![]() |
#1421 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exiva :P
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 34
Poziom mag.: 43
|
![]() Immortal Alliance i Hurricane vs. Fire? hshshhs
kilku członków Hurricane oraz Shopi i Rogtah stworzyli gildie Immortal Alliance Jak to skomentować? Żal? Immortal Alliance - to ludzie co chcą płacić? nie wiem Hurricane moze się wypowie? Najchętniej wysłucham Nirrka ![]() Ostatnio edytowany przez Spai - 17-01-2007 o 20:24. |
![]() |
|
![]() |
#1422 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Uwiez mi ze jeszcze sie zdziwisz kto bedzie placil na tym servie smiesznym ; > @Down Cie sie tak przejmujesz jezeli tak myslisz ze "gówno mozemy" to czemu ta sprawa tak cie interesuje Ostatnio edytowany przez Kijancza - 17-01-2007 o 20:26. |
|
![]() |
#1423 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kijankcza
Wy? ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Spai - 17-01-2007 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Prawda jest taka ze malo wiesz o morganie bo nigdy nie miales tu tak dozego lvlu by ktos z mogl sie toba zainteresowac.Skoncz krytykowac i przestan wypowiadac sie w imieniu innych.Ta wojna cie nie dotyczy wiec niech huri~ robi sobie co chce a ty siedz cicho. btw. smiejesz sie z Nirrka ,a sam jestes dozo bardziej zalosny... Wez sie za robienie lvlu i jak wbijesz wystarczajaco dozy lvl to dojdziesz sobie do fire i wtedy bedziesz przemawiac do huri~ w stylu " idzcie z Morgany ona was nie potrzebuje" Adois |
|
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez powodu nikt cie niebędzie cie bił, jedynie co to Fire wywala ze spawnów. Każdego kto niejest w Fire.
Marudas był taki co bił każdego za nic albo za durny powód, i każdy wie jak skończył. @Kijancza To zacznijcie coś robic ku temu bo same forum ci niepomoże.
Expect nothing, be prepared for anything. Ostatnio edytowany przez Noname18 - 17-01-2007 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#1426 |
Guest
|
![]() Dobrze gadasz Kafar
![]() Noname a czy ja prosze o pomoc? xd Prosze tylko o cierpliwosc tych co pozostali po stronie Hurricane ![]() Edit Niee na morganie nie ma PA WOGOLE a to ze Gripex-max musial oddac Slicceremu Chate bo mu sie spodobala to tylko przejaw dobrej woli Gipexa -.- Gripex w Hurricane ![]() Ostatnio edytowany przez Kijancza - 17-01-2007 o 21:03. |
![]() |
#1427 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbyś niezauważył nie wypowiadam się za innych tylko za siebie i WEDŁUG MNIE MORGANA NIE POTRZEBUJE HURRICANE - mam nadzieje że teraz zrozumiałeś... jak nie peszek. PA jest na kazdym servie Jak Hurricane wygra( to razczej nie możliwe) też będzie , omg. Gripex chyba jest lekkomyślny jeżeli najpierw płaci hunta robi lvl i dochodzi do przegranej strony.! @Kafffar Dajesz przykład ,że lvl daje władze? fool! znajomi i protekcja daje władze i spokój ;P POST NAPISAłEM WE WłASNYM IMIENIU NIE INNYCH! i WYRAZAM TU WłASNE OPINIE !!! Ostatnio edytowany przez Spai - 17-01-2007 o 21:19. |
|
![]() |
![]() |
#1428 |
Guest
|
![]() Immortal Alliance sie utworzylo bo stwierdzili ze chca pograc na serwerze oni zaplaca paymenta a puzniej jak zarobia to wykupia reszte hurricane
|
![]() |
#1429 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
mowie ci tylko zebys nie marudzil i nie wyzywal huri~ skoro ta wojna cie nie dotyczy. btw.Nie ma takiej zeczy ktora dawala by TOBIE wladze-.- Nie bede z toba dyskutowal poprostu przestan pisac durne/wulgarne posty w ktorych piszesz ze Huri~ jest do d**y,fuj i beee skoro nie masz nawet o tym zielonego pojecia.W wojnie wszystko jest mozliwe i w kazdym momencie moze sytuacja zmienic sie o 180 stopni... . @Kijancz Thx^^ Za to ,ze jak kiedys padlem na poh ,a ty zagadales po kilku min i powiedzales ze masz moj bp i mi go oddales.Respect__/ Nigdy wczesniej cie nie znalem.Malo jest ludzi ktorzy postapili by podobnie ![]() Adios |
|
![]() |
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() "Sraty taty Nirek ma dupę w kraty". Hahaha?
