|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() A ja tam byłem, miód i wino piłem.
Chyba w sobotę wpadł tam prawdziwy prawdopodobnie Xadam, ogólnie nie budził zastrzeżeń, obeszło się bez kicków i banów. |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Nieobecny.
|
![]() Póki ktoś nie przedstawi jakichś dowodów (dzień, miesiąc, rok + godzina z marginesem błędu 60 min) nie mam zamiaru się niczym zajmować. Więc albo macie _DO_WO_DY_ albo spadajcie wyzywać sobie jacy to jesteśmy wieśniaccy gdzieś indziej.
Tyle mam na ten temat do powiedzenia. |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() stare ale jare
![]() ![]() ![]() pisalem już gdzieś o tym, tylko po co się wysilac , skoro taka sytuacja panuje tam od dobrych 2-3lat i co jakiś czas powstają takie tematy ![]() pozdrawiam dobranoc |
![]() |
![]() |
#24 |
Nieobecny.
|
![]() Co cie boli?
Jaśniej, niżej i wolniej proszę, bo nie łapię Twojego toku rozumowania. I od kiedy jesteś adwokatem Wikta? |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeeee.
Cholera, PiXik mnie zagiął, nie wiem, co powiedzieć - opieprzyć go, bo go nierozumiem, czy podziękować, bo pokazał normalny dzień z życia kanału.
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() PiXik, jak już przestaniesz się bawić w wielką enigmę to zawitaj znowu.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() PiXik, wiesz, że osobiście nie utożsamiam się z osobami, które po Tobie ciężko jeżdżą, ale nie rozumiem, co było złego w screen'ach, które przedstawiłeś.
@down Jest różnica między mówieniem pięknych, polskich słów podkreślających powagę wypowiedzi, a wyzywaniem kogoś od, za przeproszeniem, "jbnych hujuw z gupiego czatu!111" (błędy celowe). Operator/użytkownik powiedział "wyp*ierdalaj", uprzedzając twoje wyjście? Cóż, niektórych ludzi debilizm irytuje do tego stopnia. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 16-01-2007 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
|
![]() do wypowiedzi kolegi z 1 posta o przeklinaniu a także zamieszczeniu w regulaminie czegoś takiego,wybacz cyfrówką nie będę nagrywał tego jak ktoś kopie za nic etc
![]() ![]() no i przyznaje fotki słabe , działy się lepsze rzeczy ajjj teraz nawet nie potrafie odnaleśc regulaminu dla tego kanału, to znaczy,że wyedytowany i jestem do tyłu przepraszam za zamieszanie Ostatnio edytowany przez PiXik - 16-01-2007 o 19:17. |
![]() |
![]() |
#30 |
Nieobecny.
|
![]() Pixik, a gdzie widzisz całkowity zakaz przeklinania na kanale?
Kiedyś, owszem, był, ale teraz nie ma ![]() Przepraszam bardzo że muszę Cię rozczarować, ale chyba jesteś nieco w tyle (czyli tam gdzie ma Cię większość z Nas- nie martw się, to chyba odpowiednie miejsce dla Ciebie). Przeklinanie jest jednym z tych miejsc, w którym specjalnie stworzone braki regulaminu umożliwiają nam pełną interpretację prawa w zależności od naszego humoru (czytaj: robimy z tym co chcemy, jak chcemy, i kiedy chcemy, a Tobie nic do tego, bo niestety nie dość że jesteś zwykłym użySZKODNIKIEM, to jeszcze w dodatku Cię nie lubimy (tak, to Nasza wina:>). Jak chcemy, to wywalamy, jak nie chcemy, to nie, i przynajmniej możemy się tak wyrażać jak się w danej chwili czujemy. :* |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trzeci z brzegu przyklejony w "FAQ i zasady". A ja dalej nie rozumiem, na dowód czego wlepiłeś te fotki - nigdy nie powiedziałem, że nie jestem wulgarny na kanale. Zwróciłem jedynie uwagę autorowi tematu, który pieprzył, że bluzgów używają na kanale tylko operatorzy.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() PiXik, nie widzę Twojego problemu. Co z tego, że kopią i przeklinają, skoro i tak nie wchodzisz?
Rada do innych: nie pasuje - spieprzać. Nikt Wam nie każe siedzieć. Poza tym - to logiczne, że jak coś denerwuje, to się tego unika. @Down: Tak też zrobiłem i jestem zadowolony ^^ Ostatnio edytowany przez NervGal - 16-01-2007 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#33 |
Nieobecny.
|
![]() Można też pozostać, poobserwować, i spróbować wpasować się w klimat. Powinno zadziałać
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
w moim przypadku podzialalo (czesciowo =])
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Co prowadzi do tego, że w moich oczach kilka osób, których wskazywanie sobie daruje, obróciło się o 180 stopni w akcie pozerstwa, i mimo, iż zachowywali się "głupio", to czułem do nich szacunek, że byli sobą.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() a to ciekawe, bo za moich czasow to coponiektorym sie calkowicie we lbach poprzewracalo i zaczeli sie wozic jak jakies pretty_fly_wannabe.
|
![]() |
![]() |
#37 |
Zbanowany
|
![]() W moim tez. Chociaz nie wiem, dlaczego do tej pory jeszcze mnie wszyscy nie kochaja...
Po za tym, userzy tacy jak Fire-Necromancer czy NervGal pojawili sie w sumie z nikad - ale idac w mysl tego co powiedzial Scor, jakos nie lataja w te i we wte z kanalu. A co do Pixika. Pamietaj ze ja i tak bede Cie kochac az do smierci. #PixIkFanCluB!11 zaprasza, tam bedziemy Cie czcic az do Twojej smierci i jeden dzien dluzej. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Bo to elyta jest i tyle. =P
Zacytuje pana Scream-a "I nie, wy nie jestescie elytarni, wam sie tylko wydaje ze tacy jestescie" A co do osob wykopanych, bywa, maja swoje zły dni (pozdro dla Slaya :* ![]()
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
![]() |
![]() @UP
Ja bym w tym miejscu raczej pozdrowił Gewofa ;p |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tia, złe dni miewają też duchy... często nieudane :>