|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Pokażą, albo wytną i pokaza tylko jak ta gosciowa.. liberty bodajze wola o pomoc. Ogolnie to dali plame bo na stronie napisali ze to jest od 7 lat ;p ta szczegolnie 5 i 6 sezon ;p
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Czasem jak na to natrafie, a nic innego na Disc sienc nie bedzie to sobie poagladam ;p. Nprawde to seriali typu m jak milosc lub samo zycie nie ogladam i ogladac nie bede.
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja ogladam i degrassi i RFR, i amande (najbardziej mnie niszczy Moda Na Moody ;DDDD ) ;D Te 3 seriale wymiatają i ogladam je juz chyba po raz 5. No moze oprocz Degrassi, bo 3 serie widzialem tylko raz, i nie moge sie doczekac 4 i 5 serii ![]() ![]() Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() nie ogladam bo nie mam ZigZapa czy jak to sie nazywa chociaz z postow moge wnioskowac ze to moze byc ciekawie
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ukryty tekst:
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja to już się w tym wszystkim nie łapie... Jeden ziomek najpierw zwierza się jakiejś dziewczynie, że pociągają go faceci i że chyba jest gejem (czy jakoś tak) a po kilku(nastu?) odcinkach się z nią całuje i w ogóle... To ona jest w końcu gejem czy nie?
Ale jak już na to trafię (rzadko mi się to udaje, bo o 20.00 telewizor jest u mnie w domu oblegany przez siostrę, a tego drugiego obejrzeć nie mogę, bo w szkole jestem) to raczej oglądam. Ale wiernym fanem to raczej nie jestem.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Matko co tu sie/ dzieje normalnie niedługo będzie "Moda na trupy"... no ten postrzelony, ten nie żyje (Lubiłem J.T.
![]() Co do RFR (Radio Free Roscoe - Radiostacja Roscoe) To jest świetna tylko niestety się kończy przez co 9/10 odcinków już widziałem, ale i tak jest świetne xD Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Degrassi ; nowe pokolenie - ogladalem all odcinki, procz tych nowych co nieraz leca ciagle
![]() Good.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
ale, żeby nie było aż takiego dużego offtopa to napisze, że dawno nie oglądałem zigzapa, ale niektóre fajne bajki były ;-)
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
#30 | ||
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Nie łapię się już na te "młodzieżowe" seriale. Więcej w tym fikcji niż prawdziwych historii z życia młodych.
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Elysia :*
Poziom: 33
Skille: --
Poziom mag.: 38
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a co do smierci J.T - szkoda, ziomek był niezły. Zwłaszcza podobało mi sie jak stanal w obronie Paige. Zwala byla tez jak Jimmy go pocisnal, jak zaprosil pol szkoly na obejrzenie reklamy frytek ![]()
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 21-01-2007 o 00:53. |
|||
![]() |
![]() |
#35 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Młodzieżowych seriali nie lubię, zresztą praktycznie żadnych tasiemców chyba, że jest możliwość oglądać je hurtowo. Nigdy nie mam chęci siedzieć jak... i czatować na jakiś program w TV.
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Nie przypominajcie mi proszę o tej Amandzie naprawdę straciłem szacunek do Zig Zapa i do Amandy (najchętniej bym ją rozjechał samochodem... bo nie mogę na jej, "twarz" patrzeć" A po każdym choćby raz obejrzeniu serialu "Show Amanda" idę do WC...
|
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Pewnie nie twoj humor. Mi sie akurat takie zarty w tym wlasnie stylu podobaja ;D Szyderczo-głupkowate. Te pseudo reklamy, albo Moda na Moody ![]()
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() @]v[ichal
Tak, ale widzisz serial pokazuje pewną głupotę zarazem głupotę ludzi oglądających to (zamiast pograć w Mafie lub poczytać książkę Terry Pratchett'a), niż się bardziej ogłupiać oglądając tak żałosne i porąbane skecze jakie są dla "U.S.A stupid peoples" (oczywiście Cola + Popcorn jak najbardziej). Kiedyś nawet w starożytnym Rzymie, były kabarety lub dowcipy które ośmieszały i pokazywały "ludzi i ich zachowania", były to żarty z sensem a nie robione "na siłę". |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() A skad mozesz wiedziec, skoro nigdy nie żyłeś w starozytnym Rzymie? Pozatym, nie uwazam zeby dowcip w AS byl na sile. Na moje jest dobry i nie raz plakalem przy Modzie na Moody, pechowej rodzince ( "Not a problem!" - to mnie zawsze rozwalalo ) albo przy profesorze Naiwniaku.
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()