczyl grac po tym jak okadl wszystkich ze wszystkiego co mieli w guild house (guild Progression o ile dobrze pamietam jeszcze name). Wtedy jeszcze Suvik gral swoim knightem i stracil cale eq wiec sie pewnie zalamal i pakowal sorca (yea ?) Po tym hunt 4ever i papa ... Jesli sie myle to poprawcie mnie. Btw. g'l wszystkim z ET z ilosci i jakosci fragow, i czy byly one spowodowane kickami Ng czy nie. Your's Death Legion ^ ![]() |
|
![]() |
#1867 |
Guest
|
![]() Hello all
![]() Dluuugo nie odwiedzałem tego forum i oczywiście serva i widze wielkie zmiany ![]() na poczatku chciałbym pogratulować Polakom za wygranie bitw z NG ![]() i mam nadzieje ze wygracie Wojne ;p jeżeli bedziecie chcieli jakiejs małej pomocy to msg ![]() Signed, //Xarabek. |
![]() |
#1868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odyn master
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() )
Jezeli dacie mu symboliczna zaplate powiedzmy 50k- 100k to on zaplaci, bedzie wdzieczny i za 2 miesiace bedzie prosil o invite do tak zacnego grona za 6 miesiecy sie zasymiluje. Identyczny post chcialem pisac na Tibia.com do Mannowa zeby dal wolnosc dla Don Zasa, Ryana, Evo, Ryby Kiroya i kilku jeszcze chlopakow. Nie robcie tego bledu Hunted Forever lub paymentow 500k + -------------------------------------------------------------------------------- Co do tego mi NG dalo 200k Paymentu pozniej to se uroslo do 3KK i minelo jakos 6 miechow od ostatniej wojny i jakos sie nie smieje ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Guest
|
![]() Xarabek z tego, co pamiętam to w wakacje chyba i ty byłeś w NG?
|
![]() |
#1870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @Dodi
Nie mozemy ich puscic za jakies symobliczne 50k kiedy to oni wymyslaja ceny z ksiezyca (przykladem jest Vixi 1kk, albo nawet ja kiedy sie dowiedzieli ze expilem na benku, pomimo ze zaplacilem juz 150k to chcieli 300-400k, a jak sie spytalem czy wtedy bedzie wolny ryba i yunichi to oczywiscie ze nie, wiec za 3 postacie to by wyszlo cos kolo 1,5kk? ![]() Nie ma co tak bardzo rozmawiac o paymentach bo wydaje mi sie ze ng tak szybko sie nie podda, jedynie jak narazie odeszly osoby i odejda wkrotce ktore i tak w ng nic nie znacza i nie znaczyly. I tak jak powiedzial kiroj, Vany idzie tam gdzie moze miec wladze wiec nie powinien byc wolny za jakies marne 50k ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]() Btw. Twoje "Jak byłem w Ojcach Rydzykach" co już tu kilka razy słyszałem przypomina mi : " Jak walczyłem w okopach podczas II wojny światowej to... " Ps. Ja prosze o łaskawośc dla Milivojac'a ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
|
![]() tutaj moi mzdaniem bardziej by pasowalo "Znajomego" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() @ Ryba
![]() Wiem ze mozesz miec racje ale szkoda mi vanego. |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Na razie jest bardzo dobrze, ET rozpieprza NG, ale przeciez wojna sie jeszcze nie skonczyla. NG pierwszy raz jest w takich opalach, ale pamietajcie, ze juz jakies tam wojny wygrala i na pewno jej czlonkowie nei zacznal pytac sie o wolnosc po jednym przegranym open battle. Jak dla mnie te fragi to cos w rodzaju zimnego prysznicu. Jesli sytuacja z wczoraj powtorzy sie jeszcze 2 - 3 razy to moze byc juz pozamiatane, jednak nie zawsze wszystko musi isc idealnie po mysli ET, wszysko moze bardziej sie wyrownanac, a wtedy wojna moze potrwac bardzo dlugo. Czy jest jakis sens rozdzielania paymentow w tym momencie?
|
![]() |
![]() |
#1876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Wojna z boom, hmm jak sam Katmai mowil boom nawet nie bylo na ventrilo wiec o czym tu mowa. Kolejna wojna z sobs, my mielismy wiekszosc leveli po 80-60 oni 100lev+ i fakt rowniez ze nie mielismy dobrego dowodcy, praktycznie wcale go nie mielismy i wystarczyl 1 open battle przegrany i wiekszosc poplacila a druga czesc sie nie logowala, wiec nie wiem gdzie ty tu widzisz jakies super wyczyny ng. A teraz mamy dobrego dowodce i sa tego skutki. |
|
![]() |
![]() |
#1877 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
skromny ![]() p.s. widze ze atakuja nas idiocii.. znowu pojawil sie bencio , powrocil takze xarabek :/ - osoba ktora chyba byla najwiekszym idiota i kłamca xD przy okazjii jak anbil lvl z qmplami ostrym PA - niestety mial ciotne skille wiec nie za bardzo korzystal z tego pa =\ Hail kiroyek x* |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() @Ryba
Nie mowie przeciez, ze wygrali super wazne wojny i sa najlepsi, napisalem tylko, ze jakies tam. ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do Xarabka to za czasów jego świetności pół Carlin było przez niego pr0
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 15-01-2007 o 21:20. |
|
![]() |
![]() |
#1880 |