|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Złamanego grosza nie dam pierdolonemu jąkającemu się omiataczowi. Za ten wasz hajs kupił sobie wielką chatę i furę. Robi was w chuja równo!
PS. Jurek to mały chujek. Ostatnio edytowany przez mistrz_tibii - 15-01-2007 o 18:02. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() I czy to jakos przeklada sie na sytuacje gospodarki? Jak narazie to rzad zajmuje sie glownie rozliczaniem z przeszloscia zamiast martwic sie o przyszlosc, a gospodarka ma to wszysto gdzies i rozwija sie calkiem niezle, ale na pewno nie dzieki poprzedniemu lub temu rzadowi.
Zreszta - sama Rosja rozwija sie pod wzgledem gospodarczym obecnie bardzo szybko. Cytuj:
![]() |
![]() |
#44 | |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
warszawa duzo wiecej... i dobrze : ] to sie liczy ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja chodzilem z puszka po warszawie a raczej jezdzilem
![]() Chcielismy stac pod kosciolem ale wszedzie bylo pelno wolontariuszy wiec zbieralismy kase na przystankach Saska - plac na rozdrozu ![]() Zebralismy 750,95zl |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Ale CZEMU Owsiak nie miałby na tym zarabiać? Lekarze ratują innym życie, dostają dużo kasy, bo im się należy. Owsiak uratował tysiące dzieci, należy mu się kasa. W ogóle nie pojmuję Twojego myślenia. Piszecie, że denerwują Was wolontariusze. Geez, to jest młodzież, są może nachalni, ale to dlatego, że oni po prostu mają przy tym zabawę. No i jest ich wielu i nie mają ze sobą stałego kontaktu, więc nie ma się co dziwić, że przechodząc przez miasto zaczepi Was wielu wolontariuszy. Najważniejsze jest to, że jest kasa, za którą jest kupowany sprzęt. I widać tego efekty. W ciągu swego życia spotkałem kilka osób, które żyją dzięki temu sprzętowi. Ostatnio edytowany przez NervGal - 15-01-2007 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Nie intencje sie licza lecz czyny. Bo z intencjami mamy wlasny rzad XD. Wole dac wolontariuszowi niz ksiedzu co jezdzi mercedesem po 25 tys zl ;/. Przynajmniej widac efekty WOSP'u w przeciwienstwie do Polskiego rzadu . (sorka rzad NIC nie robi) @to miszcz taBI zAmIlcz bo napewno nie ruszysz dupska by komus pomoc. P.S. Nie bylem wolontariuszem lecz cenie ich prace. Ostatnio edytowany przez janek@ - 16-01-2007 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Taaa ciekawy jestem ile owsiak z tego zaraabia -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP
A czy to ważne? I czemu miałby to robić za darmo? Ważne jest, że Orkiestra pomaga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() O, a jednak katolska propaganda działa...
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Ee. Ja nie widziałem żadnego wyleczonego przez WOŚP dziecka, czy też innego defibrylatora. Za to arkusz matury rozszerzonej, sporządzony według poprawek aktualnego ministra, widziałem.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bambuko
Ta, i amnestia, która w końcu okazała się nielegalna. Ale jaki kraj, takie ustawy.
![]() |
#57 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Bylem, zbieralem, za rok tez pojde. O organizatorze mam mieszane zdanie, ale za WOŚP należy mu się jakiś pomnik.
@flamers Jezeli uwazacie, ze WOŚP jest jednym wielkim oszustwem, odwiedzcie kilka dzieciecych szpitali, i sprawdzcie czy na specjalistycznym sprzecie nie ma symbolu Orkiestry. W ten sposób mozna bardzo szybko przekonac sie do akcji Owsiaka ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja zbierałem, ale to dawno temu. Chyba 4 lata- Miałem szczescie, że dostałem przydział na hale sportową (przez połowe dnia), no i wyjscie w zimny teren na drugą połowe. Ale fajnie było- Dostałem nawet kubeczek
![]() Btw. Bash rlz. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie planuje być wolontariuszem
![]() Wkurzają mnie dzieiciaki chodząe w pięciu i pokolei "srają" za przeproszeniem czemu wżuciłem jej a nie jemu ... Albo jak widzą że mam serducho to i tak "wspomoże pan orkiestre" A ja mówie NIE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Dobrze że odświeżył Pan stary temat swoim rewolucyjnym postem. Całkowicie zmienił moją opinię o temacie, oraz, czego jestem pewien, zmusi do refleksji innych użytkowników tego forum dyskusyjnego. Wyrażam również ubolewanie z powodu, zastraszająco niskiej częstotliwości Pana dzielenia się poglądami z resztą dyskusyjno-forumowej braci.