|
![]() |
![]() |
#1431 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bluzgam Hurricane mówie tylko że najchetniej chciałbymzeby odeszli z tego serva. Takie trudne do zrozumienia? Wojna mnie nie dotyczy to prawda. A musze wiedzieć tyle o wojnie co ty zeby wyrazać własne opinie? No nie wiem , nie wiem.
Sytuacja nie zmieni się o 180 stopni ![]() Złego słowa uzyłem, 'władze' ma Fire(jak narazie chociaż niektórzy wierzą ,że to się zmieni) ale dzięki protekcji masz spokój ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Użytkownik forum
|
![]() @Kijancz
Domek to był tylko pretekst.Ogólnie mnie nie lubili no i wkońcu wbilem ten 100lvl. ![]() @Spai Jak nic niewiesz to nie wypowiadaj się na forum na mój temat. Ostatnio edytowany przez Gripex-noc - 18-01-2007 o 11:02. |
![]() |
![]() |
#1435 |
Użytkownik forum
|
![]() @Spai
Na morgane wróciłem bo chcieli mnie tu moi Rl i nie tylko.Za wolność zapłaciłem prawie 200k, miałem wtedy 67lvl.Na 80+lvlu zaczeły sie kłopoty z Fire jednak wybronili mnie Liderzy Glidi (na 85 z Sylanusem, 95 z Siarem).Na 99lvlu kupiłem domek,(MS4Shop) który podobał sie Slicceremu.Co chwile dostawałem Msg od ludzi z Fire którzy grozili mi wojną.Opuściłem glidie i dowiedziałem sie że moge zmienic server (9:32 Sliccery [122]: hunted forever).Potem okazało się że cała glidia ma hunta więc oddałem domek by zostawili ich w spokoju.Reszte historii już chyba znasz. Ostatnio edytowany przez Gripex-noc - 18-01-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
#1436 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() @ Gripex
Kazdy dobrze wie ze kto pierwszy zalicytuje domek ten go kupuje, szczegolnie jesli jest to h lvl nie mowiac juz o Fire. Wiec troche przez glupote twoja sytuacja tak wyglada @ Hurri min Victeron Bluzgacie mnie, czaicie sie, grozicie itd a pewnym osobą mowicie ze chce sie dolączyc do was wraz z Unique, jestescie smieszni w tym momencie. |
![]() |
![]() |
#1437 |
Guest
|
![]() deleted....
Ostatnio edytowany przez Kijancza - 07-02-2007 o 18:40. |
![]() |
#1438 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gripex
To może wytłumacz łaskawie dlaczego miałeś problemy z Siarem? Od tego zacznij, później sie zastanów czy warto "ofiare" z siebie robic ![]()
#1439 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() @ Kij~
Sama chcialam licytowac ten domek, zobaczylam ze nikt jeszcze tego nie zrobil wiec zalogowalam sie na moj acc i zobaczylam ze juz zalicytowal ją Sliccery wiec wiem jak to bylo, mimo wszystko dziekuje za twoje cenne porady Kolejny przyklad jak dziecko z Royal Navy lami Hurri... Ciao |
![]() |