Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-01-2007, 17:18   #1861
bencio
Guest

Domyślny

mam pytanie
ile ma placic SUV the Magican zaoplaty za wojne ?
bo byl w ng i jest bogaty i chetnie zaplaci zeby moc grac dalej bo on lubi grac.
jak bylem w Ojcach Rydzykach to juz wtedy on mial duzo platinium coinsow. ale Zyd nie chcial dac. Tylko sie chwalil chciwiec

Raz tylko pozyczyl michaelusowi podobno i sie ten Michal cieszyl z tego bardzo
Az Michaleluz przestal grac
A ktos by moze chcial ze mna slub ale musi byc female czyli ze kobietka bo ja nie lubie zboczuchow czy jast jakas free ??????????????????
tez chce jak pephy czy sow kogos mniec ale musi miec level zeby mnie bronic przez atakiem ale bedzie miala za to kissessy. (czyli ze ja calujem caly czas) i bede ja kochal.
A ta archin ile ma lat w zyciu ona to ma level i sie poszczescilo suwowi ^*^

Ostatnio edytowany przez bencio - 15-01-2007 o 17:33.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2007, 17:28   #1862
Nedomanus
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fin'er Pokaż post
Ulala!! cóż za pewność

NOwy owner "słodkiej" Tristy brzydko sobie pekuje - Nedomanus wie coś o tym
no niestety ;/ ale walić to Stary Yofa ma jeszcze troche asów w rękawie a narazie soule odrobić i brać się za explo dla Mylliona

stary 15-01-2007, 17:35   #1863
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bencio Pokaż post
mam pytanie
bo byl w ng i jest bogaty i chetnie zaplaci zeby moc grac dalej bo on lubi grac.
jak bylem w Ojcach Rydzykach to juz wtedy on mial duzo platinium coinsow. ale Zyd nie chcial dac. Tylko sie chwalil chciwiec

A ktos by moze chcial ze mna slub ale musi byc female czyli ze kobietka bo ja nie lubie zboczuchow czy jast jakas free ??????????????????
tez chce jak pephy czy sow kogos mniec ale musi miec level zeby mnie bronic przez atakiem ale bedzie miala za to kissessy. (czyli ze ja calujem caly czas) i bede ja kochal.
Coś mi tu pachnie prowokacją... Specjalnie głupio piszesz i oczekujesz teraz na negatywne komentarze typu "aleś ty głupi" żebyś mógł sie pośmiać Albo masz 8 lat.
stary 15-01-2007, 17:43   #1864
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Suv nic nie musi placic bo nigdy nie byl w Ng ?? a bynajmniej nigdy na powaznie !!

Dodi no troche do mnie przemawiasz

Btw Kage mial silne zachwianie cisnal ze mna jak z psem i jak z niego to wielki kumpel Dorpaza ;p jemu sie nie upiecze ale fox i vanemu cos pomysle dla nich
Kiroy jest offline  
stary 15-01-2007, 17:50   #1865
sklepa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

widze ze dodi oglodal baramui fighter
sklepa jest offline  
stary 15-01-2007, 19:06   #1866
Forasek
Guest

Domyślny

Cytuj:
mam pytanie

omfg... az Ci odpowiem na Twojego posta.
Otoz Twoje wiadomosci na temat Miecheallusa sa na tyle bledne ze az szkoda gadac.
Frajer skonczyl grac po tym jak okadl wszystkich ze wszystkiego co mieli w guild house (guild Progression o ile dobrze pamietam jeszcze name).
Wtedy jeszcze Suvik gral swoim knightem i stracil cale eq wiec sie pewnie zalamal i pakowal sorca (yea ?)
Po tym hunt 4ever i papa ...
Jesli sie myle to poprawcie mnie.

Btw. g'l wszystkim z ET z ilosci i jakosci fragow, i czy byly one spowodowane kickami Ng czy nie.

Your's Death Legion ^

stary 15-01-2007, 19:18   #1867
NeXaLiD
Guest

Domyślny

Hello all

Dluuugo nie odwiedzałem tego forum i oczywiście serva i widze wielkie zmiany

na poczatku chciałbym pogratulować Polakom za wygranie bitw z NG

i mam nadzieje ze wygracie Wojne ;p jeżeli bedziecie chcieli jakiejs małej pomocy to msg

Signed,
//Xarabek.

stary 15-01-2007, 19:34   #1868
hugo'odyn
Użytkownik Forum

hugo'odyn's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik

Poziom: 116
Poziom mag.: 67
Domyślny

)
Jezeli dacie mu symboliczna zaplate powiedzmy 50k- 100k to on zaplaci, bedzie wdzieczny i za 2 miesiace bedzie prosil o invite do tak zacnego grona za 6 miesiecy sie zasymiluje.

