Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-01-2007, 15:13   #1281
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

I temat ucichl
Szkut jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-01-2007, 15:16   #1282
tibiaq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 01 2007

Świat: Berylia
Domyślny

@up Masz rację

@down Może byście dorwali kogoś z ruin !!
Tak z zaskoczenia.

Ostatnio edytowany przez tibiaq - 19-01-2007 o 22:49.
tibiaq jest offline  
stary 19-01-2007, 20:44   #1283
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Nic sie niedzieje to oczywiste ze temat ucichl ^^
Rev'ico jest offline  
stary 20-01-2007, 19:27   #1284
Wala
Użytkownik Forum

Wala's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Inferna
Domyślny

ucichł ucichł ;]
ale ostatnio Rizzlaa zaczeła grać, a może tylko pekować
Luko Ketix
Jan 19 2007, 03:27:34 CET Killed at Level 72 by Aranotos and by Rizzlaa

Pozdrawiam
stary 21-01-2007, 21:20   #1285
Amyks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Nielz padl od Delvinesa niedawno
Amyks jest offline  
stary 22-01-2007, 08:54   #1286
Corso
Użytkownik Forum

Corso's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elite Knight
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
Corso ma numer GG 8093400
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibiaq Pokaż post
@down Może byście dorwali kogoś z ruin !!
Tak z zaskoczenia.
Dorywają rano przed ss ale nie ludzi z ruin xD tylko random pk robią.

Ostatnio edytowany przez Corso - 22-01-2007 o 08:56.
Corso jest offline  
stary 22-01-2007, 09:03   #1287
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Dorywają rano przed ss ale nie ludzi z ruin xD tylko random pk robią.
Taa , wlasnie z torazurem 2x 60+ zabilismy no cóz FUN FUN FUN !
Rev'ico jest offline  
stary 22-01-2007, 21:49   #1288
Ravuse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 10 2006

Profesja: Master Sorcerer
Ravuse ma numer GG 4227383 Ravuse ma login Tlenu only@for.vips
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
Taa , wlasnie z torazurem 2x 60+ zabilismy no cóz FUN FUN FUN !

wyskocz do bocianow w ciagniu dnia to sytuacja bedzie wygladac inaczej a ubijanie mniejszych leveli od siebie na dodatek z przewaga liczebna moze sprawiac fun chyba tylko Polakom @ Nemesis Se (...)

Ostatnio edytowany przez Ravuse - 22-01-2007 o 21:50.
Ravuse jest offline  
stary 22-01-2007, 23:07   #1289
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ravuse Pokaż post
wyskocz do bocianow w ciagniu dnia to sytuacja bedzie wygladac inaczej a ubijanie mniejszych leveli od siebie na dodatek z przewaga liczebna moze sprawiac fun chyba tylko Polakom @ Nemesis Se (...)
CRY ME A RIVER. a pozatym to ze akurat tak gdzie sie bawie w pk sa takie lvle a nie inne to przypadek , jaky np. meddow lub ktos inny expil w takich miejscach to bysmy po niego wpadli ... pozatym zeczywiscie z wielka przewaga liczbna ja + torazur omg rozplacz sie
Rev'ico jest offline  
stary 23-01-2007, 04:49   #1290
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

to ze LS zaczyna Pkowac to wina Ruin, to bylo do przewidzenia. Wyrzucili ich z serva to kto madry poprostu przestanie grac. Kazdy po skonczeniu gry na serwie loguje sie od czasu do czasu popekowac nawet na 15lvl a co dopiero hlvle. A to ze przywodcy serwa nie daja sobie z pilnowaniem serwa to juz problem ich i tych ktorzy nie dolaczyli sie do wojny i nie przegonili Hiszpanow. Nie dolaczyliscie to teraz placzcie. Na tym serwie i tak nie pogracie sobie, bo predzej czy pozniej Ruin przyjdzie i po was tylko dlatego ze jestescie PL. Gdyby LS rzadzilo na serwie byloby inaczej przynajmniej dla Polakow.

