|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze nie udawaj kogos kim nie jestes bo ja znam mag uksz i wiem ze to nie nie jego konto ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Ojj tam...jak ja bym tak padl to by mnie kazdy wysmial
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2006
|
![]() Odkąd wojna na Arcani lagi się zaczęły - kończcie tąwojne inni też chcą sobie pograć.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() No i teraz polacy maja lipe bo Aata padl , Bedurion padl. DPFT przegrywa niestety.Jezeli Fosfik wygra ta wojne to pomazcie sobie ze polacy beda mogli grac na arcani.Fosfikowi chodzi tylko o to zeby zrobic spain server.Polacy sa bezradni i nie chodzi o to ze Aata nie umie grac tylko o to ze Fosfik i jego ludzie sa zgrani nie to co polacy ktorzy potrafia sie tylko wyzywac od noobow i nic pozatym.Wiekszosc ludzi z dpft maja lagi wogole na arcani sa non toper lagi :/ (bynajmniej ci ktorzy maja neostrade)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
Lokacja: J-W
Imię: A,b, c... - tajemnica
![]() |
![]() A tak wogole to czy ktos wie wogole dlaczego sa te lagi na arcani ? I to nie tylko na neostradzie, ale również w sieciach radiowych ;/ -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Profesja: Paladin
Gildia: Hells Bells
Poziom: 40
Skille: 71/30
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() ja wlasnie nie mam pojecia z kad sie wziely te cholerne lagi :/ jezeli ktos by wiedzial prosze napisac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() A ja wam powiem jedno tibia to gówno w poruwnaniu z Silkroad
Po 1 :jest 3D Po 2 :Jest o wiele ciekawsza Wejdzcie se na google sciognijcie nie pozalujecie. ![]() ![]() ![]() ![]() IS GOOD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() No cóż, trzeba się było tego spodziewać.
No comments. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2006
|
![]() nie wiem co ma twoj hip hop do naszej tibi ale jak chcesz to zajeb se skręta zielonego spal sie i pusc jakeigos eminema
A jesli chodzi o gracza o nicku Aata Arhari to ja nie wiem na jakiej podstawie wy sie wypowiadacie jedyna osoba jaka tu sie poprawnie wyrazila byl pan z JW który wie cos o aacie. Aata zawalil szkole jak wiekszosc tibijczyków bo raczej nie ma takiej osoby która ma 200+ i jest prymusem dla niego liczy sie zeby zdac i miec 200+ reszta to ch.j doswiadczenia w pvp miec nie trzeba na jego miejscu tez bym nie mial bo trzeba byc kretynem zeby wbic 215 lvl poto zeby go zniszczyc na wojnie ale panowie aata jak sami wiecie nie padl zbyt wiele razy a Aaata arhari jest jedną z jego pierwszych postaci wiec nie wyzbył sie stresu przy deadzie nie potrafil sie wyuchac ale kazdy z nas padl by w tym trapie co innego to ze dal sie w to wjebac ale jak juz sie tam znalazl to nalezalo nie tracic run tylko pasc kupic aola i grac dalej bo niee bylo z byt wielu wyjsc mógl jebnanc 3 ue wybic nobków co blokowali ale wtedy nie dal rady by sie wyuchac on ma nie wiele ponad 1000hp a tam bilo go conajmniej z 6 osob bo reszta stalawiec fosfik i inni sd sd sd sd i aata nie masz szans sie wyuchac. Prosze was tylko o jedno jesli juz dajecie komenta to przemyslcie go najpierw ;] pozdro dla chlopaków z Jw |
![]() |
![]() |