Identyczny post chcialem pisac na Tibia.com do Mannowa zeby dal wolnosc dla Don Zasa, Ryana, Evo, Ryby Kiroya i kilku jeszcze chlopakow.

Nie robcie tego bledu Hunted Forever lub paymentow 500k +

--------------------------------------------------------------------------------
Co do tego mi NG dalo 200k Paymentu pozniej to se uroslo do 3KK i minelo jakos 6 miechow od ostatniej wojny i jakos sie nie smieje
hugo'odyn jest offline  
stary 15-01-2007, 19:35   #1869
Nedomanus
Guest

Domyślny

Xarabek z tego, co pamiętam to w wakacje chyba i ty byłeś w NG?

stary 15-01-2007, 19:54   #1870
mOreg
Użytkownik Forum

mOreg's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Profesja: Elder Druid
Poziom: 50+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nedomanus Pokaż post
Xarabek z tego, co pamiętam to w wakacje chyba i ty byłeś w NG?
I Kiroy był w NG.
Co z tego.
Ludzie się zmieniają, lub poprostu mają swoje przyczyny. ;d
mOreg jest offline  
stary 15-01-2007, 20:03   #1871
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

@Dodi
Nie mozemy ich puscic za jakies symobliczne 50k kiedy to oni wymyslaja ceny z ksiezyca (przykladem jest Vixi 1kk, albo nawet ja kiedy sie dowiedzieli ze expilem na benku, pomimo ze zaplacilem juz 150k to chcieli 300-400k, a jak sie spytalem czy wtedy bedzie wolny ryba i yunichi to oczywiscie ze nie, wiec za 3 postacie to by wyszlo cos kolo 1,5kk? ktore i tak by ubili na wyzszym levelu).
Nie ma co tak bardzo rozmawiac o paymentach bo wydaje mi sie ze ng tak szybko sie nie podda, jedynie jak narazie odeszly osoby i odejda wkrotce ktore i tak w ng nic nie znacza i nie znaczyly. I tak jak powiedzial kiroj, Vany idzie tam gdzie moze miec wladze wiec nie powinien byc wolny za jakies marne 50k przykladem jest IA kiedy to sporo ludzi z ng sie odlaczylo i stworzylo ta gildie on rowniez sie tam znalazl.
Ryba_90 jest offline  
stary 15-01-2007, 20:32   #1872
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Sie gra sie ma

Btw. Twoje "Jak byłem w Ojcach Rydzykach" co już tu kilka razy słyszałem przypomina mi : " Jak walczyłem w okopach podczas II wojny światowej to... "

Ps. Ja prosze o łaskawośc dla Milivojac'a - on doszedł do NG bo Mentor go hunci za niewiadomo co Chociaż i tak pewnie na mnie nie zważycie... ale chronić przyjaciela moge spróbować
Fin'er jest offline  
stary 15-01-2007, 20:46   #1873
Urgothiri
Użytkownik Forum

Urgothiri's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Ankrahmun

Imię: ...
Gildia: Audi
Świat: Valoria/Nebula
Poziom: 225
Poziom mag.: 81
Domyślny

Cytuj:
ale chronić przyjaciela moge spróbować

tutaj moi mzdaniem bardziej by pasowalo "Znajomego" nie mowice im jakie paymenty amaja dawac... beda takie na jakie poszczegolne osoby zasluzyly... jezeli potrafia wygrywac bitwy to napewno potrafia ulozyc paymenta
stary 15-01-2007, 20:48   #1874
Dodi Brae
Użytkownik Forum

Dodi Brae's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Domyślny

@ Ryba

Wiem ze mozesz miec racje ale szkoda mi vanego.
Dodi Brae jest offline  
stary 15-01-2007, 20:54   #1875
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