Teraz macie wybor: zakonczyc kariere na tym serwerze albo plakac.
krzysiek033 jest offline  
stary 23-01-2007, 08:42   #1291
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post
to ze LS zaczyna Pkowac to wina Ruin, to bylo do przewidzenia. Wyrzucili ich z serva to kto madry poprostu przestanie grac. Kazdy po skonczeniu gry na serwie loguje sie od czasu do czasu popekowac nawet na 15lvl a co dopiero hlvle. A to ze przywodcy serwa nie daja sobie z pilnowaniem serwa to juz problem ich i tych ktorzy nie dolaczyli sie do wojny i nie przegonili Hiszpanow. Nie dolaczyliscie to teraz placzcie. Na tym serwie i tak nie pogracie sobie, bo predzej czy pozniej Ruin przyjdzie i po was tylko dlatego ze jestescie PL. Gdyby LS rzadzilo na serwie byloby inaczej przynajmniej dla Polakow.

Płakac jak Czarnus...next Komanndoos plx !

Ps. Polskie nuuby wykupują się Talvenis, Agladar'lee...to sie nazywa chęc gry na berylii chociarz ten jeden tydzien.
Namitura jest offline  
stary 23-01-2007, 09:21   #1292
Amyks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiek033 Pokaż post

WIdac ze jestes kreatywny i wymysliles dzieki temu wiele rozwiazan, aczkolwiek ja ich widze wiecej wiec trzymaj twarz bo mnie denerwujesz swoja gadka.
Amyks jest offline  
stary 23-01-2007, 16:41   #1293
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Amyks Pokaż post
WIdac ze jestes kreatywny i wymysliles dzieki temu wiele rozwiazan, aczkolwiek ja ich widze wiecej wiec trzymaj twarz bo mnie denerwujesz swoja gadka.

Zgadza się jest jeszcze to 3cie wyjście, zawsze możesz im wylizac skwarki lub kupic pro~ jak medicanka HAHAHA
Namitura jest offline  
stary 23-01-2007, 17:28   #1294
Dreso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Ps. Polskie nuuby wykupują się Talvenis, Agladar'lee...to sie nazywa chęc gry na berylii chociarz ten jeden tydzien.
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc. Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc. Nie wpier. sie do tego gnoju. To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my. Szkoda ze czasem troche madrzejsi, przynajmniej od ciebie. I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz, nie masz argumentow uzasadniajacych bo ja moge cie w kazdej chwili nazwac meska dzi.wka. I co? Chyba nie o to chodzi zeby sie nawzajem wyzywac. A jak ci zal dupe sciska idz sobie na otsa na bocie powycinac troche. Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci. Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.

Ostatnio edytowany przez Dreso - 23-01-2007 o 17:30.
Dreso jest offline  
stary 23-01-2007, 17:36   #1295
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreso Pokaż post
Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
Ale on nie ma mozgu
Szkut jest offline  
stary 23-01-2007, 17:51   #1296
Majkeloo
Użytkownik Forum

Majkeloo's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź

Domyślny

Cytuj:
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc. Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc. Nie wpier. sie do tego gnoju. To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my. Szkoda ze czasem troche madrzejsi, przynajmniej od ciebie. I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz, nie masz argumentow uzasadniajacych bo ja moge cie w kazdej chwili nazwac meska dzi.wka. I co? Chyba nie o to chodzi zeby sie nawzajem wyzywac. A jak ci zal dupe sciska idz sobie na otsa na bocie powycinac troche. Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci. Teraz czekam na twoja odpowiedz polinteligencie.
Hehe jak jechac to po calosci :d

Hiszpanie i Szwedzi to narod jak kazdy inny.. To ze "nie lubia" Polakow swiadczy wylacznie o nas i jest to nasza wina (jako narodu ). Gdyby nie nasze zachowanie w stosunku do innych moglo by byc inaczej.. Osobiscie znam wielu Hiszpanow, Szwedow, Brazylijczykow i innych i nie mam z nimi jakichkolwiek problemow.. I napewno o wielu z nich moge powiedziec wiecej dobrych slow niz o nie jednym "koledze" z Polski ktory za p arma potrafi niemalze zabic..
Majkeloo jest offline  
stary 23-01-2007, 19:44   #1297
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Pisze co myśle i będe pojezdzał każdemu pajacowi niewarzne że jest z ruin/ls... jeżeli rozbi z siebie pajaca jak mam go traktowac? Np.Dark Pallek doszedł do war gdy przegrywaliśmy siedział na thorii potem wrocił gdy Excail ogłosił "peace" i strugał pawiana pod depo, next Rior'dian gdy padl od Korob~ najgłośniej krzyczał że nemesis musi dojsc do ls a gdy to się stało siedział w pz niezrobił NIC, Corso~ No coment. Przykładów więcej szkoda gadac. Więc prosze Cie niewpie.
Namitura jest offline  
stary 23-01-2007, 20:13   #1298
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Hehe jak mnie wkurw.wia ta polska mentalnosc.
Polska mentalnosc to dolaczyc do wojny i spier(...)ić z niej.

Cytuj:
Doszli do wojny bo poszli za liderem. Chca dalej grac tutaj, moze nie maja czasu robic innych charow albo po prostu moze do kurwy nedzy chca sobie tu pograc.
Kazał im ktoś iść za liderem - albo jesteś loyal till the end, albo jesteś frajer co przy pierwszym potknięciu opuszcza gildię. Przez takich typów bank knighthoodu robi się coraz większy

Cytuj:
Nie wpier. sie do tego gnoju.
POL? ;] ;] ;]

Cytuj:
To czy ktos jest Polakiem czy nie nie ma znaczenia. Uwierz mi, ze hiszpanie, szwedzi to normlani ludzie tacy jak my.
A jednak Hiszpanie i Szwedzi potrafia trzymac sie razem, walczyc i miec honor. Zauwaz, ze porazka Szwedow na servie ma najczesciej miejsce po ciezkiej walce do samego konca, a w koncu i tak nei placa tylko czekaja na nowa wojne ew. opuszczaja server.

Cytuj:
I nie nazywaj kogos noobem jesli go nie znasz,
Sam fakt, że ktoś dołącza do wojny, a potem się z niej wypłaca czyni z danej osoby nooba

Cytuj:
Nie znam Talvenisa, Aladara tylko troche. Nie bronie ich. Bronie normalnosci.
Bronisz noobowskiej ideologii, a brzmi ona tak:

day1
"YOU ADVANCED FROM LV 80 TO LV 81"
YEYEYEY IM GOOD POL PG SHARER HEH I JOIN WAR AND KICK SPANISH ASS YEYEYEYE

day2
"YOU WERE DOWNGRADED FROM LV 81 TO LV 80"
GOD DAMN IT WHY WHY WHY WHY WHY WHY

day3
I PAY FOR MY FREEDOM AND PG AGAIN ;] W KONCU JESTEM POLAKIEM HEHEHEHEEH

Ofc. nie wszyscy Polacy tacy są, są też lojalni i honorowi, ale raczej większość stanowi stereotyp przedstawiony wyżej.

LOVEK
stary 23-01-2007, 20:18   #1299
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Domyślny

Hiszpanie to najbardzej rasistowski narod pod sloncem, a jesli nie to przynajmnie Ci hiszpanie co graja na Beryli. Gralem na tym serwerze 3 charami 80+ kazdy i normalnie przy expie tylko byl priv msg od ktoregos z old KH "pl?" i 2 minuty po tym juz byli po mnie, tlumaczac sie tym ze slyszeli plotki ze bede do wojny dolanczal. Paru moich kumpli tez tak skonczylo. I co mam powiedziec? Nigdy dupy nikomu nie lizalem jak niektorzy to robia wiec skonczylem z deadem. Corso np to skonczony debil, siedzial se w ruin za lizanie dupy a potem sam skonczyl gre bo wiedzial ze nie pogra juz tu, Ruin sie podzielilo na rozne paczki a Corso nigdy nie nalezal do zadnej z nich. Ile polakow teraz wogole tu gra co by mieli 70+ chociaz. Vatariel? on to jest "przyjacielski" za bardzo troche, ale i tak wkoncu padnie.
krzysiek033 jest offline  
stary 23-01-2007, 20:25   #1300
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Domyślny

A co do lojalnosci i honoru to wiekszysc graczy w tibie to dzieci ktore takich slow w zyciu nie widzieli na oczy. A pozatym to jest jakas gowniana gra, to po o wogole uzywac takich slow mowiac o niej? Gra to gra, grasz, padasz itd. Ktos taki co ma 18 czy 20 lat powie ze wie co to honor albo lojalnosc, a prawda jest taka ze ch*ja wie. To jest smieszne jak ktos jest taki honorowy niby w glupiej gierce a w rl robi wszystko zeby swoja skore ratowac. Moze to i dobre rozwiazanie ale to tylko gra. Co z tego masz? Kazdy cie ma gdzies i vice versa. I tak nic z tego niemasz. Dzisiaj grasz a jutro ci sie znudzi i koniec.
krzysiek033 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania