|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() 09:51 xxx: Witam cie. 09:51 Has'ek [133]: Witaj. 09:51 Has'ek [133]: W czym moge pomoc? 09:52 xxx]: Co czuje pierwszy gracz na furorze ktory wbil 100.100 skile ? 09:52 Has'ek [133]: Wiesz... to takie podniecenie kiedy czujesz ze jestes najlepszy. Czujesz ze mozesz wszystko i jestes z siebie dumny. 09:53 xxx: Sadzisz ze jestes legenda tego servera ? 09:53 Has'ek [133]: Ciezko powiedziec, zapewne niektorzy mnie za takowa uwazaja ale ja na ogol jestem skromny wiec nie powiem ze tak. 09:55 xxx: Myslisz ze ludzie na furorze uwazaja cie za legende ? 09:55 Has'ek [133]: Wydaje mi sie, ze sa tacy ktorzy tak mysla, zapewne jest kilku knightow ktorzy podziwiaja mnie za moje umiejetnosci walki toporem. 09:56 xxx: Slyszalem ze na furorze panuje wojna , co czujesz podczas walki ? 09:57 Has'ek [133]: Tak, kilku rebeliantow z Vision chce zniszczyc nas i wyrzucic z servera... Podczas walki czuje dume ze moge walczyc ramie w ramie z takimi slawami tibijskiego swiata jak Taifun Devilry, Czipsu czy Fenix'gru. 09:58 xxx: Napewno podczas wojny miales wiele okazji do pokazania swojego pvp , czy moglbys opowiedziec nam jakas ciekawsza akcje Duskiness? 10:00 Has'ek [133]: Wiesz... mysle, ze mam dobre pvp... wezmy na przyklad akcje na tombie kiedy cala gildia vision majac mnie w trapie bila mnie przez 10 minut, uhalem sie dobrze... Niestety mialem laga i Duskiness nie zdazylo przybiec z pomoca. 10:01 xxx: Uwazasz siebie za wiodaca postac w czasie tej wojny ? 10:01 Has'ek [133]: Oczywiscie, koledzy zawsze mowia mi ze wnosze bardzo duzo do wojny. 10:03 xxx: Powiedz nam czy to prawda ze Taifun sharuje , przez co twoje szanse na dogonienie go sa minimalne ? 10:04 Has'ek [133]: Mysle, ze odpowiedz na to pytanie jest prosta. Niestety nie moge oficjalnie wypowiadac sie w jego imieniu poniewaz jest on absolutnym liderem naszej gildii. 10:04 xxx: Rozumiem , przejdzmy do nastepnego pytania. 10:04 Has'ek [133]: Ok :-) 10:04 xxx: Na czym wytrenowales swoje potezne skile ? 10:05 Has'ek [133]: Dlugie miesiace treningu... przewaznie uzywalem slimow, potem troche na monku. 10:06 xxx: Niechce ci zawracac wiecej czasu wiec ostatnie 2 pytanka. 10:06 Has'ek [133]: Slucham. 10:06 xxx: Jak oceniasz szanse Duskiness na wygranie wojny ? 10:07 Has'ek [133]: Szczerze, obawiam sie ze bedzie to ciezka wojna az do ostatniego fraga, ale przeciez mamy Taifuna i jestesmy o wiele lepiej zgrani od Vision ;-) 10:07 xxx: Masz czas na rl life i gre w tibie ? 10:07 Has'ek [133]: Hehe , sa z tym problemy ale daje rade. 10:08 xxx: Czy chcialbys kogos pozdrowic na lamach tibia.pl ? 10:08 xxx: ![]() 10:09 Has'ek [133]: Pozdrawiam cala moja gildie, wszystkich przyjaciol oraz wrogow i zycze im powodzenia na wojnie ;-) I oczywiscie Dalanthiego, ktory zawraca mi glowe gdy tylko sie logne ;-D 10:09 xxx: Dziekuje za wywiad. 10:09 Has'ek [133]: Ja rowniez. ![]() Has'ek jest to z pewnoscia najwieksza legenda furory , jako jeden z nielicznych nigdy nikomu nic zlego nie zrobil. Postanowil trenowac i dzieki swojemu poswieceniu osiagnol skile 101.101 co jest niesamowitym osiagnieciem. Taifun Devilry , Imargam , Czipsu , Katrila czy ci gracze kiedykolwiek cos pokazali ? Odpowiedz jest prosta "NIE" tylko Has'ek dzieki swojemu poswieceniu osiagnol cokowiek. Dlatego teorie ze ow gracz sharowal <> botowal jest wyssana z palca , a gracze ktorzy to mowia poprostu mu zazdroszcza. Has'ek z pewnoscia zasluguje na miano legendy furory a moze nawet Tibi. Has'ek w calej okazalosci! ![]() Ostatnio edytowany przez foxydarow - 20-01-2007 o 14:58. Powód: HASEK!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() LLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLL
albo to fake albo nowy owner HAska W zyciu Czipsu, Fenix nie beda legendami tego serva, to nie lvl o tym mowi ale dokonaina Mozliwe ze za legende moznaby uwazac Shel Phana, Sarandiela i Rahima CAspari ale nie tych zalosnych acc buyerów >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() ahahahahhaahaha niezla fota nie ma co xd
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Usunięty
|
![]() @2up
zgadzam sie dodam jeszcze Fetta i Rapithusa ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() haha xD has'ek legenda furory, hehe zal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Twoja też była niezła.
Albo raczej wasza*. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Gildia: Ekipa Misia
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() THX ! <10 znakow>
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() aha i jeszcze jedno. troszke zjebales napis has'ek;
![]() no chyba ze wszedzie jest taki lekko zielonkawy podklad ; ) Ostatnio edytowany przez Lenrock - 20-01-2007 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Lokacja: za rogiem
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Jesli to jego prawdziwa wypowiedz to jest mi go zal...
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() heheheheheheeheh
ladnie ladnie |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Dzierzoniow
Stan: Początkujący
Imię: Siup Wand'master
Gildia: Witchers
Świat: Candia
Poziom: 55
Poziom mag.: 49
|
![]() dokladnie ten sam artykul mozna bylo poswiecic mojej kaczuszce- Kvakowi!
Ma takie same skille, lepszy lvl, nigdy nic zlego nie zrobil i jest ogolnie lepszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() no prawie idealny fake
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() 09:57 Has'ek [133]: Tak, kilku rebeliantow z Vision chce zniszczyc nas i wyrzucic z servera... Podczas walki czuje dume ze moge walczyc ramie w ramie z takimi slawami tibijskiego swiata jak Taifun Devilry, Czipsu czy Fenix'gru.
Ten tekst rozwala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Jak Fenix czy Czipsu to sławy to ja mam kutasa na 57 cm a żona Lecha Kaczynskiego to Miss Świata<lol>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() hahahaha pokazać ludzią feaka i ludzie wieżą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Mysle ze troche zrytym trzeba byc zeby dac sie nabrac na ten badziew. Podczas akcji w tombie duskines bylo neutralne. Poza tym Has'ek okazywal szacunek czlonkow vision (przynajmniej niektorym). Nie rozumiem tylko po co ktos wzucil tu ten shit.
|
![]() |
![]() |