Na razie jest bardzo dobrze, ET rozpieprza NG, ale przeciez wojna sie jeszcze nie skonczyla. NG pierwszy raz jest w takich opalach, ale pamietajcie, ze juz jakies tam wojny wygrala i na pewno jej czlonkowie nei zacznal pytac sie o wolnosc po jednym przegranym open battle. Jak dla mnie te fragi to cos w rodzaju zimnego prysznicu. Jesli sytuacja z wczoraj powtorzy sie jeszcze 2 - 3 razy to moze byc juz pozamiatane, jednak nie zawsze wszystko musi isc idealnie po mysli ET, wszysko moze bardziej sie wyrownanac, a wtedy wojna moze potrwac bardzo dlugo. Czy jest jakis sens rozdzielania paymentow w tym momencie?
Konzbi jest offline  
stary 15-01-2007, 21:03   #1876
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Konzbi Pokaż post
Na razie jest bardzo dobrze, ET rozpieprza NG, ale przeciez wojna sie jeszcze nie skonczyla. NG pierwszy raz jest w takich opalach, ale pamietajcie, ze juz jakies tam wojny wygrala i na pewno jej czlonkowie nei zacznal pytac sie o wolnosc po jednym przegranym open battle. Jak dla mnie te fragi to cos w rodzaju zimnego prysznicu. Jesli sytuacja z wczoraj powtorzy sie jeszcze 2 - 3 razy to moze byc juz pozamiatane, jednak nie zawsze wszystko musi isc idealnie po mysli ET, wszysko moze bardziej sie wyrownanac, a wtedy wojna moze potrwac bardzo dlugo. Czy jest jakis sens rozdzielania paymentow w tym momencie?
Jakie wazne wojny wygralo ng ? Moze na poczatku serva cos wygrali tam dokladnie nie wiem ale wtedy mieli inna ekipe, Shyan, Abo i inni ktorzy duzo lepiej graja od Mannowa itp. Mannow jest dobrym graczem ale chyba z niego nienajlepszy dowodca.
Wojna z boom, hmm jak sam Katmai mowil boom nawet nie bylo na ventrilo wiec o czym tu mowa.
Kolejna wojna z sobs, my mielismy wiekszosc leveli po 80-60 oni 100lev+ i fakt rowniez ze nie mielismy dobrego dowodcy, praktycznie wcale go nie mielismy i wystarczyl 1 open battle przegrany i wiekszosc poplacila a druga czesc sie nie logowala, wiec nie wiem gdzie ty tu widzisz jakies super wyczyny ng.
A teraz mamy dobrego dowodce i sa tego skutki.
Ryba_90 jest offline  
stary 15-01-2007, 21:09   #1877
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@up
skromny , btw. nie pamietam zadnego linku na ventrilo... być może takowy mieli tylko "zaufania" katmaia czyli jego rl ; o on sam logowal sie dosyc rzadko :/ tracilismy dzien za dniem czekajac na Niego ;p ale pare ataków i fragów było..

p.s. widze ze atakuja nas idiocii.. znowu pojawil sie bencio , powrocil takze xarabek :/ - osoba ktora chyba byla najwiekszym idiota i kłamca xD przy okazjii jak anbil lvl z qmplami ostrym PA - niestety mial ciotne skille wiec nie za bardzo korzystal z tego pa =\

Hail kiroyek x*
^Awolver^ jest offline  
stary 15-01-2007, 21:16   #1878
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

@Ryba
Nie mowie przeciez, ze wygrali super wazne wojny i sa najlepsi, napisalem tylko, ze jakies tam.
Konzbi jest offline  
stary 15-01-2007, 21:17   #1879
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Cytuj:
Ps. Ja prosze o łaskawośc dla Milivojac'a - on doszedł do NG bo Mentor go hunci za niewiadomo co Chociaż i tak pewnie na mnie nie zważycie... ale chronić przyjaciela moge spróbować
Podpisuje się pod tym : ).

Co do Xarabka to za czasów jego świetności pół Carlin było przez niego pr0

Ostatnio edytowany przez Misterio - 15-01-2007 o 21:20.
Misterio jest offline  
stary 15-01-2007, 21:24   #1880
mOreg
Użytkownik Forum

mOreg's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2007

Poziom: 50+
Domyślny

A mnie Xarabek bil! ;d

Wtedy 35 sorc, w p secie.
Dostałem za 7, i 2 chmurki. Ahh ;d
mOreg jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania